Manžel ma klamal

17. apr 2024

Ahojte, je mi aj trapne to pisat ale potrebujem pocut vas nazor , s MM mame taky vztah ze si velakrat posielame “nahotinky” a take veci .
tvrdil mi ze somnou to zazival prvy krat ze je to vynimocne a tak .
isla som do jeho stareho mobilu( viem bola to chyba narusenie sukromia atd) a tam fotky byvalej presne v pozach ktore chcel odomna.
ked som ho konfrontovala. otocil to na mna ze som sla do stareho mobilu . ja samotne fotky neriesim - vznikli v case ked spolu boli. ale neviem pochopit klamstvo .

belllinka
17. apr 2024

čo na tom nechápeš? Nechcelo sa mu zverovať sa ti, čo robil s bývalkou, robíš z toho zbytočnú aféru

galganka
17. apr 2024

...lebo keby ti povedal, že "takéto som fotil s ex, pošli mi aj ty", tak mu pošleš holý oný akurát... 🤷🏼‍♀️

really8
17. apr 2024

Chces o tom vediet? Naco? Napr mne ked manzel kedysi davno pradavno spomenul v ramci debaty ze tam to napr robil s byvalou bola by som radsej bez tejto informacie. Vobec by mi nevadilo keby mi v tomto zaklamal.

nika11103
17. apr 2024

Jooooj moja , ja tá chápem . Tiež istá sexuálna praktika u muža pri mne bola “nepoznana”. Po rokoch vysvitlo že už ju spoznal dávnejšie aj keď “iba raz” 😂 pár hodín som si tým ničila hlavičku ale potom som to za ňu hodila , lebo nás lubi stará sa o nás trávi s nami čas . Tým len chcem povedať , kašli na minulosť , ved tá neoklamal v tom že ma miliónové dlhy . Napríklad . Ja sama ešte tu minulosť niekedy vytiahnem ale viem , že to je veľká chyba . Ale naozaj tá chápem . Ale ak máš dobrého muža starostliveho milujúceho nekaz si to . Ja sama som to párkrát spravila a druhý by ma uz dávno za toľké scény poslal do kelu

nika11103
17. apr 2024

@really8 totálne moja reč 👌

autor
17. apr 2024

@nika11103 je to dobry manzel , ja som hlupa ze vyzvedam , ze chcem vediet vsetko 😞. a ptoom sa s tym zozieram 😢. len vo mne vzbudil pocit vynimocnosti . doteraz som nemala muza ktory by to dokazal ,

alickapusinka
17. apr 2024

Ja len aby si to neskôr trpko neoľutovala tie fotky.

autor
17. apr 2024

@alickapusinka toho sa nebojim . zakerny nieje. a tiez ich jeho dost .

irusa
17. apr 2024

to fakt si posielate fotky takéhoto typu ???? Kým sa neocitneš na nete...asi vtedy budeš spokojná

irusa
17. apr 2024

vieš koľkým sa nabúrali do mobilu , či gmailu ak sa ti zalohuje na disk ???, Odporúčam pozrieť na netflixe dokument

januska12323
17. apr 2024

Tak mu už nič neposielaj a vec vybavená. Mňa by skôr trápilo samotné posielanie, nikdy nevieš kde a kto sa k fotkám dostane.

autor
17. apr 2024

@irusa neposielame cez bezne aplikacie . pri only fans by boli moje fotky nezaujimave😀ale ssmozrejme chapem co chcete povedat

monro
17. apr 2024

Jedna vec je, že si posielate také fotky, ok to je v poriadku. Druhá vec, že si pozerala do jeho mobilu, to nie je v poriadku, to sa nerobi. Tretia vec, najpodstatnejšia, že nebol k Tebe úprimný. Nechápem, prečo vôbec vravel, že to nikdy nerobil, aké je to výnimočné...úplne zbytočné slová. Mal byť ticho a nemal by teraz problém s tým, že si zistila, že Ti klamal...

fineta
17. apr 2024

Nahé fotky by som nikdy do virtuálneho priestoru nezdielala, nikdy!! Vždy sa môže stať, že ich niekto iný uvidí. Tak ako si "náhodne" uvidela nahé fotky jeho ex. Nehovoriac o tom, že sa môžu stať predmetom vydierania. Načo toto robíte???

slovakboy
17. apr 2024

Toto sa volá milosrdná lož, alebo proste chcel byť pred tebou pekný a dobrý, nemal by však teraz na teba hádzať vinu za vstup do mobilu, ale sypať si popol na hlavu a vysvetliť, ako to myslel.

cimage
17. apr 2024

Keby ti povedal, ze taketo fotky sme si posielali aj s Marienou, co by si urobila? No vyprdla sa na to a aj tak by si isla po starom telefone a zistovala co a ako. Chcel sa toho vyvarovat. Nechapem ale naco ich ma stale v telefone, ze by si obcas kukol?

veronka1996
17. apr 2024

To je jednoznačne na rozvod. Niet inej cesty. Takáto lož nesmie zostať bez tvrdých následkov!

laurita285
17. apr 2024

Bývala neposielala dostatočne sexy fotky tak už na ne zabudol :D aj na tvoje časom zabudne neboj sa

lusilla
17. apr 2024

Otazka je co ho viedlo k tomu ze ti klamal, lebo myslim si ze pred manzelkou priznat farbu ze paci sa mi toto a toto a potesilo by ma keby sme to spolu robili uz som to zazil s ex a bolo to pre mna vzrusujuce a bol by som rad keby som podobne chvile zazil aj s tebou, nie je nic zle co by malo vyvolat negativne postoje, preco teda zapieral. Prepokladal ze ta to urazi, nahneva, budes ziarlit, alebo sa sam za to hanbil. Ak to bolo z obavi tvojej reakcie taj by som sa zamyslela preco ma v tom svetle vidi ak by to bolo ze sa on sam hanbil tak by som ho uistila ze sa nema preco a ty si tolerantna a nevadi ti to. Mne by asi vadilo ze mi klamal a zle posudil, vadilo by mi ze v jeho ociach som v negativnom svetle.

kiki68
17. apr 2024

Je to jeho ex a tym, ze to nebolo s nejakou teraz by som neriesila. Nechcel Ta zranit tym, ze povie vies aj ex to robila a aku mala dobru prdel. By si mu nic neposlala a googlila implantaty na zadku a trenera do fitka. Ten chlap mal rozum.

cippi
17. apr 2024

A čo myslíš mnoho ľudí nehovorí pravdu, každý má nejaké tajnosti, hlavne ak sa jedná o nejaké neplechy 🙂. Naoko treba byť čistý ako ľalia hlavne pred partnerom aby si nemyslel )

feb13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. apr 2024

dakujem vam vsetkym , mohla by som moderatorov poprosit o zmazanie prispevku? dakujem

iceberg
19. apr 2024

@veronka1996 🤣🤣🤣🤣

patricia255
19. apr 2024

Doslova žena ktorá keď už nemá čo od dobroty nájde starý mobil, vykútra fotky byvalej z bývalého vzťahu a vytishne na muža jednu vetu "predtym som také nič nezažil" čo povedal predpokladam na začiatku vzťahu pred xy rokmi... Akože sorry ale fakt nemáš problémy fak si ich vyrobíš

Nepoviem keby klamal že nemá deti a vysvitne že ich má. Ale toto?

Nezavudni si každú jeho vetu zapísať do denníka s dátumom a o 10 rokov mu pripomenúť že to doslovne nie je pravda 🙄🙄🙄