Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

monka105
2. máj 2022

No nič. Dohodla by som si to stretko a tam si ho pekne počkala a užila si ten jeho prekvapený výraz. 😂 Také poníženie, že si mu prešla cez rozum a pocit hanby ho rýchlo privedú k rozumu. Hlavne sa ho nezabudni toto všetko čo si napísala pýtať, kým bude ešte v šoku a nebude si vedieť vymýšľať. Druhýkrát si rozmyslí.

kitycat
2. máj 2022

Chod na to rande v nejakej kaviarnicke a nenanjde tam neznamu ale teba...

Trochu mi vas vztah pripomina pesnicku "If you like pinacoladas" (ale vola sa Escape, som musela googlit)

joesvk
2. máj 2022

@monka105 Super nápad

marca12
2. máj 2022

@tinus610 Dotiahni to do konca. Dohodni si s nim stretko,ale priprav sa na to,ze ked ta zbada,zacne klamat,ze on vedel,ze si to ty a bla bla bla. Len ktovie kolko takychto stretnuti uz mal. Ked ty oddialujes,s inymi si zatial uziva. Takyto curaci pokecovi nemaju len jednu na pisanie a stretavanie sa.

elizabet173
2. máj 2022

@tinus610 nerobíš nič zle, byť verným je rozhodnutie, na to stretko by som išla, niekde na terase kaviarne pozorovala by som ho spoza rohu a potom mu tam vyliala kávu na hlavu. Neviem, či by som mu ešte niekedy dokázala veriť

tinus610
autor
2. máj 2022

@monka105 no ja mam dokazov az az, lebo celu konverzaciu mam v archive, takze hanba bude tak ci tak na 100rokov 🤦‍♀️ Som myslela ze aspon si ho sfotim ze na to stretko realne prisiel aby som mala dokaz leno sa bude vyhovarat ze on tam aj tak nesiel a poriesim ho az doma( malu dam k mame) aby som sa mohla poriadne vyrozpravat a dohodnut co dalej… pri malej to urcite riesit nebudem. Este ma napadlo, ze oboznamim jeho rodicov ako sa pekne synacik sprava a to bude pre neho riadna potupa

dzulli1980
2. máj 2022

No toto by som si vychutnala ... išla by som na to stretnutie ... ten jeho výraz tváre by mi stál za to ... strašní hajzlíci niektorí muži.

miroslava21
2. máj 2022

No len si premysli co ocakavas po tom "rande". Ano, nachytas ho a co dalej?

tinus610
autor
2. máj 2022

@miroslava21 je mi to jasne, ale teraz kedze som necakala ze pristupi k stretnutiu som ostala trochu mimo… ja viem ze on s rozvodom suhlasit nikdy nebude… som si ista. Chcem si poriadne premysliet co dalej aby ho uz do buducna nenapadlo nic podobne.

ankare
2. máj 2022

@tinus610 fuuu, nezávidim Ti to... Čo plánuješ ďalej? Ak plánuješ odísť, skús sa vopred zabezpečit.
Držím palce!

macik166
2. máj 2022

@tinus610 tak toto chcem vedieť ako skončí

majka1231990
2. máj 2022

A čo ak ťa on prekukol a len hrá tvoju hru?

elizabet173
2. máj 2022

@tinus610 ak sa ty budeš chcieť rozviezť, nebude záležať na tom, či sa on rozvádzať chce alebo nie, či s rozvodom súhlasí nikoho nebude zaujímať. Nikto na nemôže nútiť byť v manželstve s človekom, s ktorým byť nechceš. Ak sa rozhodneš dať mu druhú šancu, uvedom si, že toto b y si už nikdy nemala vyťahovať a vracať sa k tomu

elizabet173
2. máj 2022

@majka1231990 prekuknúť ju mohol, aj keď si myslím, že je to veľmi málo pravdepodobné, ale za akým účelom ženatý muž zháňa baby na Pokeci?
@tinus610 práve preto, že môže zapierať aj očividné dôkazy by som tam poslala miesto seba nejakú inú ženu, ktorú nepozná, až keby zaťal tokať, tak by som si prisadla

kandelabra
2. máj 2022

@elizabet173 to určite nie, škoda kávy! 🙂

@tinus610 jeho rodičov do toho neťahaj, oni ti vernosť nesľubovali, a nebudú ani zárukou toho, že sa synáčik polepší. Ešte by to celé mohli otočiť proti tebe.

Ja by som si to rande s ním tiež dohodla, ale nečakala by som tam naňho. Došla by som tam v tom istom čase akože "náhodou", spýtala sa jééj ty tu čo robíš, a vychutnala si tie vykrúcačky. A potom by som naňho vybalila, že viem, na koho tam čaká, a spýtala sa, čo to znamená a prečo to robí. Ukázala by som mu aj celú tú konverzáciu, ale vôbec by som nevravela že som to ja, stačilo by mať screenshoty. Tým pádom by nevedel a ty by si si mohla pozrieť, čo by danej "dotyčnej" odpísal neskôr, a aj keby prišiel na to, že si to ty, už by nemal istotu, či to neurobíš znova, a či jeho prípadné ďalšie "známosti" neprekukneš.

miroslava21
2. máj 2022

@tinus610 no verim, ze si zaskocena.
inak moze to aj zahrat na to, ze vedel ze si to ty a preto suhlasil so stretnutim a hral s tebou hru do konca.
ak si si ista ze sa rozviest nechce a ty tiez nie, tak ho riadne potrap, pohroz aj rozvodom a neodpusti mu to rychlo, pretoze ak mu relativne rychlo odpustis moze to zopakovat s vidinou ze sa mu to prepecie aj nabuduce.

tinus610
autor
2. máj 2022

@majka1231990 myslim ze neprekukol, on ako ,, spravny” chlap je tak zaslepeny velkymi ceckami ze podla mna ho to ani nenapadlo

danulicek
2. máj 2022

Urcite by som to rande dohodla a dotiahla to do konca. Len treba myslieť na to, čo potom, až nezostanete v čiernej diere. Ty sa rozviesť nechces, ale budes mu to tolerovať, lebo “firma, majetok a dcérka”? Inak ako dieťa neustále neverného otca a mamy, ktorá opakovala mantru “veď mu nic nechýba” ti poviem, že urcite je vhodne, aby ste sa veľmi otvorene porozprávali, či mu naozaj nieco nechýba a čo viete obaja urobiť pre plnohodnotný vzťah. Neveru ja absolutne neschvaľujem, ale napr u našich to bolo o tom, že mama za dobry vzťah považovala, keď mal oprate, ožehlené, navarené a povinný manzelsky sex. Jemu chybal obdiv a pocit samca, lebo doma bol “nesamostatny”. A to sa bilo. Kazdopadne ja by som do toho neťahala nikoho ďalšieho, už vobec nie rodičov. Je to vaša záležitosť a v prvom rade si to musíte vykomunikovat vy dvaja. Ak do toho zatiahnes rodičov, môže to byt ešte horšie. Môj muž pri probléme so mnou (nie nevera) komunikoval so všetkými, len nie so mnou. Dovolim si tvrdiť, že to spôsobilo taký rozvrat rodiny a väčšie problémy ako ten “prvotný” problém, ktorý sa v konečnom dôsledku týka len nas dvoch. A je logicke, že jeho rodičia chytia stranu jemu a ty vyhoris…

monka105
2. máj 2022

@tinus610 Vieš čo, keďže som bola vo veľmi podobnej situácií, kedy sme na stretnutie nakoniec prišli dve, aby drahému nebolo ľúto, poviem ti, že chlap bol v takom šoku a taký zahanbený, že sa zmohol iba na trápnu výhovorku: ,,Som chlap a mám penis.” a odvtedy ma obchádzal oblúkom. 😂 Preto ti navrhujem reálne tam prísť a urobiť mu hanbu, aby si nemyslel, že ti môže prejsť cez rozum. Odfotíš ho, ale neužiješ si ten prekvapený výraz a hovorím ti, že ten stojí za to. Ten moment, kedy muž pochopí, že vlastne vy*ral len sám so sebou a že máš navrch. Daj malú k svokrovcom, kľudne im povedz, čo chystáš, ak sú teda normálni, určite ťa v tom podporia.

tinus610
autor
2. máj 2022

@danulicek mas pravdu urcite chcem vediet jeho nazor a preco to vlastne robi, co mozno robim ja zle, aby sme sa dalej tomu vyvarovali. Ano u mna je tiez dobry vztah tak ako si spomenula- ozehlene, upratane, sex…. On v domacnosti nic nerobi, ja to mam vsetko pod palcom, takze si dovolim tvrdit ze v tomto nemoze mat vyhrady. A tiez som nad tym rozmyslala ze mozno potrebuje objatie, pochvalu… zacala som to robit, ale nevracalo sa mi to nijako. On je typ cloveka ze neprejavuje svoje city velmi, nedava ich najavo. Dokonca tvrdi ze neziarli, ale vidim ze je vzdy v strehu ked je pri mne iny chlap a pozoruje situaciu. Sama nechapem co mu chyba, lebo iskra medzi nami stale je,keby ze som to nezistila, myslim ze mame idealny vztah… je proste dobry herec

alka234
2. máj 2022

@tinus610 choď na to rande a opýtaj sa ho čo vlastne chce od života, od teba? A prečo toto vlastne robí? Normálne takto inteligentne na rovinu a vôbec nehysterci...veľa chlapov to očakáva..., Nerob mu tú radosť. Sa tak zamýšľam ako by sa on správal na tvojom mieste? Opýtaj sa ho to na tom pokeci, pýtala si sa ho, či je zadaný? Či má dieťa? Opýtaj sa ho to a potom sa opýtaj aj to, že keby toto robila jeho žena a chcela sa stretnúť, čo by on na to povedal? Či by mu to vadilo, uvidíš čo ti napíše, hajzlik jeden....

tinus610
autor
2. máj 2022

@alka234 hned na zaciatku som sa ho pytala, odpoved: rozvedeny, bezdetny, otvoreny vsetkemu s humornym pohladom na zivot a hlada niekoho na pokec+mozno aj nieco viac

yoxinka
2. máj 2022

@tinus610
Jaaaaaaj, ty si to naparadu rozohrala tým, že si nezačala hysteričiť, ale múdro a pokojne si sa registrovala na pokec a píšeš si s ním! Na tvojom mieste by som si premyslela, čo daľej a išla si ho na to rande sakra vychutnať!!! Ale on si takto mohol písať s x ženami a s nejakou sa mohol stretnúť. Hlavne porozmýšľaj, či chceš s takým chlapom žiť, lebo ja by som po tomto mužovi veriť nedokázala.

sissy27
2. máj 2022

@tinus610 aby si nebola prekvapená z toho, že s rozvodom príde on… mimochodom, vedela si, že na rozvod netreba súhlas toho druhého? vtipné je, že vlastne rozvádzať sa nechceš ty, lebo by si prišla o nejaký štandard.
Príučku, aby sa zľakol? Nebuď smiešna, len si dá nabudúce lepší pozor…
Najprv si si mala rozmyslieť čo vlastne chceš, potom sa rýpať v 💩. Neskoro 🤷‍♀️ Rozviesť sa nechceš ale veriť mu už nikdy nebudeš, čaká ťa život policajného psa, budeš len striehnuť na každý jeho nádych a analyzovať a skúmať, či náhodou…

alka234
2. máj 2022

@tinus610 no to je trapko, sorry.... manipulátor, čo s manipulátorom?.....prečítaj si niečo o tom ako na manipulátora a človeka s dvomi tvárami a prečo to tí ľudia robia....možno je dobre, že si na to prišla teraz, aby si vedela s kým vlastne žiješ.....ak s ním chceš ostať, tak jedine rozumne jednaj, skús bez emócií, lebo ťa to vyčerpá psychicky dosť....

maminkadeticiek
2. máj 2022

@monka105 Presne to ma napadlo.Presne to by som urobila aj ja.Cakala ho tam v super sexy obleceni a spytala sa ho co take nemas,ze isiel za inou.Nech sa prepadne od trapnosti a hanby.

tinus610
autor
2. máj 2022

@sissy27 ja sa rozvadzat nechcem kvoli svojmu standardu, nato serem, svoj standard si udrzim aj po rozvode, ale robim to kvoli dcerke, aby nezila striedavo raz u jedneho a raz u druheho rodica…. Ano mas pravdu ze som sa zamotala a mozno budem mat zivot policajneho psa, ale to mu nedava pravo sa ku mne spravat ako k chudere a podvadzat ma a vypisovat ako zenaty muz na fore pre nadrzancov, mladych sopliakov a stare mylfky. Ja nerobim nic nikomu co nechcem aby bolo robene mne

luccija
2. máj 2022

@sissy27 nevyzerá, že bude robiť policajného psa práveže mi príde, že má fajn nadhľad.
@tinus610 myslím, že nebudeš prvá s ktorou sa stretol.Tato roztopas ho bude stáť dosť peňazí

maminkadeticiek
2. máj 2022

@tinus610 Pozor pozpr na tie vyjadrenia o "starych milfkach".Za prve napr.mna to uraza a za druhe vyzerame stale dost dobre 😉 Ajnty budes casom milfka,neboj.

tinus610
autor
2. máj 2022

@maminkadeticiek ako jasne sorry nechcem nikoho urazit… ale za tie 3mesiace co som na pokeci je mi z chlapov uz zle a co dokazu aj zeny zenam pisat by ste sa divili 🤦‍♀️😆cest vynimkam