Myslíte že bude nefer voči manželovi ktorý nechce so mnou späť keď si nájdem milenca,? Mam 33 rokov. Ako by ste reagovali vy? On vie ze mi nestačí jeho intenzita raz za pol roka..a nic s tym nerobi. Nepíšte mi o tom aký bol pred manželstvom...lebo to je bezpredmetné, ľudia sa vyvyjaju a menia.
Čítam,že si robíte starosti o svojho manžela a zároveň,že chcete uspokojiť svoje potreby. Čítam,že máte každý inak nastavené libido, Vás muž ,jeho frekvencia je za pol roka raz, a Vy intenzívnejšie by ste chcela prežívať erotiku .
Píšete ,že vie, že Vám sa mali, teda,že sa o Tom rozprávali a pozná Vaše stanovisko. Kým začnete kukať k susedom a sprintovat po chotári a uspokojovať svoje hladove libido , skúste sa spýtať na motív ,že prečo to tak je u Vášho muža, to začalo teraz ,takáto nespokojnosť ,predtým to bolo aké?Predpokladám že ste nekupovala elektriku od neoverené ho dodávateľa, že ste vedela kým ste nezmenila status na vydatá ,že ako to má s libidom. Skúste ešte raz otvoriť túto tému s manželom a vyjadriť svoje potreby. Prečo ho máte potrebu chrániť ,takýmto podvodným spôsobom? Rátajte s tým,že keď si nájdete milenca a dáte si priblbly kontrakt,že len sex ,že iba pelvicke pohyby, nikdy ale nikdy to tak nebude,vždy sa niekto zamiluje a potom robí zlotu ,stalkuje a robí hystericke sceny.
Sexualita,resp.prezivanie sexuality ,erotika patrí,je to taká obycaj u homo sapiens , máte na výber, buď Vám pozehna ,manžel a Vy uspokojíte Vaše libido pod jeho taktovkou , alebo sa rozidete. Ja pochybujem ,že Vám odobrí,že veď bez za Gustom, ja nechcem. Ak budete povestný erotický trigonum , budete časom všetci nešťastní, tu nebude správna a nesprávna odpoveď.
Poznám prípad, dedko bol tiež zdržanlivý a milenky sa zdržal až do rána a na smrteľnej posteli sa priznal babke,že chodil za druhou suknicou a bolo vymaľované . On si uľavil, babka skoro dostala kolaps a nenávidela ho kým žila. Zatloukat, zatloukat, zatloukat.
Opytaj sa jeho. Jeho nazor by ta mal zaujimat viac. Kto chce podvadzat dovod /ospravedlnenie si uz najde . Rozved sa a mozes sexovat skym chces kolko chces kedy chces. A nemusis sa pytat ci je to fer.( ale niekoho Asi viac laka ten dvojity zivot zakazane ovocie tajnosti klamstva.. pocit ze vybabral so svojim partnerom .. ) tvoj zivot tvoja volba. Mozes mat novy zivot cisty stit a volnost alebo flexibilnu moralku starosti udrzat tajomstvo .. a stale mat vedla seba cloveka co ta nechce ktoreho nepritahujes a citit sa aj tak ako zlodej ze to co patri jemu davas inde.
Áno bolo by to neférové trebalo by sa s ním porozprávať prečo mu stačí tak raz za čas, či ho niečo netrápi a či mu vyhovujes ty. Treba dat reč skúsiť to pekne obnoviť a nie hneď podviest
@juliana1931 on sa nechce o tom baviť. A nechce to riešiť, nechce sa ani rozísť len povie bude dobre.. to je všetko ale nie je.
Ak je toto jediny problem, tak mu len povedz, ze ked s tebou nechce on spat tak, ze si najdes niekoho ineho cisto na sex… ;) vztahy su rozne no, i ked tymto riskuje, ze sa do toho chlapa zalubis
Treba sa s nim otvorene porozpravat, ziadne naznaky.. jednoducho tebe to chyba a co s tym mieni robit. Ak nic tak mu povedz ze aj toto je moznost ako to vyriesit, ci je s tym ok. Keby to bolo opacne a zena by odmietala chlapa tak by tu uz boli komenty ze sa chlapovi necuduju ked podvedie taku co mu da raz za pol roka.
A on má koľko rokov? Si si ista, že on si to nerieši nejako?
ale to nie je otázka naňho, či sa chce rozviesť. To je otázka na teba, ako sa cítiš v manželstve. Ak ti manželstvo nedáva všetko to čo by malo, tak je na mieste sa najprv porozprávať s manželom, otvorene, bez zbytočných scén ale úprimne. No a ak tadiaľto cesta nevedie, tak potom je to v tvojich rukách.
Nevera ale nie je riešenie, to je len problém navyše.
A ty si nesvoj právna, že nevieš podať žiadosť o rozvod?
Ak s ním nechceš žiť ako manželka, nestačí ti, a on s tým nič nerobí len kecá, tak začni konať. Nik to za teba neurobí.
@lenkakravcova som svojpravna a predstav si viem si podať aj žiadosť o rozvod. Ale nemal by človek len tak zahodiť 10 rokov vzťahu kde sú aj deti...
Opytaj sa jeho, ci by to bolo nefer.
Snad si on nemysli, ze kym on sa on uspokoji inde, lebo to robí, ty budeš sedieť v kúte. Vase manželstvo je nenaplnene, lebo nezijete intimne. Pokial nehodlá on s tebou o tom komunikovat a ani nic s tym robit, tak je to dovod na rozchod, nie to ze milenec...
Nechce sa o tom baviť, nechce to riešit tak čo čaká? V takomto prípade by som ho postavila pred hotovu vec, buď sa niečo zmení alebo odchádzam. Nájsť si milenca asi nie je úplne dobré riešenie.
@nikpa lenže asi ani odísť :(
Ty ho ľúbiš a chces s ním zostat aj napriek tomu, že sa nič nezmení? Ak áno, tak milenec je riešenie len dočasne. Či budeš az do konca života zháňať chlapov na sex? Neviem ako si to predstavujes.
Tak to je jedno čo si my myslíme... On si myslí čo o tom? S ním by som riešila, nie s užívateľkami modrého koňa... Možno ti to odklepne a bude rád, že ho v tejto oblasti "neotravuješ" 🤷.
Veď si nakúp erotické pomôcky, už sú take technológie, že ti ani muža nebude treba. Automatické dildo, ktoré sa samé pohybuje bez toho, aby si ho musela držať. Bez srandy :D
Neslubovali ste si vernost, az kym vas smrt nerozdeli? A ze budete spolu v dobrom aj zlom, v zdravi aj chorobe, v bohatstve aj chudobe?
@mimi3008 a? To teraz ma do konca zivota trpiet? Ked nemusi
Nefer to nebude.
Spytaj sa na to manzela, ak sa stavia k veci takto, ze nechce sa bavit o tom a dobre bude, tak je egoista. A mozes byt trochu aj ty. Ono zase, mal by povedat kde je problem, lebo milenec nie je sranda. V podstate to nie je ze nezahodis 10r a nerozvedies sa, podla mna vam vztah tym skonci tak ci tak a nezlepsi sa nic. Predpokladam, ze nezacne zrazu s tebou spavat, lebo mas ineho, prave naopak.
Aha, čiže deti sa budú mať lepšie, keď sa nerozvediete ale ty si nájdeš "len" milenca? 🙂
A co cakas, ze ti to tu posvatime? Je to hnus a najvacsi podraz. Ale skor mi to pride, ze sa tu nechal zas niekto inspirovat predchadzajucimi temami, aby to tu na konovi zilo…
Nemá aj on milenku? 😃
Áno, je to nefér. Veď keď ti ako manžel nevyhovuje, tak sa rozveď a potom si rob čo chceš. Manželstvo je komplet balík, nedá sa z neho zobrať len niečo, čo ti vyhovuje a zvyšok riešiť inde.