Ahojte, včera mi manžel povedal,že ma už nemiluje. Ako ďalej? Máme 2 malé deti.
tak budete zit ako 2ja spolubyvajuci, nez sa dohodnete inak.
a dôvod? či len ti to povedal a ty si bola ticho? má niekoho iného?
@koniarova ževraj ešte počká, ako sa to vyvinie...
Ale čo sa vyvinie? Niekoho má?
@earlgrey nemá, už dlhšiu dobu máme krízu.. ale nemyslela som si, že to dospeje až potiaľto...
Vedel by sa opäť zalúbiť, alebo je to už koniec?
Skúste poradňu.
My sme začali od nuly. Randenie, spoločný obed v reštaurácii, kino atd.
Da sa to, ak budete chcieť.
Ak naozaj nemá inú, treba zabojovať. Držím palce
Ja som sa do mojej zaľúbil už asi 5 krát a vôbec sme kvôli tomu ani nemali krízu :D Takže áno, môže sa to stať. Treba si ale uvedomiť, že to nie je o žiadnej supernaturálnej sile, ale len o jeho rozhodnutí. SKutočná láska je vedomé rozhodnutie chcieť druhému dobro. VEDOMÉ... žiadne "citim", žiadne motyliky, žiadna chemia. Toto je len pubertalne poblaznenie.
Nezliepala by som niečo čo zomrelo.Otazka je prečo ste to nechali zájsť tak ďaleko.
Zmenili sme sa obaja... Boli tam aj "manipulacie" od rodicov, narodenie deti, atd..
Ďakujem
Prečo? To je dobra otazka...
Rozvádzat sa v dnešnej dobe je moderné. Nič,čo sa pokazilo, nedá opraviť? Vždy je riešenim rozvod?
Áno ak by mi muž povedal, že ma nemiluje v tom okamžiku by u mňa skončil, akože doprosovat si lásku silou mocou určite nie, keď to už raz tak je nestane sa zázrak
Mozno obaja zacat s tym, ze budete k sebe mili, ustretovi, budete si jeden druheho vazit (aj s chybami), radsej nekritizovat (najprv porozmyslat, ci je to naozaj dolezite), skor pochvalit. Vychadzat jeden druhemu v ustrety, vo volnom case si opat organizovat spolocne akcie ci zazitky.
Ty davas take otazky ako by sme vedeli ake mas moznosti keby nieste spolu, ako zijete a aky je ,ci by sa dokazal zas zamilovat. To su otazky smerujuce na neho, Vas
Zuzubb myslite si, ze rozviest sa je lahke? Keby bolo, uz by sme neboli spolu. Co deti? Aky dopad to bude na ne?
Ak Ťa nemiluje, a nie je šanca na obnovenie vzťahu, nechaj ho ísť .. inak sa budete trápiť obaja. Ty, pretože budeš žiť s vedomím, že žiješ s niekým, kto neopatuje Tvoje city a on, pretože bude vidieť ako Ti to ubližuje, bude bezmocný, že s tým nebude vedieť nič urobiť a z toho budú pramenit iné veci a nemusí to skončiť dobre. Láska je niekedy aj nechať druhého odísť ak bude šťastný.
Ďakujem všetkym za normalne odpovede
Na vztahu treba pracovat, obcas je to drina. V prvom rade si sadnite spolu a rozoberte problem na drobne - nech kazdy napise na papier, co mu vo vztahu chyba, vadi, po com tuzi. Potom si vymente papiere a skuste porozmyslat, co z toho viete kazdy partnerovi poskytnut. Pospominajte si na zaciatok vztahu, co vas na sebe pritahovalo, co vam imponovalo, ake ste mali zaluby, ako ste spolu travili cas. Pokuste sa aspon cast z toho obnovit, najst si cas jeden pre druheho, ukradnut si aspon hodinku denne pre seba.
a to ti len tak povedal?Kriza bola kvoli comu?
Zaletí preco kríza,ak vyčerpanie z deti tak tak by som este sancu dala,ak mu prekáža tvoja povaha,to uz je horsie.
Ale castokrat sa da najst cesta spat,len sa musite obaja snazit.
@thirstymonk mas pravdu, ze je to vedome rozhodnutie. Ale myslis sa, ked tvrdis, ze ziadne motyliky, ci chemia. Môže to byt rozhodnutie a aj spojenie.
Ôk a čo znamená, že ta už,,nemiluje"?
Odmieta ti uvariť caj keď si chorá? Nechce pri tebe jest? Alebo ako sa to prejavuje? Citis z jeho strany nenávisť? Ma ta rad, len ta už nemiluje? A prečo ti to vlastne povedal? Aký mal na to dovod?
Mali ste rozhovor o rozvode? Ako sa stavia k možnosti rozvodu?
@kikush182329 ja tiez neverim na trvacnost motylikov a chemie. A obcas vztahy/manzelstva skor rozbiju a aj tak casto nevytrvaju. Vynimky potvrdzujuce pravidlo su podla mna zalozene na hlbsej suladnosti.
@limoncino to všetko čo píšeš je krásne, ale oni majú 2 deti. Tu treba zabojovať, a nie nechať ísť.
Ale pracne by som si preverila, či v tom určite nie je iná žena. Chlap pre nič za nič nezačne takto vymyslat
Mám rovnaký prípad z kancelárie a so šťastným koncom. Len tam už bola nejaká frajerka na jeho strane a samozrejme odrazu zistil že už manželku nemiluje. Ale tá mu dala podmienku že môže ísť za inou ale každú nedeľu bude u nich doma na obede s deťmi ako rodina a tam preberú všetko čo treba pre deti a tak. Po roku a pol keď unho odpadla zaľúbenost z jedného takého obedu už neodisiel a ostal s rodinou. Kolegyňa potom hovorila že skrátka chcela.onho bojovať lebo do toho vzťahu investovala veľa. Jasne že ti tu budú nejaké odborníčky múdrovat že ako máš.muza kopnúť do riti a podobne, ale ani ja by som to nevzdala. Keď sú tam deti, treba bojovať.
Nie je vždy riešením rozvod. Ale musia chcieť obe strany priznat chybu. A začať na vzťahu pracovať.
Ono záleží aj to čo pre každého z vás znamená milovať.
Jeho sa spýtaj najprv ako ďalej.