Manžel ma zo dňa na deň nemiluje

28. jún 2024

Žienky som zúfalá....s manželom sme spolu od r. 2015 a máme dve krásne dcérky 5r a 9 mesiacov. Minulý týždeň sme sa vrátili z dovolenky spravím mu kávu a on na mňa vybalí že ma už nemiluje a asi nikdy už nebude. Pritom pár dní dozadu mi lásku vyznával ... krásne správy písal aj z práce aj nosil ruže a maličkosti ktoré mám rada.... sexuálne sme tiež aktívny aj na tej dovolenke sme boli.....postupne behom dní mi náhodou napísala jedna žena že má s ňou podviedol mesiac pred pôrodom v našom dome kým som čakala na pôrod u rodičov. Nakoniec sa priznal a aj k tomu že to bol vlastne vrchol všetkého čo robil dovtedy...vraj si písal s inými ženami s ktorými sa mu dobre komunikovalo a flirtovalo a to mu dodávalo sebavedomie....vraj sa aj prechádzal s jednou...aj si volal s nejakými....a všetko to je dôsledok toho že pred rokmi som bola istý čas pre neho veľmi nedostupné a mala som obdobie kedy som ho viac odmietala.... Že to v ňom jednu noc zanechalo blok...ja som cítila že vtedy to bolo ťažšie ale nevedela som že mu to môže tak ublížiť...povedal si dosť s sústredil sa na našu staršiu dcéru že ju bude milovať...a pritom pokračoval v tom že mi denne vyznával lásku...postavili sme dom ( vlastnoručne) pred rokom sa nasťahovali....a dokonca súhlasil aj s druhým bábätkom ( dnes tvrdí že len kvôli tomu aby prvá dcérka nebola jedináčik)
Ja som mu hneď všetko odpustila aj som mu povedala že ho milujem a že si neviem predstaviť život bez neho... napísali sme si listy navzájom.... Kde som mu povedala že robím hrubú čiaru za všetkým a chcem budovať ten krásny domov pre nás a pre dcérky ako sme plánovali....on zostal úplne chladný voči mne.... nemôžem ho pobozkať ani dotknúť sa tak intimnejšie... V noci odchádza na náš bývalý byt a chce aby som mu dala čas premýšľať nad tým že či mu budem chýbať...je to ako najhoršia nočná mora. Poradňu nechce a ani aby som sa snažila .

enmery
28. jún 2024

😳🙄Ty si ťažká obeť. "Všetko je dôsledok toho, že som..."Podľa mňa je to len nulový muž, nulový človek, slaboch a ty rada preberieš rolu, že za všetko môžeš ty. Toto je tak choré a mimo, že ma to vykotilo z postele a musela som si ísť zapáliť po sto rokoch. Píšeš to o takomto čase, nespíš kvôli nemu. On riešil iné a podvádzal a ty si na vine🙄Sexuje s Tebou, klame vo vyznávaní lásky/ženy počúvajú na slová, nie skutky a on to krásne využil/, ide do bytu rozmýšľať či mu chýbaš😵‍💫Ja nemôžem. Potrebuješ sa vyrozprávať, napíš mi do správy, dám Ti kontakt na whatsapp alebo niečo také a môžeme komunikovať. Tu nemôžem publikovať, čo chcem napísať a ty potrebuješ hovoriť a podporu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maciatkolulu
28. jún 2024

Nuž....toto je jasný scenár,on si nepíše so ženami,on ma nejakú,ktorú milujeme a pravdepodobne sa rozhodol. Je to tak,jasné,že mu budú ženy nakladať,pomyslenie ťa hladkať,ale rozhodne si vinna aj ty, niečo sa dialo,viete to len vy dvaja a tu je výsledok. Ty si to vytesnovala a on to riešil,ako riešil. A teraz je proste zamilovaný je to viac než jasné. Žiaľ. Nerieši on nič iné. A úprimne ,to je boj. Nemáš skoro žiadnu šancu zvíťaziť. Celý môj ex. Ja som v tej letargii "hľadám sa,rozhodujem sa" bola skoro dva roky. Úplne stratené dva roky a doslova dodrbane deti zostali. Takže jedine čo ti viem odporučiť je,rázne,chladne a racionálne. To by ešte vedelo pomôcť. Žiadne milujem ťa,hrubá čiara. Prd. Posadiť,povedať,končíme,výživné,návrh na rozvod a uvidíš. Ten sa dá vždy stiahnuť. Ja viem,že to čo prežívam,je nočná mora,des,hnus,bolesť,ale to proste musíš vydržať. Ja som vydala 2.x a máme spolu syna. Takže život nekončí. Apropo,mne tiež pár dní predtým ako odišiel sa hľadať písal,ako nás všetky tri miluje....tiež darčeky a tak. Ja som mala šťastie na vlastné bývanie. Hlavu hore.

enmery
28. jún 2024

@maciatkolulu Rozvod-súhlasím. Ale hádam nemyslíš vážne,že tehotná žena mesiac pred pôrodom je podvedená a je to jej chyba🙄🙄🙄To je ukážka len charakteru a hodnôt jej partnera.

miadi
28. jún 2024

No sa vyfarbil a ze mozes za to ty. Uff. Ja len nechapem preco si isla mesiac pred porodom cakat na porod k rodicom, ( akoze podviedol by ta v tom starom byte co este mate) Ja len nechapem preco si odisla k rodicom . To je vas dom na samote u lesa 3h od porodnice a rodicia byvaju hnet vedla porodnice ? Ale aj tak nestacilo ist k nim tyzden pred TP? Ste sa pohadali a on to bral ze si odisla k rodicom ? Prepac pride mi to zvlastne ze si odisla cakat na porod k rodicom Este som Taketo nieco nepocula , je moznost ze vas vztah bol uz dlho dost naprd len si to ignorovala? Stacilo ze ste si povedali lubim
Ta milujem ta ako povinnu basnicku? Posli ho uplne chladne prec nech ide za tou co ta snou podvadza stebou Uz nechce byt . Sa mu zda lepsia ta malo vyskusana, zbal mu veci a kufre pred dvere. Za par mesiacov zisti ze aj ta Nova mà chyby ne dokonalosti ze vdaka nej mà komplexy. A este ta bude prosit nech urobis hrubu ciaru a vezmes ho spet. Len ci ho este budes chciet ked zistis ze vies zit v pohode aj bez neho?

lienka.7
28. jún 2024

@autorka gratulujem.ti, všetko sa ti pekne vrátilo. V živote by som neodpustila chlapovi, ktorý ma podvádzal pred pôrodom! A nie, ze on ta nemiluje zo dňa na deň, také neexistuje. On ta nemiluje už hodne dlho, len teraz už asi ma na pevno inú. Lebo chlap odíde len vtedy, keď už má náhradu, nie iba ze sa rozhoduje.
Inak, nezabudni ho zase odprosovat a prosiť sa mu. A ta dovolenka? Nič to pre neho neznamenalo. Mali ste ju zaplatenú, tak na nu proste šiel. A sex s tebou bol len bonus, lebo čo bude na sucho?
A panko ma chudáčik blok, ano? To všetko kvôli tebe, ano? No takú by som mi plestila, žeby mal chudák rovno aj amneziu👌 neznášam takýchto hajzlov

jajanka31
28. jún 2024

Ja by som neodpustila neveru uz nikdy. Ty si myslis ze tym ze mu teraz povies hruba ciara a on sa akoze rozhodne na vsetko zabudnut a vratit sa ze tym to skonci?a bude krasna rodinka? Ved on ta cely cas podvadzal emocne aj sexualne ty si myslis ze kedy na to zabudne? Nikdy..vzdy si uz budes myslist svoje. Podozrievat ho a skor ci neskor sa ti to cele zhnusi.. ziadna zena nezabudne na taku zradu... sprav hrubu ciaru a on nech ostane za nou...

autor
28. jún 2024

@miadi nie o to vôbec nešlo...ja mám totiž stále gyn. Lekára v mieste bývalého bydliska lebo som bola spokojná a robila mi tam rodina a mala som aj v nemocnici pocit bezpečia keďže som sa poznala z primarkou oddelenia ( suseda mojich rodičov) preto nám prišlo správne ísť rodiť tam 130km ..chcela som aby boli pre nás porody krásne zážitky ( bol pri oboch)aj to tak bolo....

domka222
28. jún 2024

Ja ti neviem. Proste mi tvoj príbeh príde ako klamstvo. Už len to,že žena sa ide potrhať o chlapa,ktorý práši iné a ešte mu ona sama dá a bezvýhradne ho miluje ďalej.

iv007
28. jún 2024

Vymyslene. Ziadna pričetna zena by toto netolerovala. To s tymi napisanymi listami bol bizar😱

eva112014
28. jún 2024

@autorka ako reaguješ ty, reagujú ženy, ktoré nemajú kam ísť. Nemajú rodičov, nemajú zázemie (mimo manžela), proste sú stratené. Aj ty si?

zuzanka.zuzu
28. jún 2024

"v noci odchádza na náš bývalý byt a chce aby som mu dala čas premýšľať nad tým že či mu budem chýbať..." 😂😂😂 teraz má obdobie že si môže voľne t*tkávať na byte a ak mu to odpustíš tak v tom bude pokračovať a ešte k tomu priberie aj teba 😎 super vyhliadky... ale iba pre neho 😜

autor
28. jún 2024

@domka222 chápem... Ani mne to celé vôbec nejde do hlavy.... A ani veľmi blízkemu priateľovi môjho manžela...komunikujem totiž s ním a manžel to vie...on tvrdí že toto čo manžel hovorí že je blbosť... že on videl jeho lásku a to ako sa na mňa pozeral len nedávno...tie iskry...vraj to tam všetko hralo.... všetci okolo nás vnímali že my sme proste stálica... nám to klape....a bum....toto som absolútne nečakala....ako záchranu som si objednala aj sexi bielizeň aj som mu to povedala že ak by bol ochotný ja v ňom opäť vyvolam vášeň ..jeho najtajnejšie túžby mu splním...aj to kde som proste mala hranice..... My sme spolu spávali v sprche, na gauči...vo vírivke... V posteli.... Tá intenzita nebola tak častá...predsa len som prebrala zodpovednosť za 2 deti.... teraz len 9 mesačné bábätko....ale to je snáď pochopiteľné... ešte pred dovolenkou...keď sme uspali deti sme si naliali víno, pivo a šli len dvaja do vírivky a pomilovali sa tam pod mesiacom ....ja tomu nerozumiem.....

dadka1997
28. jún 2024

Riadny manipulator, teraz sa všetka vina hodi na teba a ty si to budeš vycítať ... nech ide do riti... prosim ta, toto je typ muža, ktorixsi mysli že ma nejake to ego, ale nemá nič.. je to iba had, ktori skúša a raz na neho dôjde..
A ty si naivná, nemysli teraz na deti , mysli na seba a otvor oči, podaj o rozvod, on na to guľe nema a prekvap ho tým ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olimuc
28. jún 2024

Nebud naivna, podviedol raz (teda k tomu sa priznal) podvedie znovu. Mozete sa hrat na krasnu rodinku, ale nemiluje ta uz davno. Ak ti staci krasny dom a “saskarna” mozes romanticky pisat listy a kreslit hrube ciary po stenach. Hlavne si da aj pozor aby si nejakeho frasa od milovaneho nedostala. Tvoj drahy asi nebude v byvalom byte sam a ty sa mozes starat o chalupu, deti a behat v sexy pradelku a robit zo seba blbca. Co ta motivuje zostat s nim, ked mas parohy po plafon - naivita, peniaze, image perfektnej rodiny?

victory7897
28. jún 2024

Však len s ním trapoš ďalej ,kľudne sa mu vnucuj aj so svojou sexi bielizňou..nech si píše a spí s ďalšími, ...čo tak tretie baby? Buď je toto vymyslené alebo ja neviem

miroslava21
28. jún 2024

Toto je uz ciste zufalstvo z tvojej strany sa takto podsuvat. Maj aspon trochu hrdosti zena

victory7897
28. jún 2024

@olimuc hej a selfička na insta..z toho žije kopa ľudí,už toho mal asi dosť

mamina7070
28. jún 2024

daj si aspon urobit testy na pohlavne prenosne ochorenia kedze do byvaleho bytu zjavne nechodi karty hrat 😉

h2
28. jún 2024

Myslíš, že keď mu povieš "Všetko ti odpúšťam, robím hrubú čiaru", tak on ťa bude zase milovať a všetko bude krásne, ako predtým? Nebude. On ti to nepovedal, lebo chce odpustenie a byť s tebou. Ale práve preto, že nechce. Už sa nevládze ďalej pretvarovať. A celkom určite ťa neprestal milovať len pred pár dňami. To, ako sa teraz správaš, je staré známe pštrosie strkanie hlavy do piesku. Ale ty nie si pštros, aby si si myslela, že keď pred problémom zatvoríš oči, problém zmizne.

mamina7070
28. jún 2024

presne ako ti posu on je len ubabelec presunul rozhodnutie na teba ale necakal a nechcel tvoje odpustenie, on chce zit s inou a odist od teba preto sa tak sprava

domka222
28. jún 2024

Manžel čo hovorí je blbosť, to že spáva s inou je potom asi tiež blbosť. Akože mne by sa taký chlap hnusil v posteli pri pomyslení, že zasúva ešte do inej, nie že by som si ešte kvôli nemu kupovala sexi prádlo a podkladala sa mu

slovakboy
28. jún 2024

On má problém sám so sebou a nie s tebou. Nevie čo chce, od dobroty začal vymýšľať a ešte nepochopil, že to najlepšie čo v tomto živote môže zažiť tak zažíva práve teraz. Je pekné, že si to asi uvedomuje že má problém a chcel to zvrátiť, no súčasne ťa do toho svojho problému zatiahol. Nedokázal to niesť sám a všetko to na teba hodil aby to nemusel niesť sám. To trošku chápem. Neverím ale že ťa nemiluje a nemiloval keď ti robil druhe dieťa. Len to necíti. Pokús sa nereagovať na jeho problém tým že mu ustúpiš aj vo veciach v ktorych by si neustúpila. Nemeň sa. Buď trpezlivá a nerob scény. Ale ani sa mu nevnucuj. On si to musi v hlave uśporiadať. Ty rob to čo doteraz a rob to čo máš robiť. To je každodenna starostlivosť o rodinu o seba o svoje koníčky o domacnosť aj o neho. Ak dokážes s ním sexovať tak robte to. Aj zly a trápny sex je lepší ako nič a pomaly vás zbližuje. On možno s tym bude mať väčší problém, tak netlač ho do toho ale môžeš mu ponúknuť pohladenie. Po ramenách. Nesexuálneho charakteru dotyky. Milé pohľady nesilené. Úsmevy slová vďaky proste slušné správanie vzájomné aj s deťmi. Venujte sa deťom obaja. Nech vidí stálosť domova. On pochopí hodnoty ktoré má. Teraz sa porovnáva s inými teba porovnáva s inými myslí si že mohol mať iný život a má pravdu. Ale on musí pochopiť že vždy bude niekto lepší, nejaká žena krajšia a milšia ak nie v skutočnosti tak v jeho predstavách. On potrebuje začať s tebou intímne žiť. Na úrovni rozhovorov debát zdôverí sa so všetkým aj ty jemu. Vlastne už s tým začal. Je to aj dobre že ti to povedal. Bolí to môže to spôsobiť katastrofu ale súčasne je to šanca že to on začne riešiť. Nedovoľ mu byť dlho od teba samému. Potrebuje určitý čas samotu ale nie dlho. Potom nech smúti a chodí okolo teba ako brat a sestra ale doma v kuchyni. Je šanca že ho to prejde. Potrebuje si ujasniť svoje hodnoty. Trošku utrpenia by mu pomohlo. To má za trest za to že podvádzal. Nech si v tom trošku pohovie.

pribinak
28. jún 2024

Chcem veriť, že si ešte v šoku z toho čo ti povedal, lebo uolne ti chyba racionalita

Prosím tá, zbal sa, chod na nejaký čas k rodičom, premysli si celu situáciu, lebo toto čo robíš je dúfam, že šok

lienka.7
28. jún 2024

@autorka píšeš... Poradňu nechce a ani aby som sa snažila...
Co viac ti ma ešte povedať? O chvilku sa možno dozvieš o svojej "nastupkyni"
Ty mu budeš odpúšťať do konca života a on to veľmi dobre vie.
Presne ako písala heyley v inej diskusii, ze prečo sú toto ženy ochotne znášať.. lebo nechcu byt same. Neviem, či ti ale toto za stojí.

zuzana9393
28. jún 2024

https://zenyzvenuse.sk/schopnost-odist/
Skús si toto prečítať. Myslíš si, že ho získaš späť keď sa mu budeš vnucovať? Bude tá mať ešte za väčšie nič ako doteraz. Chlapov priťahujú ženy s hrdosťou, nie chuderky, ktoré si nechajú robiť všetko. A ta bielizeň a splnenie tajných túžob.... Preboha. Neviem či ozaj môže existovať niekto s tak nízkou hodnotou... Chápem,že kvôli deťom. Ale tadiaľto cesta nevedie.

sense
28. jún 2024

Podľa mňa nechodí spať inde aby premýšľal. To by mohol aj doma, píšeš ze mate dom tak tam mate zrejme viac miesta ako len detskú izbu a spálňu. On chodí spat k žene ku ktorej prechováva viac citov ako ku tebe.
Namiesto vnucovania a sexi prádla, napriek bolesti ktorú cítiš sa postáv k tomu priamo, nech sa rozhodne záchrana manželstva alebo koniec. A nie si necháva pootvorené vrátka ako sa vzťah s novou milenkou vyvinie

lavender94
28. jún 2024

Slušne ťa spracoval….. robí z teba chuderu a ty mu za to ešte aj poďakuješ. Keby mu na tebe a na rodine záleží, tak pri prvom ukĺznutí sa ti prizná a riešite to, pracujete na tom. Nie mesiace alebo neviem koľko ťahať rozne formy nevery a potom to zaklincovať tým, že “raz dávno sme mali krízu a teraz mám z toho traumičku”…. Chudák je to. Ja nechcem tvrdiť, že by som sa pri nevere v momente zbalila a odišla. Neviem ako by som sa zachovala, lebo predsa sme spolu prežili kus života. Ale odpusti mi, chováš sa ako totálna zúfalka a jak keby on bol jediny chlap ma svete. On ťa ťahá za nos koľko? Roky? A ty mu slubis že sa budeš snažiť? Dievča zlate. Ja ho nenavidim aj za teba. On ťa nemiluje, ale veselo ti robí deti, lebo veď rodina nadovšetko…. A teraz čo? Budete spolu kvôli deťom? T sa budeš zo slzami v očiach pozerať ako on práši iné a budeš sa ešte cítiť zle, že je to tvoja vina?

ahhola
28. jún 2024

Chuyko, ktoreho vyrusuju sukne okolo, tie moznosti, tie zenske s ktorymi moze pisat ako pubertak, tazka doba toto, kedysi by ich musel fyzicky stretnut, dnes ich ma v mobile a este to vsetko prikryje tvojou chybou🤣ked si v praveku "spravila" nieco, co ho zablokovalo.... No, nejak sa postaraj o svoje 3😅deti🍀