Ahojte. Idem sem s pre niekoho smiešnou témou. Môj manžel od začiatku svadby nenosí obrúčku. Resp. všimla som si, že na verejných akciách, kde by bol nejak fotený, fotky z firmy kde pracuje, ktoré sú na internete, ju nemá, má ju iba so mnou, keď ideme niekam spolu. Kdekoľvek by s ňou mohol byť odfotený a daný na web, ju nemá. Už sme vo vzťahu prekonali 2 jeho nevery. Jeden "úlet", druhá trvala niekoľko mesiacov. V oboch prípadoch ma kontaktovali dotyčné milenky, vraj ich oklamal, že je slobodný. V minulosti mal aj prenajatý byt na tento účel. Sľúbil, že ju bude nosiť. Nenosí do dnes. Veľa vecí mi nesedí. Má zrušené soc.siete, spoločné fotky mám zakázané kdekoľvek pridávať, to som nemohla nikdy. Razantne to zakázal aj zvyšku rodiny, čo sa týka rodinných akcií atď. Boli sme min.rok na plese, výsostne povedal fotografovi, aby nikde naše spoločné fotky neboli. Okrem tohto je pozorný otec a manžel. Absolvovali sme stovky hodím terapií a snažíme sa budovať náš vzťah. Stará sa o nás. Ale je mi to podozrivé. Aký nato máte názor?
@alicka92 neviem ci si taka hlupa alebo naivna 🤷♀️ ked ti to vyhovuje tak nechapem co riesis 💁♂️
Že nenosí obrúčku by ma na tvojom mieste trápilo najmenej.
To že nenosí obrucku je vás najmenší problém……ty rieš že tá podvádza s každou ktorá ide okolo
Tých nevier bude zrejme viac, to len ty vieš o 2
Ze pozorný manžel 😁😁👏👏👏 ty si fakt mimo
@alicka92 názor?tak teda úprimne mi je vás ľúto....ja znesiem tiež hocičo ale toto je cez čiaru...čo k tomu dodať?sama ste si odpovedali....uz len to že nechce aby niekde boli vaše fotografie...už len to samo o sebe stačí....áno,nie každý má za potreby vešať svoje súkromie na sociálne siete...čo chápem...ale v tomto prípade je to viac než podozrivé....držím palce ✊a na vašom mieste by som začala uvažovať o pláne B"...ak by náhodou...
Moje vecne naivne JA by chcelo napisat, ze je super, ze na vztahu pracujete, chodite/chodili ste na terapie a zivot je krasny a ruzovy... No moje normalne zmyslajuce racionalne JA ti napise len tolko, ze je jasne, ze veci sa nemaju tak ako si ty myslis (chces mysliet). Obrucka problem nie je. Tu nenosi vela ludi. Problemom je vsetko ostatne co si napisala. Prepac za tie slova, ale tu vidim len dve cesty, jedna cesta je bez neho a druha cesta je s nim, ALE so zmierenim sa s tym, ze ta pravdepodobne podvadza, nevazi si ta ako zenu a nevazi si vase manzelstvo.
@anonymanonym je dobry clovek, stara sa o nas, dava mi najavo aj skutkami, ako ma miluje. Ale toto nedavam, nieco mi vravi, ze s tym neprestal.
Ten miluje každú čo mu otrčí, nebuď smiešna.
Nezmenil sa vôbec.bohuzial.Len sa to naučil dobre skrývať a teba si omotal okolo prsta.Tvoja intuícia tá zrejme neklame.hoc by som ti želala niečo lepšie.Otazka je čo s tým.Skus manz.poradnu.sama.
To, ze sa o vas stara a miluje ta, sa nevylucuje s tym, ze ta podvadza a vsetko okolo toho. Ludia sme rozni. Moze milovat a zaroven robit aj taketo veci. Nech sa to zda niekomu akokolvek neuveritelne, este raz, ludia sme rozni. Neklam samu seba, ze ak aj naozaj v skutkoch vidis lasku voci tebe, zaroven nemoze podvadzat... A to ja nie som clovek, ktory vidi za vsetkym neveru, ale tuto mi blika milion cervenych kontroliek.
Dava mi najavo ako ma miluje, a pritom ma niekolko mesiacov milenku. To sa nevylucuje nahodou? 🙂
Ja ani manzel sme nikdy nenosili obrucku a nijak to nenarusilo nas vztah.
Sukničkár, dvojitá osobnosť a našli by sa aj ine pomenovania na toho pozorneho manžela
strasne ta miluje a iste na teba mysli ked sulozi s inymi ..snad aspon pouziva kondom aby ti nedal aj darcek v podobe pohlavnej choroby .. nemas ziadnu uctu voci sebe ked mu to tolerujes
Toto je presne typ muza, ktory si nemal nikdy zakladat rodinu, mal ostat slobodny a trtosit kade tade. Ja nechapem teba, ze si mu 2x odpustila neveru a veris ze sa to uz neopakuje.
@diewcatqoo bolo to davno :(
@diewcatqoo nevylucuje,tieto romantické predstavy o láske,dá sa milovať jedného a trtkat s druhým,milióny ľudí to tak robí
@alicka92 pozri sa, tvoj manzel je chronicky nevernik. Urcite je dobre zabezpeceny, ked aj mal byt v prenajme na ulety.
Mas 2 moznosti:
1.bud sa s tym zmieris a budes utracat jeho peniaze a uzivat si zivot
2.alebo sa rozvedies oberies ho o co najviac prachov+vybojujes si byt, dom ... a vybudujes si aj hrdost.
Tvoj vyber. Komu, co vyhovuje!
Ty si si tak od neho nechala nasrať na hlavu, že ťa má za to hovno. Prepáč ♥️ nájdi v sebe úctu voči sebe a postav sa na vlastné nohy.