Manžel sa bozkával s kamarátkou

veri2000
3. jan 2023

Prosim o radu. Na Silvestra sme boli na takej mensej zabave. A manzel tancoval s kamaratkou a ja s jej manzelom, vacsinu casu. Je to, resp. bolo to take lepsie kamaratstvo, navstevovali sme sa. Samozrejme vsetci uz boli na zabave pod vplyvom alkoholu. Sranda, zabava bola a zrazu vidim ako manzel sa bozkava s tou kamaratkou. Dost vasnivo, ruku mal v jej vlasoch aj. Jej manzel to nevidel ani som mu nic nepovedala. Nerobila som na mieste ziadny cirkus, kedze vsetci boli pod vplyvom alkoholu, ja tiez ale vsetko si pamatam co som videla... asi by to nemalo vyznam riesit na mieste. Vobec som nevedela co robit v tej situacii! Ked sme prisli domov som mu povedala ze co to malo znamenat!!! Daco zamrmlal a isiel spat, bol k.o. Ja odvtedy nespim, nejem, velmi ma to trapi a sokovalo ma to neskutocne!!! Necakala som ze toto niekedy zazijem. Verila som mu. Preto som nevedela na mieste ani reagovat! Mame pekny vztah, po vsetkych strankach, podotykam. Neviem sa na neho ani pozriet, komunikujem s nim len ohladom deti. On to neriesi, ani slovo nepadlo, nespytal sa ze co mi je, asi vie preco, co som videla. Som utrapena a neviem co dalej, co povedat, ako sa s tym vysporiadat, zmierit. Doslova ma to zlozilo. Neviem ako dalej sa spravat ku manzelovi, kamaratke...uz asi byvalej. Ci sa robit ze som nic nevidela?! No neviem! Ale zoziera ma to neskutocne, ranilo ma to.
Poradte prosim ako dalej! Co by ste robili vy?

16kaja16
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adam207
3. jan 2023

@veri2000 zdravím ťa, podľa mňa by si si mala s ním sadnúť a porozprávať sa zoči voči, čo si videla a podobne…, treba všetko riešiť s kludnou hlavou, sadnúť a porozprávať sa o tom ako dvaja ľudia, o tom je vzťah že si to viete vydiskutovať a vyjasniť, keď to bolo iba bozkávanie a bol opitý na šrot ako píšeš, mohla to byť len náhoda ale radšej sa s ním porozpravaj a ujasnite si to…

miadi
3. jan 2023

Mne je divna uz ta 2veta. Preco by v stastnom vztahu na party muz tancoval s inou zenou vacsinu casu a jeho manzelka s kamosky manzelom . Uz to bolo divne a chyba. Ten ich bozk co si videla moze byt len spicka ladovca. Jednoducho zabudol tvoj muz ze si tam aj ty a jej manzel, to Asi Nebol prvy bozk. Vdaka tomu alkoholu zabudol byt opatrny. Pre mna je bozk velmi intimna vec a brala by som to ako neveru alkohol ako ospravedlnenie by neobstal . Ale to som Ja ty si Mozno flexibilnejsia v tomto . Urcite by som sa netvarila ze sa nic nestalo a ze o nicom Neviem .

rude_baby
3. jan 2023

Mne je divne skôr to, ze tvoj profil je založený dnes a hneď sem píšeš toto... A pod tvojou témou ďalšia divná téma z nového profilu... 🤦‍♀️A pod ňou ďalšia, a ďalšia...

terezka1947
3. jan 2023

Ja neverím v kamarátstva medzi manželstva mi,či priateľstva mi dvoch párov.
Čo v okolí sledujem,práve na nich skončilo veľa rozvodov.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
3. jan 2023

@veri2000 sla by som za nim (teraz, kym tam nie je dlhy casovy odstup, potom je to uz divne zacinat), povedala mu, ze ma to velmi nahnevalo a hlavne sklamalo a ublizilo mi to. A spytala sa, co mi k tomu vie/chce povedat, preco to urobil.

Ale bud pripravena na vsetko.
Od vysvetlenia, ze bol opity a netusi, a tym to je pre neho vybavene. Odmieta sa o tom bavit.
Cez ospravedlnenie a priznanie, ze sam nechape, preco to urobil, ale citi sa pre to zle sam pred sebou, ze urobil taku vec. A snazi sa na to zabudnut, lebo mu je z toho mizerne.
Az po pri priznanie, ze uz dlho k tebe citi len naklonnost, no nie lasku.
Alebo ze uz dlho tu vasu kamaratku tajne miluje.

Tak si na kazdy scenar premysli, ako chces reagovat. Co urobis. Lebo mozes byt aj udobrovana, odprosovana, ale aj postavena pred hotovu vec.

svetlonos
3. jan 2023

@veri2000
kto sa nema pod kontrolou, nech nechlasta! Nie je to pre mna ospravedlnenie. Aj ked som si vypila, nerobila som, co som nechcela! Kamaratka by uz davno jola ex. Aj by som jej povedala preco!
Muzovi by som to povedala teraz za teiezva, co to malo znamenat za pruser. A ako si to predstavuje dalej.
Otazne je ako sa k sotuacii postavis ty, co ocakavas.

monulienkamt
3. jan 2023

Na tvojom mieste by som sa porozprávala nielen s muzom ale aj s nou...ja viem co prežívaš, my sme boli tiež takto kamaráti ešte a jednou rodinou, celé roky, až kým môj muž nezačal tráviť viac času so susedou (najprv som tomu neprikladala vyznam, ale neskôr mi to vadilo, aj som im to hovorila, ale oni sa stále tvrdili, že sú iba kamaráti...až mi jedného krásneho dňa muz oznámil, že sa do seba zaľúbili a chcú spolu žiť...ta "kamoska" bola už dlho v manželstve nešťastná a chcela od muža odísť, môj muz u nej našiel pozornosť, ktorej sa mu doma nedostavalo (vedela, že začíname mať problémy, keďže som sa jej zdoverovala, vedela, takze vedela čo na môjho muža plati)...

kvetinka75
3. jan 2023

a prázdniny pokračujú

maranta_leuconeura
3. jan 2023

Nerob nic, trp dalej, ked nevies usta otvorit a ten tvoj zjavne je z podobneho cesta, ze sa tvari, ze nic 🤦 zasnem niekedy ako ludia mozu spolu existovat, este si aj deti urobit, ale nevedia a NECHCU spolu komunikovat

jaskolka
3. jan 2023

Ako už bolo spomenuté, nechápem, prečo ste, keď ste prišli vy ako pár, tancovali každý s iným,a nie jeden tanec, ale väčšinu času. To bola prvá hlúposť.
Druhá vec, keby vidím svojho manžela, ako vášnivo bozkáva kamarátku, tak mi je fuk, či má vypite, alebo nie, dostal by takú facku, že by mu stena dala druhu a ta "kamarátka" by tiež neobišla naprázdno. Nie ze sa budem pozerať s vyvalenymi očami, čo to asi robí..
Tretia vec, keď teraz sedíš ako pena ticho, takisto nerozumiem.
Robíš blbosť za blbosťou, sedíš, cusis, trpis a co čakáš? Ze on príde a povie tu, vieš zlato, bozkával som sa tam s xy, ale len tak, nič vážneho.... 🙈🙈🙈
Môj by už mal minimálne (okrem tých faciek) už výsluch za sebou, a sakra by musel premýšľať, či vôbec budem ochotná počúvať nejaké blaboly na vysvetlenie, alebo pôjde rovno za tou lejdy

veri2000
autor
3. jan 2023

@rude_baby moja je len tato tema

ivik4
3. jan 2023

Hajzel 😱
A ty si tiez hlupa ze si bola ticho.
Keby toto vidim ja, tak dostanu obaja po pysku a uz ma nieje 😱😱

svokrinjazykmonika
3. jan 2023

@veri2000 nuž, ja by som na nich skočila ihneď. Jemu vyškriabala oči a jej vyšklbala vlasy. Hanba/nehanba, scéna/nescéna... Jeho aj ju s tým konfrontuj a neprekvapí ma, keby zistíš že už spolu riešia dávno.

barborachors
3. jan 2023

Uz vas vsetky vidim, ake ste tu pohotove a hned riešite 🙈 nechápete ze ked je clovek v šoku tak zamrzne a nereaguje a hlavne este ten jej mozog to nepobral v tu chvilu ze sa daco deje? Jedine ze by to mala mat na dennom poriadku excesy mladého pána tak ano tam som pohotová aj ja 😃 ale typek jak ona pise, asi doteraz nic, cize ziaden problem nemali a teraz bum, zrazu sa trochu popilo a počuckali sa medzi sebou, no je tam toho 🙈 keby ta moja zlata on chcel podviesť tak to neurobí pred tvojimi očami ale zájde si na hotel a tam ju potototo… ved kus sedliackeho rozumu. Boli ste pripitý on si uz ani nepamätá ze daco bolo… Kašli na to, obrat list a uz tolko nepite. Snad si z takej voloviny nebudes rozbíjať manželstvo a rodinu.

ivik4
3. jan 2023

@barborachors a ja si zas neviem predstavit ze zebrak sa tam olizuje pred mojimi ocami s druhou a ja ako chudera najväcsia na svete, tam ostanem stat jak solny stlp potichu ,ved nech ich nahodou nerusim 👀
Mimochodom, on to manzelstvo rozbija,nie autorka

maminka1001
3. jan 2023

@barborachors vazne by si sa prizerala a bola ticho nam chces povedat
Musis byt velmi benevolentna ked povies ze je tam toho

ivik4
3. jan 2023

Nema ani tolko slusnosti a ucty k svojej zene aby sa jej pozrel do oci a nieco k tomu povedal 🙄

sono2
3. jan 2023

@veri2000 prosim ťa pekne? O akom peknom vzťahu hovoríš keď ti muž zahojol pred tvojimi očami? Či zabudol, že si tam? A ešte ti aj zamrmle a ide spať? Na vašom vzťahu neni nič pekne.

marca12
3. jan 2023

@veri2000 preco sa o tom neporozpravate? Absolutne nerozumiem a vlastne uz aj chapem vysoku rozvodovost. Ludia sa nevedia rozpravat,vydiskutovat si veci. Radsej sediet cele dni ani kopka nestastia a zozierat sa. Postav sa k tomu celom a neutekaj.

pralinka25
3. jan 2023

otazne je ci si to teraz vlastne pamata ak bol tak opity.
urcite by som sa s nim porozpravala a nenechavala to vyhnit potichu.

hilda08
3. jan 2023

Asi som zákerná ale normalne by som sa tvarila, ze nic, pozvala sa k ním aj s mojim mužom na kavu, a tam to pekne vyriešila…nebudu mat čas sa dohodnúť, pripraviť, uz len z ich pohľadov budes vediet kolka bije

karolinakr
3. jan 2023

Dala by som mu facku, kludne aj doma, nepozerala by som ako solny stlp do zeme...a este keby čosi zamrmlal, otočil sa a išiel spať, asi by dostal duplu..🤣

pralinka25
3. jan 2023

@hilda08 hehe to nieje ale ze vobec zly napad. trosku vzrusenia do toho priniest. by vsetci traja cumeli.

aurora33
3. jan 2023

@veri2000 ako ďalej? No toto by som nezniesla. Ako tu už jedna písala, bozk je veľmi intímna záležitosť. Manžel by u mňa v momente skončil. Alkohol nie je ospravedlnenie.

hilda08
3. jan 2023

@pralinka25 no a ze…ved manzel aj s tou super kamarátkou sa na tom musia náramne zabávať, ze sa prezradili a aj tak im to prešlo

pralinka25
3. jan 2023

@hilda08 tak ja verim ze sa k tomu autorka nejako postavi. je to kreten a kamoska pekna mrcha zasluzia si konfrontaciu a idealne aj pred jej manzelom