Manžel povedal, že ma už neľúbi

26. aug 2024

Nema inu v tom to nie je. Povedal ze uz ma nelubi. Ze nehovori ze ma nema rad a ani sa nechysta ma opustit ale ze mam zacat robit veci tak ako on chce. A ze bude dobre

vanilkovazmrzka
26. aug 2024

Co znamena robit veci ako on chce? 😳

elenka.k
26. aug 2024

Robiť veci, tak ako on chce??? wtf??

elenka.k
26. aug 2024

... aže bude dobre.... komu? jemu, či tebe?

januska12323
26. aug 2024

Aha tak treba začať poslúchať a príde aj láska? Či len nechápem.

elenka.k
26. aug 2024

ser naň ho!!!

autor
26. aug 2024

@januska12323 ano presne tak

autor
26. aug 2024

@vanilkovazmrzka tak ako si on predstavuje ze budu veci fungovat tak potom bude dobre 🤷

autor
26. aug 2024

@elenka.k jemu zjavne len jemu o to ide

deti95060810
26. aug 2024

nechystá sa ťa opustiť...
jasné však nechce prísť o full servis ....

danyelia
26. aug 2024

...a potom Ťa už bude ľúbiť? 🤔

olimuc
26. aug 2024

To, ze by ma manzel iba rad ok … prezije sa, ale dodatok, ze mas robit veci ako on chce … red flag. Manzel nemanzel, keby zacal vydierat tak ma veci zbalene v priebehu hodiny, ked dostane rozum moze sa ozvat.

vanilkovazmrzka
26. aug 2024

Lenze ked cloveka lubime, alebo ho mame “len” radi, nevydierame ho a nevyhrazame sa mu koncom vztahu, aby sme tym dosahovali uspokojovanie svojich potrieb.

januska12323
26. aug 2024

Tak to nech si strčí za klobúk, manipulátor ako vyšitý. Pošli ho hľadať poslušnú ženušku nech je chudáčik spokojný.

magic08
26. aug 2024

doteraz ste ako fungovali? pri akej prilezitosti ti toto oznamil? prepokladam, ze nedosiel len tak, ze počuj Mara, uz ťa nelubim, ale začni posluchať a dobre bude.
Kazdopadne, po tejto informacii, by som sa ja začala pripravovať na koniec vzťahu, postupne odkladala peniaze a riesila si veci samostatne, tak aby bolo dobre mne a detom

petamich
26. aug 2024

😵‍💫 budem ta lubit, ked navarene bude, ked mi pivo donesies bez pytania, ked si kazdy den zasuniem a pod. - ako to znie, mne hrozne, laska je predsa alebo by mala byt bezpodmienecna

viestta
26. aug 2024

Lubit by ma nemusel, to by som riesila po inej linke. Ale aby zo mna robil nesvojpravnu vec v domacnosti, tak to by sa na to pozrel. Sanka by mu spadla co by si vypocul...
Mna by nozaj zaujimal cely kontext, ktory tomu vyhlaseniu predchadzal

autor
26. aug 2024

@viestta mala som oslavu narodenin na ktorej sa spil jak tela. Nahnevala som sa velmi ale potom som sa uz nechcela hadat tak ze sa porovajme. A tak ako sme sa rozpravali o tom ze ma nahneval s tym pitim. A pri udobreni som sa pytala ci sme uz ok. Ci ma lubi a on povedal ze nie. To uz bolo druhy den po oslave takze to uz nebol opity

viestta
26. aug 2024

Tak to je celkom bizarna situacia. A co by malo byt po jeho, to nespecifikoval?

ina2405
26. aug 2024

Ožral sa, nahnevala si sa a ty sa ho pýtaš pri udobrení, či ste ok? Jasné že vie, že ťahá za dlhší koniec pri tebe.... Citovo určite.

vanilkovazmrzka
26. aug 2024

Keby ma aspon minimalny respekt voci tebe, tak si po tom, ako sa ozral a ponizil ta, aspon naoko sype popol na hlavu, a povie ze ta lubi a mrzi ho to.

On ta nielen nelubi, nema ta ani rad, a nema voci tebe absolutne ziaden respekt. Tu by si si mala prave ty povedat, ze bud bude ako si povies ty, alebo sa rozidete.

autor
26. aug 2024

@viestta som na invalidnom dochodku plnom a tak som doma a jemu sa zda ze nic nerobim a ze len oddychujem. Pracu si hladam ale s id ma nechcu nikam zobrat no na druhej strane hovori ze jemu nevadi ze som doma len nech nieco robim a stale ze rob daco rob daco. A take to je cele na hovno

autor
26. aug 2024

@vanilkovazmrzka nemozeme sa rozist lebo trpim psychickymi problemami a povedal ze mi zoberie deti

pribinak
26. aug 2024

Oznámila by som mu, že ho už tiež nelubim a ruším servis
Takze mu nevarim nepeciem neperiem nezehlim neuoratujem a nech sa vysťahuje spat na gauč lebo ani nesexujem

Má tá za nič.

viestta
26. aug 2024

Nie je to cele na hovno. Na hovno je on. Lebo si ta nevazi. si sice viac ako spolubyvajuca, ale ma ta len za domaci spotrebic, nulu s vyhodami, ktore vyuziva. Spolubyvajuca by mu servis neposkytovala, domaci spotrebic s vyhodami servis poskytne, ale to je tak vsetko. Lepsie to uz nebude, len horsie. Len dokedy to vydrzis.

ina2405
26. aug 2024

No on sa cíti na koni podľa všetkého, moc ti držím palce, aby si si našla popri id niečo na privyrobenie. Ty sa budeš cítiť lepšie, sebavedomejšie.

autor
26. aug 2024

@ina2405 dakujem ❤️

autor
26. aug 2024

@viestta neviem dokedy vydrzim 😔

vanilkovazmrzka
26. aug 2024

Mam taky pocit ze tvoje psychicke problemy by vyriesilo keby si uz viac nemala toho chlapa v zivote

viestta
26. aug 2024

Mala by si sa zacat mat rada, postavit sa sama za seba. Jeho nezmenis, zmenit mozes len seba. A suhlasim s @vanilkovazmrzka , ze by ti pomohlo nebyt s nim. Neboj sa, deti ti nevezme. Takych "gerojov" co chceli vziat matke deti aby ju ranili behalo po svete tisice a nakoniec aj tak deti skoncili u matky

zuzana76
26. aug 2024

ano, nelubi ta a manipuluje tebou: ze mas zacat robit veci podla neho. Laska je pravy opak, akceptujem a prijimam cloveka takeho aký je. Manzelska laska sice nie je celkom bezpodmienecna, lebo jeden nemoze lubit za oboch a robit veci za oboch (niekedy aj laska v manzelstve je bezpodmienecna, ked jeden z partnerov zomiera a ten druhy robi vsetko, aby s nim mohol este nejaky cas stravit a obetavo sa o neho stara), ale ocakavat, ze ty budes konat tak, ako sa jemu paci je manipulacia.