Manžel mi pred ľuďmi povedal, že som tučná

mulm
6. sep 2022

Manžel mi povedal ze som tučná pred ľuďmi a ze na mňa nič ne pristane co si o tom mislite

pralinka25
6. sep 2022

ze je to kreten ked to povedal takto. a ze je mozne ze mu to vadi ale je trilion sposobov ako to s tebou prejednat slusne a bez toho aby ti ublizil. a ze pre svoje zdravie zdvihni zadok a skus nieco s tym spravit. budes zdravsia stastnejsia a sebavedomejsia a potom mu mozes ukazat prostrednik.
Howk

nnnuuunnn
6. sep 2022

Ja si myslím, že Tvoj manžel je pravdepodobne úprimný hlupák.

liljana
6. sep 2022

Vymenit trenera, manzela a aj ucitela slovenciny. 🙂

zobaka
6. sep 2022

a si?

no mohol ti to povedat aj doma

elizabet173
6. sep 2022

@liljana 👍

elizabet173
6. sep 2022

@mulm myslím si o tom to, že zrejme nikdy nebol džentlmenom

viestta
6. sep 2022

Ak máš postavu ako gramatiku, tak ma pravdu. Mohol ti to síce povedať inde a ináč, ale na dvoch veciach to nemení nič. Na tvojej postave, aj na tom, že mu to dáš vyžrať. Ber to pozitívne, je naozaj najvyšší čas niečo robiť. Tak nerozoberaj, že muž je hulvat ale začni makat

tandariatko
6. sep 2022

@mulm Ahoj, no v prvom rade je to debil ( prepač za výraz) v druhom rade by som si sním pohovorila prečo ti to nepovedal normálne medzi 4 očami. Vieš ... Ty môžeš vždy schudnúť ale on de....m zostane.

adriena9
6. sep 2022

Debil 🙄 keď sa potrebuje povysovat a zdvíhať si ego, medzi 4 očami není taký frajerik ?

simca06022011
6. sep 2022

no mne pride vzdy take smiesne,dolezitost toto "oznamovat". Lebo ten tucny clovek nevie ze je tucny, bez toho aby to niekto povedal :D ci uz na verejnosti alebo medzi 4 ocami. Bude asi jednoduchsi, ked mu to nedocvakne, ale myslim, ze je to jedno...

daniela2202
8. sep 2022

@liljana 😁😁😁👍👍👍

eva112014
8. sep 2022