Manžel podviedol na večierku manželku

8. nov 2023

Ženy čítala som to tu už x krát ale keď prišlo na mňa, zrazu neviem co spraviť....

Manželský pár niekoľko mesiacov po svadbe. Mladí ľudia.
Manžel podviedol na večierku manželku a nebolo to len jedno posmyknutie, teraz vyhľadáva možnosti ako to čo najčastejšie zopakovať. Milenka (21r)je zadaná tiež a z úplne iného mesta. Pracujeme všetci v jednej firme.
Ja tento par poznám len vyše roka ale stali sme sa navzájom priateľmi. Môj muž ich pozná viac rokov a s nevernikom je väčší kamarát. Nechystá sa ho prezradiť skôr sa mi zdá že mu kryje chrbát.

Moja otázka, povedať kamaratke(podvádzanej manželke) alebo nie. Idú sa snažiť o dieťa, rozmýšľajú nad hypo.
Som toho názoru ze nevernik sa sám rozhodol o svojom živote tak aj jeho žena má právo vedieť a rozhodnúť sa co ďalej. Keď bude tehotná tak to bude celé ťažšie....

Ale zas ak sa do toho budem starať asi stratíme cele spoločne kamarátstvo. Bude na mňa nasraty nevernik aj jeho žena a ešte možno aj môj muž ze co sa staram....

Myslím si že časom sa to aj tak prevali lebo o tom vedia ďalšie 2 osoby a potom budem v jej očiach ja ta najhoršia ze som jej nic nepovedala.....

colsami
8. nov 2023

Bola by som velmi nestastna ak by mi moja priatelka nepovedala ze moj muz ma podvadza, a hlavne ked priatelka vie ze planujem deti, hypo a o nicom netusim... A druhi to vedia a ja nie.

reanda
8. nov 2023

to musi byt senzacne kamaratstvo s takymi ludmi.. fakt by si prisla o nieco hodnotne 🙄 .. toto su za mna tak prizemne uvahy.. ani ti tak nejde o dobro tej zeny, ako aby si nebola za zlu, ked jej to nepovies..

alica2202
8. nov 2023

Ja by som povedala. Nech si nerobi dieta s takym…

joesvk
8. nov 2023

Ten vzťah nepochováš ty.Pochoval ho on,keď začal riešiť tú druhú.

monikkatt
8. nov 2023

Ak by to bola dobra kamaratka tak by som jej to povedala.
Ak len nejaki znami, kolegovia tak by som sa do toho neplietla

pribinak
8. nov 2023

Povedala by som. Ona di s ním chce založiť rodinu a on ju podvádza? Takýto muž nie je vhodný typ na otca

fantaghiro21
8. nov 2023

V podobnej teme som sa davnejsie vyjadrila.zopakujem to teraz strucne.Povedat...

16zolik16
8. nov 2023

No ja si myslím že aj ten tvoj ta podvádza 😀 vrana k vrane sada

hugger
8. nov 2023

Hoci obvykle by som bol proti tomu aby si to kamarátke povedala, v situácii keď ešte nemajú deti tá nevera dáva výbornú možnosť prehodnotiť či k sebe vlastne patria.

Osobne by som hľadal spôsob ako by som prehovoril neverníka nech sa prizná sám nech má šancu to riešit ako muž.

katarinka89
8. nov 2023

Či urobíš tak či onak, neulahodis obom stranám. Tak si vyber komu zachránia ,,krk,,

kaktusik007
8. nov 2023

@16zolik16 toto napadlo aj mne, ze ked mu kryje chrbat....

autorka - ja som ako sestra vzdy vedela o bratovych milenkach... A nie, nikdy som to oficialnej nepovedala. A ano, velmi mi minimalne u jednej odlahlo ked na to prisla sama ;)

ale tak to bol brat. co sa tyka znamych - to by som neriesila. Ale nepovedat kamoske je uz trosku iny level, to by som nedala.

Ale zase - ked brata podviedla oficialna, tiez som mu to nevesala na nos - hold, podvadza on, moze aj ona 😜

maryetta
8. nov 2023

Niekedy je ok sa vzit do danej situacie. Sksu byt ty v jej situacii. Keby ta muz podvadzal chcela by si vediet pravdu? Alebo nech sa kazdy poza tvoj chrbat tvari “ze nic”?
Pravda sa aj tak vzdy ukaze. Skor ci neskor.

A hlavne tvoj muz by mu mohol dohovorit. Ist do dietata a hypoteky ked ma ja tak ine umysly je….

luminka13
8. nov 2023

Prosím povedz jej to. Zaslúži si vedieť pravdu, hlavne keď s ním plánuje dieťa. Neviem ako presne to zoberie, alebo aký budete mať potom vzťah..no určite je to lepšie ako keby sa to dozvedela neskoro a možno od niekoho cudzieho s tým, že ste to celý čas vedeli a nepovedali ste jej to. Pre mňa by to bola dvojnásobná rana.....ak ti na nej úprimne záleží tak je to určite povedz

trinityf
8. nov 2023

Tu budes mat dva tabory. Jedni budu radit povedat, druhí nie. Ja mam tiez v okoli podobny pripad. Mala som nutkanie to dat vediet dotycnej, ale potom som si povedala, ze na co si mam ja spinit ruky niecim, do coho ma nic nie je. Ved ono sa to vzdy casom nejak utrasie, ale to uz nech si riesia oni.

kristinapetronela
8. nov 2023

Určite to povedz ..
Veď to je strašné ,aby do tohto nešťastného manželstva prišlo dieťa

avonladyba
8. nov 2023

Povedať.

autor
8. nov 2023

@16zolik16 no to si zabila. Za to ze sa nechce do toho miešať? Ci za to ze som povedala ze "mám pocit" ze ho skôr kryje?

jaond19
8. nov 2023

Ja by som vzdy chcela vediet pravdu, nech je akakolvek. Okusila som uz byt podvedená, aj klamaná. Ale lutovala som vzdy iba toho, ze som sa to dozvedela az po dlhsom case, nie hned. Cas ti nikto nevráti. Povedala by som to kamaratke aj za cenu straty kamaratstva.

autor
8. nov 2023

@reanda nie sme dôverné kamarátky ale stretávame sa ako dva manželské páry na káve v restike, len tak po kecať.

zuzanka.zuzu
8. nov 2023

kto sú tí ďalší 2 čo o tom vedia? aby si z toho nevyšla najhoršie, ideálne keby to povedali aj iní

anjelicek26
8. nov 2023

Uprimne povedala... povedat, ze vies, ze s toho vyjdes ako najhorsia, ale nedovolis, aby z nej jej muz robil debila a kedze chystaju rodinu, mala by vediet, co robi za jej chrbatom... mne by to nedalo toto vediet a nechat ju v nevedomosti do bodu X, kedy bude neskoro (rozumej tehotna alebo doma na materskej bez velkych moznosti vyberu)...

life123
8. nov 2023

Určite to povedz... Raz som bola v podobnej situácii ako tvoja kamarátka.. keď som to zistila, hnevala som sa na všetkých, ktorí to vedeli a nepovedali mi nič...

zuzubb007
8. nov 2023

Povedat, ked sa to dozvie od inych myslim, ze kamaratstvo s tebou skoncilo navzdy, navyse ak riesia dieta mala by to vediet hned lebo casom to skonci pre nu tak ci tak zle

autor
8. nov 2023

@zuzanka.zuzu ďalší dvaja kolegovia co boli na večierku a vedia čo sa udialo. Jeden z nich to možno povedal (povie) svojej žene ktorá sa tiež pozná s "manželkou"

anjelicek26
8. nov 2023

Ber to, ze kamosky nie ste tak ci tak, len idete ako par obcas na kafe... ale v ramci ferovosti medzi zenami, ano znie to ako klise... ale nepoznam zenu, co by dodatocne povedala "na co si mi to hovorila, mne je to jedno, ze pretahuje pravidelne nejaku 21 rocnu...)"

maranta_leuconeura
8. nov 2023

Skus konfrontovat jej muza, ze o tom vies. Uvidis reakciu. Ale ty si tam nebola ci bola? Takze moze byt pravda, nemusi.
Nevies jej to povedat anonymne spolu so zoznamom ludi, ktori to vedia dosvedcit? Otazka ci budu chciet.

reanda
8. nov 2023

no ved, ze ja by som sa s ludmi, co takto zmyslaju a konaju, nemala dovod ani stretavat na kave a pokecat.. ja mam proste ine hodnoty a s takymito ludmi by som si nemala co povedat.. ako myslim, ten muz, co planuje s manzelkou rodinu a popritom vyhladava bokovky.. pre mna nepochopitelne.. takze by som sa s nimi prestala stretavat a tym padom by som uz ani nemusela riesit, ze ci nieco poviem/nepoviem, kedze uz by sa ma to vazne netykalo.. a teda ja by som mala aj problem zit s muzom, ktory sa kamarati s takymto chlapom a este mu kryje chrbat 🙄

lorin29
8. nov 2023

Áno povedať!! Hlavne keď sa chcú snažiť o dieťa a hypo

januska12323
8. nov 2023

Keby išlo o teba nechcela by si to vedieť? Hlavne keď sa to k nej čoskoro dostane aj tak. Keď vie tajomstvo viac ako jeden človek už to nie je tajomstvo.

autor
8. nov 2023

@maranta_leuconeura bola som tam. Lepil sa na ňu už keď sme odchádzali z mužom spať. Ráno si vymieňali veľavrane pohľady s mojim mužom a viem ze s nou ostal posledný piť. Viem aj o druhom stretku kedy žene povedal že sa zdržal v práci a pritom šiel 100km tam a späť za milenkou ale dôkaz na to nemám...

autor
8. nov 2023

@reanda presne tak som reagovala. S tým chlapom si neviem prísť na reč. Vyhýbam sa mu a zvažujem konfrontáciu aby vedel ze ja viem. Už sa čuduje prečo s nim nezartujem keď sa stretneme. Je to cele len o prác.veciach. Ale keď mi vola a píše jeho žena tak ju neviem odpalkovat alebo nedvihnut. Pracovne sa s ňou mam stretnúť asi v piatok a neviem ci to na ňu vybalit alebo nie.