Ako často Vám muž hovorí že Vás ľúbi?
Ja som vydatá šťastne 5 rokov, máme štvorročnú slečnu. Aj sa pohadame aj niekedy je to u nás ako v talianskej domácnosti ale manžel mi hovorí skoro každý deň že ma ľúbi. Nedávno sme mali s kamoškami debatu ani neviem ako prišlo k téme chlapi a dozvedela som sa, vraj je to puberťácke správanie. Manžel túži aj po druhom dieťati, ja sa mu nebránim hoc niekedy som rada že je dcéra väčšia. Keď sa ma v robote pýtajú že ako malá atď nezabudnú poznamenať že treba malej súrodenca a manželovi by som mala vyhovieť. Čo vy na to?
Nerozumiem celkom tomu, kde je "otazka", resp.problem? Co sa tu riesi? Ze ti vyzna lasku kazdy den? Potom su tu zeny, ktore placu, ze im chlap nevyzna lasku nikdy....
Ma ta rad, nad druhym dietatkom uvazujete, co je vlastne vo veci? 😄
@nika3136 problém nie je len chcem vedieť názor keďže mi to hovorí viac ľudí že to nie je normálne. Pardon že píše ako blázon ale som po robote 😀
@nika3136 hlavne nepočúvam nič iné iba ako mám manželovi vyhovieť vo všetkom lebo inak ma necha a dobre že svoj sexuálny život neriešia 🤦
Mas divne kamosky ale zas naco im hovoris ze ti muz kazdy den vyznava lasku? To sa im chvalis ci stazujes? Ludia toho nakecaju si dospela snad vies zit podla seba, Zda sa ze nemas svoj nazor ked Ta trapi co hovoria ine baby . . Ved im povedz ze ty si stastna ze je taky za ho milujes a rada mu to tiez casto povies nech ste kludne divni pubertalni obaja.
Ak ti to vadi, tak mi ho posli 😁
Zijes dlho na slovensku, aby si vedela, ze velkym stastim sa tu chvalit nema. 🙂
Lebo tu sa uznava, iba ak sa ma niekto zle (to zas vieme vyjadrit podporu) a take to mensie, “primerane” stastie.
Takze ak ho mas, tak si ho chran. Pripusti, ze si s muzom dobre rozumiete, ale detaily nehovor. Obcas to v rozumnej miere preloz spomenutim, ze ste sa pre nieco trosku poskriepili.
Vsetci si budu hovorit, ze to mas ako kazdy druhy a mas svaty pokoj. Nikto ta nebude riesit a ty si budes v sukromi uzivat svoje statie.
Keby mne niekto povedal, ze sme pubertalni, lebo di denne povieme Lubim ta, tak si pomyslim, ze bud sam je v citoch konzervativny a zdrzanlivy. Alebo skryva za tym posmeskom vlastnu tichu zavist, ze toto by doma chcel tiez, ale nema.
Ak ti záleží na názor druhého je puberta ké správanie, skôr si myslím ze kamošky závidia, že tebe to muž rozpráva a na nich muž kašle 🤷♀️
Zamysli sa, muž ta miluje tak sa spoločne milujte a ak obaja chcete spravte si druhé dieťa. Ak sa na to necítiš, povedz to mužovi a ak ta miluje bude to rešpektovať.
Neviem v akych kruhoch sa pohybujes,ale u nas je normalne prejavit si city a nastastie mam v okoli pary,ktore si tiez prejavuju city a nikto sa nad nicim nepozastavuje. Nenechaj si pokazit pekny vztah kecami zavistlivych ludi.
Ja som s mojím mamželom 11 rokov a tiež si možno aj každý deň povieme, že ľúbim ťa. Teda on mi to hovorí fakt každé ráno, keď ho vyprevádzam do práce, a pridá k tomu aj pusu. Mne to, naopak, príde veľmi pekné, človek nikdy nevie, čo sa môže stať 🥰 A tiež sa občas aj pochytíme pre nejakú somarinu, ale veď to k tomu patri 😁 No a kamošky si nevšímaj, buď žiarlia, alebo to im vyhovuje inak, veď každý partnerský vzťah je iný 🤷🏼♀️
Nenormálne je mať také kamošky 🙂
Mne manžel tiež hovorí každý deň, resp. každý druhý ze ma miluje 🤷♀️ nevidím na tom nič zlé..on mi to potrebuje povedať a ja mu to nevycitam a to sme spolu 11rokov...a nevadí mi to... A žeby to bolo pubertalne správanie? Nemyslím...
Teraz celkom dobre nechapem ci mas potrebu sa pichvalit alebo postazovat??? Je to vas vztah uzi si ho a netahaj do neho nazor cudzich ludi ✌️
môj muž mi to tiež často hovorí a to ma pred 50tkou .
😍
ved ty musis vediet aky mate vztah, ci sa citis na druhe, ci to chces, o to ide, nas nazor by nemal byt pri tomto vobec klucovy 🙂
Prepáč, ale to máš aké kamarátky, správanie ako hydina. Ja som s mužom 20 rokov a každú chvíľu mi povie ze ma ľúbi. Dávaj si pozor na reči, sú ľudia, ktorí aj pekný vzťah vedia človeku znechutiť.
Tá čo jej to manžel nepovie každý deň, ti povie ze je to pubertalne spravanie asi len v rámci závisti.. Môj muž to nehovorí len mne,ale aj našim deťom,rovnako aj ja.. Aspoň niečo pekné počujeme a počujú v tomto dnešnom svete🥴 Bola by si radšej keby ti nic nepovedal?
Ja som s manželom 3 roky a hovoríme si denno denne aj viac krát ze sa milujeme. Obaja sme mali predchádzajúci vzťah zlí a teraz si vážime to co mame..
a ja by som sa skor opytala, ci ti to aj ukazuje alebo iba hovori 😁 lebo rozpravat moze, ale cin je cin 😁
co nie je normalne? ze ti hovori ze ta lubi? :D prosim ta... zavidia? alebo neviem aky dovod na to niekto moze mat... urcite NIC NENORMALNE na tom nie je, podla mna je to mile. Vy si doma robte ako vam je dobre...
keď ľúbiš svoje dieťa, určite mu to rada povieš. Malo by to byť prirodzené, že si ľudia lásku nielen prejavia, ale aj o tom hovoria. O to skôr v manželstve. Niekomu ide ľahšie a niekomu tažšie vysloviť "milujem ťa". Určite sa tomu teš.
oh, môj ty Bože... máš 4-ročné dieťa, tak asi fyzicky nebudeš mať 15 rokov, ale mentálne si zjavne v tomto veku zamrzla. Rýchlo dospej a zistíš, že máš fajn život a žiadny problém
ako mala by si sa tesit a nie v tom vidiet problem, kolke by co to dali za takeho chlapa, ktory by im to vravel proste castejsie a tak nejak sam od seba
My si to hovorime tiez kazdy den,pred spanim.
Podla mna radsej casto ako menej,ale samozrejme musi to byt uprimne, a dokazane cinmi,nie len prazne vety.
Asi som tomu veľmi neporozumelo hlavne podľa názvu, ako, neviem veď sa porozprávajte a uvidíš či súrodenca áno alebo nie a kedy 🙂
@danica2711 to sa tu nemôže nikto ani posťažovať? aha ty si pani dokonalá. Ja nemám problém. Určite by som nebola radšej za to keby s mužom sme si nevedeli ani na meno prísť ale ako tu niekto spominal sme na Slovensku tu človek závidí aj "smrť".
a pointa tejto temy? dajak mi stale unika 🙂 no ak nevies ci druhe dieta mat alebo nemat, k tomu si musite obaja sadnut a porozpravat sa, je to len o Vas, Vy ho budete vychovavat nie ludia okolo Teba
Mala som jedneho ex, co mi to hovoril kazdy den viac krat. Ked som mu nahodou neodpovedala, ze aj ja teba, alebo som to prepocula tak hned nasledovala otazka, ze ci ho uz nelubim a tak. Neviem ako to je u vas, ale v mojom pripade mal ex nizke sebavedomie a takto si to kompenzoval. Velmi mi to vadilo a chapem ta ak ti to vadi tiez :D.
Prečo vôbec potrebuješ názor niekoho iného. Je to tvoje manželstvo, tvoj vzťah, nie komunitný projekt. Vzťah by mal zostať záležitostou vás dvoch.
Tým skôr ak si v manželstve spokojná...