Manžel mi povedal ze som tučná pred ľuďmi a ze na mňa nič ne pristane co si o tom mislite
Ja si myslím, že Tvoj manžel je pravdepodobne úprimný hlupák.
Vymenit trenera, manzela a aj ucitela slovenciny. 🙂
a si?
no mohol ti to povedat aj doma
@liljana 👍
@mulm myslím si o tom to, že zrejme nikdy nebol džentlmenom
Ak máš postavu ako gramatiku, tak ma pravdu. Mohol ti to síce povedať inde a ináč, ale na dvoch veciach to nemení nič. Na tvojej postave, aj na tom, že mu to dáš vyžrať. Ber to pozitívne, je naozaj najvyšší čas niečo robiť. Tak nerozoberaj, že muž je hulvat ale začni makat
@mulm Ahoj, no v prvom rade je to debil ( prepač za výraz) v druhom rade by som si sním pohovorila prečo ti to nepovedal normálne medzi 4 očami. Vieš ... Ty môžeš vždy schudnúť ale on de....m zostane.
Debil 🙄 keď sa potrebuje povysovat a zdvíhať si ego, medzi 4 očami není taký frajerik ?
no mne pride vzdy take smiesne,dolezitost toto "oznamovat". Lebo ten tucny clovek nevie ze je tucny, bez toho aby to niekto povedal :D ci uz na verejnosti alebo medzi 4 ocami. Bude asi jednoduchsi, ked mu to nedocvakne, ale myslim, ze je to jedno...
@liljana 😁😁😁👍👍👍
ze je to kreten ked to povedal takto. a ze je mozne ze mu to vadi ale je trilion sposobov ako to s tebou prejednat slusne a bez toho aby ti ublizil. a ze pre svoje zdravie zdvihni zadok a skus nieco s tym spravit. budes zdravsia stastnejsia a sebavedomejsia a potom mu mozes ukazat prostrednik.
Howk