Ahojte z manželom sme spolu 10 rokov máme spolu dve deti a už asi 7 rokov nepovedal že ma ľúbi alebo že sa mu páčim chýb mi to podľa mňa má neľúbi inak by to hovorieval
@domireb už tiež veľmi nie ja som zvykla ešte asi pred rokom ale žiadna odozva ani toľko napríklad keď som mu povedala ľúbim ťa ani toľko nepovedal ze aj ja teba nič proste uplne o ničom ved už ani pusu nedostanem od neho naposledy bola pusa asi pre dvoma rokmi aj to som mala narodeniny ale ináč vôbec
A dokonca povedal ze nebude zo mňa celý život hotový ako zo začiatku neviem co si o tom mám myslieť
Pre mna sú dôležitejšie činy ako reči. Napr že urobí niečo navyše, pomôže mi, zastane si má, alebo proste keď som chorá, vidím ako sa snaží, ako mi chce pomôcť.
Láska je aj to, že prichádzam veľmi neskoro z prace, tak má čaká, hoci mobil spat, aby sa opýtal, aký som mala deň
Niektorým chlapom to nechýba k životu,prejavovať city aj slovne, pusami. Ale usudzovať z toho, že ťa neľúbi, sa mi zdá prehnané. Láska sa dokazuje inak, záleží, či toho sa ti dostáva.
@domireb o deti sa stará každý deň pracuje a dosť veľa aj mne kúpi co potrebujem len potrebujem viac vášne ta iskra ako keby zhasla
Ako casto ho pochvalis? Vyjadris mu svoj obdiv (slovom, cinmi, gestom, vyrazom tvare)? Uznanie?
Srdiečko, skús sa snim o Tom porozprávať, riešila som asi cca pred mesiacom podobnú vec....
@vanda323 no to už som skúšala vraj jeho nezaujímajú moje picovi** takže asi tak u nás skončí každá téma nechce sa mu o tom rozprát ale takto to nejde ved vzťah je o komunikácii ved ak by to tak bolo ze ma neľúbi tak by som teda odišla ved nemusíme byť spolu len kôli deťom áno bolelo by ma to ale ak ma on už nechce tak to nemá význam byť spolu na silu
a skúšala si začať sebou? pochváliť, oceniť..
@mauduska áno ale jeho akoby to nezaujímalo
A netrápi ho len niečo?
Často mužom nerozumieme, a ťažko sa nám otvoria...
Ked ti na vyznanie lasky niekto odpovie, ze načo riešiš take pi.... to je uražka najhrubšieho rangu a mal by dostať facku.Akože niektori muži móžu kandidovat na hulvat roka..Tiež nesuhlasim, vela x tu odznelo, ze reči nie su potrebne ani pusa nie..Ako pre koho..niekto si tak udržiava romantiku alebo ma take citove potreby ...muži ako neandrtalci..
po tomto čo ti povedal, by som už ani o sex s nim nestala..asi už neni tak strašne zaĺubený, aj sa tak slovne vyjadril......ty musiš vedieť, na koĺko o teba ešte stoji..
Hmmm uz len to jeho vyjadrovanie, s tym by som mala velky problem. Narovinu by som sa ho opytala, ako chce zit dalej, lebo proste ty takto nechces byt a ci teda ostanete spolu alebo nie a ak ma teda nejaky problem, tak nech sa ti s nim proste zdoveri
ahoj, jedna vec je ta ze muzi to maju tak, ze ked to raz povedia tak to plati a nepotrebuju to opakovat.
Tak moment: on ti povie, že nejde riešiť také pi**viny?? Tu už láska nie je a bohvie či bola, podľa mňa sa už zbytočne snažíš, neváži si ťa ako ženu
Ty mu to ako často vravievaš?