Manžel - nevera

alicka92
25. nov 2023

Ahojte. Idem sem s pre niekoho smiešnou témou. Môj manžel od začiatku svadby nenosí obrúčku. Resp. všimla som si, že na verejných akciách, kde by bol nejak fotený, fotky z firmy kde pracuje, ktoré sú na internete, ju nemá, má ju iba so mnou, keď ideme niekam spolu. Kdekoľvek by s ňou mohol byť odfotený a daný na web, ju nemá. Už sme vo vzťahu prekonali 2 jeho nevery. Jeden "úlet", druhá trvala niekoľko mesiacov. V oboch prípadoch ma kontaktovali dotyčné milenky, vraj ich oklamal, že je slobodný. V minulosti mal aj prenajatý byt na tento účel. Sľúbil, že ju bude nosiť. Nenosí do dnes. Veľa vecí mi nesedí. Má zrušené soc.siete, spoločné fotky mám zakázané kdekoľvek pridávať, to som nemohla nikdy. Razantne to zakázal aj zvyšku rodiny, čo sa týka rodinných akcií atď. Boli sme min.rok na plese, výsostne povedal fotografovi, aby nikde naše spoločné fotky neboli. Okrem tohto je pozorný otec a manžel. Absolvovali sme stovky hodím terapií a snažíme sa budovať náš vzťah. Stará sa o nás. Ale je mi to podozrivé. Aký nato máte názor?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gejb
25. nov 2023

@alicka92 asi len nechceš vidieť ze ta podvádza a nemieni s tým prestať.

lenocka8894
25. nov 2023

@alicka92 neviem ci si taka hlupa alebo naivna 🤷‍♀️ ked ti to vyhovuje tak nechapem co riesis 💁‍♂️

h2
25. nov 2023

Že nenosí obrúčku by ma na tvojom mieste trápilo najmenej.

zorana999
25. nov 2023

@alicka92 jednoznačne je to najväčší problém, aký by si len mohla vo svojom naivnom zivote riešiť- že tvoj muž nenosí obrúčku.
Toto keď vyriesis, všetko bude v poriadku 🙏 on bude naďalej zasuvat do druhých žien, klamať ale S OBRUCKOU NA PRSTE.

minenkak
25. nov 2023

@alicka92 a není ti to radšej jedno ,že si vrzne niekde inde.Ujasni si či chceš s ním ostať alebo nie,ak áno proste to budeš musieť akceptovať

veronikaa4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
25. nov 2023

To že nenosí obrucku je vás najmenší problém……ty rieš že tá podvádza s každou ktorá ide okolo
Tých nevier bude zrejme viac, to len ty vieš o 2

Ze pozorný manžel 😁😁👏👏👏 ty si fakt mimo

sonka333
25. nov 2023

@alicka92 názor?tak teda úprimne mi je vás ľúto....ja znesiem tiež hocičo ale toto je cez čiaru...čo k tomu dodať?sama ste si odpovedali....uz len to že nechce aby niekde boli vaše fotografie...už len to samo o sebe stačí....áno,nie každý má za potreby vešať svoje súkromie na sociálne siete...čo chápem...ale v tomto prípade je to viac než podozrivé....držím palce ✊a na vašom mieste by som začala uvažovať o pláne B"...ak by náhodou...

h2
25. nov 2023

@pribinak Jasné, že je pozorný. Dáva si pozor, aby nemal obrúčku a aby nebol nikde s manželkou vyfotený. 😅

anonymanonym
25. nov 2023

Moje vecne naivne JA by chcelo napisat, ze je super, ze na vztahu pracujete, chodite/chodili ste na terapie a zivot je krasny a ruzovy... No moje normalne zmyslajuce racionalne JA ti napise len tolko, ze je jasne, ze veci sa nemaju tak ako si ty myslis (chces mysliet). Obrucka problem nie je. Tu nenosi vela ludi. Problemom je vsetko ostatne co si napisala. Prepac za tie slova, ale tu vidim len dve cesty, jedna cesta je bez neho a druha cesta je s nim, ALE so zmierenim sa s tym, ze ta pravdepodobne podvadza, nevazi si ta ako zenu a nevazi si vase manzelstvo.

alicka92
autor
25. nov 2023

@h2 nikde spolu nie sme, ani na akciach, kde ini kolegovia vezmu manzelky, atd...

alicka92
autor
25. nov 2023

@anonymanonym je dobry clovek, stara sa o nas, dava mi najavo aj skutkami, ako ma miluje. Ale toto nedavam, nieco mi vravi, ze s tym neprestal.

minenkak
25. nov 2023

@alicka92 inak k tým obuckam my s mužom nemáme vôbec a ani pri sobáši sme nemali žiadne prstene

alicka92
autor
25. nov 2023

@minenkak my sme mali. Ja nosim obe, aj snubak aj obrucku.

januska12323
25. nov 2023

Ten miluje každú čo mu otrčí, nebuď smiešna.

h2
25. nov 2023

@alicka92 Dáva ti najavo skutkami, ako ťa miluje? Akými skutkami? Že sa potom, ako pretiahne inú ženu, vráti k tebe domov?

janinah
25. nov 2023

Nezmenil sa vôbec.bohuzial.Len sa to naučil dobre skrývať a teba si omotal okolo prsta.Tvoja intuícia tá zrejme neklame.hoc by som ti želala niečo lepšie.Otazka je čo s tým.Skus manz.poradnu.sama.

minenkak
25. nov 2023

@alicka92 tým som chcela napísať,že je úplne jedno či má alebo nemá obrúčku, dôležité je to ako sa správa

anonymanonym
25. nov 2023

To, ze sa o vas stara a miluje ta, sa nevylucuje s tym, ze ta podvadza a vsetko okolo toho. Ludia sme rozni. Moze milovat a zaroven robit aj taketo veci. Nech sa to zda niekomu akokolvek neuveritelne, este raz, ludia sme rozni. Neklam samu seba, ze ak aj naozaj v skutkoch vidis lasku voci tebe, zaroven nemoze podvadzat... A to ja nie som clovek, ktory vidi za vsetkym neveru, ale tuto mi blika milion cervenych kontroliek.

diewcatqoo
25. nov 2023

Dava mi najavo ako ma miluje, a pritom ma niekolko mesiacov milenku. To sa nevylucuje nahodou? 🙂

roja01
25. nov 2023

Ja ani manzel sme nikdy nenosili obrucku a nijak to nenarusilo nas vztah.

bluka2
25. nov 2023

Sukničkár, dvojitá osobnosť a našli by sa aj ine pomenovania na toho pozorneho manžela

syslik81
25. nov 2023

strasne ta miluje a iste na teba mysli ked sulozi s inymi ..snad aspon pouziva kondom aby ti nedal aj darcek v podobe pohlavnej choroby .. nemas ziadnu uctu voci sebe ked mu to tolerujes

iv007
25. nov 2023

Toto je presne typ muza, ktory si nemal nikdy zakladat rodinu, mal ostat slobodny a trtosit kade tade. Ja nechapem teba, ze si mu 2x odpustila neveru a veris ze sa to uz neopakuje.

alicka92
autor
25. nov 2023

@diewcatqoo bolo to davno :(

aandrea9
25. nov 2023

@alicka92 stovky hodín terapií sú evidentne zabitý čas. Budovať sa snažíš iba ty. Načo si s takým ku*evnikom? Aha...je pozorný otec a manžel. A tebe nevadí, že pozornosť venuje aj iným rozkrokom 🤦‍♀️

minenkak
25. nov 2023

@diewcatqoo nevylucuje,tieto romantické predstavy o láske,dá sa milovať jedného a trtkat s druhým,milióny ľudí to tak robí

mira0611
25. nov 2023

@alicka92 pozri sa, tvoj manzel je chronicky nevernik. Urcite je dobre zabezpeceny, ked aj mal byt v prenajme na ulety.
Mas 2 moznosti:
1.bud sa s tym zmieris a budes utracat jeho peniaze a uzivat si zivot
2.alebo sa rozvedies oberies ho o co najviac prachov+vybojujes si byt, dom ... a vybudujes si aj hrdost.
Tvoj vyber. Komu, co vyhovuje!

dharmasanata
25. nov 2023

Ty si si tak od neho nechala nasrať na hlavu, že ťa má za to hovno. Prepáč ♥️ nájdi v sebe úctu voči sebe a postav sa na vlastné nohy.