Ahojte baby,
rada by som sa poradila. Mám 5 rokov manžela, 1,5 ročne dieťa. Môj muž je výborný partner, sadli sme si vo všetkom, humor, pohľad na svet, plány do budúcna.. 5 rokov žijem s “najlepším kamarátom”, je milý a pozorný, venuje sa malej, pomaha v domácnosti, naozaj super muž.
Dnes sme mali dlhu cestu autom, môj mobil bol vybity, dal mi svoj, nech sa nenudim. Začala som si pozerať instagram, v navrhované mal samé baby, tak mi napadlo pozrieť, čo lajkuje, keď mu toto instagram odporúča - a tam fotky žien, s ktorými spával, než sme sa spoznali. Aspoň 2x do týždňa vždy lajkne nejakú fotku rôznych žien, s ktorými spával, dokonca nie aktuálnu, ale preroluje sa do 2016/2017 roku.
Čo robiť? Nič som mu nepovedala, bolo mi do plaču, chcem sa s ním o tom porozpravat zajtra, ale ani neviem čo mám robiť, nie je to pre mna dôvod na rozvod, vo všetkom ostatnom mi totálne sedí, ale hrozne ma to ponížilo.. stále mi vyznáva lásku, ako sa mi žiadna žena čo poznal nevyrovnala a potom si po večeroch pozerá milenky a potrebuje sa im ešte aj pripomenúť?
Som precitlivelá a šibe mi, že vôbec riešim nejaké nepodstatné lajky, alebo by to vadilo aj vám?
Ďakujem za odpovede, chvíľu si prídem ako krava čo rieši blbosti lebo nemá vážnejšie problémy a o chvíľu uz slzím, lebo nechcem zostarnúť s mužom, ktorý sa po 5 rokoch vzťahu potrebuje pripomínať milenkam.
Co ak sa im chce pripomenut aby si ho vsimli a mohol sa im pochvalit aky je stastny prave stebou a nie snimi ? Mozno nieje vsetko take cierne ako sa na prvy pohlad zda..treba sa nato spytat ale bez obvinovania, len zvolna komunikovat...nikdy nevies,odpived,reakcia moze aj nemusi boliet..ja by som sa spytala hned, ja som priama,nevydrzim mlcat a dumat nadtym
Kedze chlapovi nelustrujem v instagrame ano fb ani nikde, neviem ano co tam ma.... a neriesim ank like ani kro mne da like.... inak nemam problem dat ex like alebo iny smile na noeco co sa mi paci a absolutne tym nic nesledujem
Ale uz ked si to urobila ,preco si sa ho na to hned nespytala hlavne v klude. Ono keby nieco skriva len tak ti telefon neda do ruk aby si sa nenudila
Trosku odveci ze poznas vsetky zeny s ktorymi spaval nez ta stretol. Ja som nevidela jednu ex mm pre mna by to boli len dake baby, . Ziadny chlap nie je taky uzasny ako sa ti zdal. Kazdy mà nejake chyby. Ak to je len o tom ze dava like 👍 ex tak ok.? Pohovor si snim o tom. Vysvetli mu ako si z toho smutna Mozno to nebude robit.. ?
Asi ma privela casu na taketo primitivnosti. Povedala by som mu, ze sa pri tom citim ponizena, aj ked tipujem ze s tebou to nic nema, to skor jeho jesitne ego, ktore spomina ake to bolo, ked si mohol robit, co chcel a s kym chcel.. mal by zit v pritomnosti.
Mne sa instagram hnusi, vsetky tie umele pozy snaziace sa zaujat. Nevyzrete narcisticke osobnosti, ktore spolocnosti vlastne nemaju co ponuknut ale tak velmi chcu byt videne. Mna by mrzelo, uz len keby moj muz daky instagram mal..
Vies IG je tu uz nejaky trn rok, takze vovec nemusel rollovat, ale pravidelne pozera. Ak je medzi vami vsetko OK ako pises v uvode naco mu lezes do takeho súkromia? SVOJ FB ani IG si bez prehlasenia nepozres. Nejak palec hore nic neznamena, tu dam aj na fotku spinaveho dietata ked ju hrdy rodic postne a ja nemam slov..
tak to ze da like niekomu na fotku este neznamena ze by s tou dotycnou hned vliezol do postele, ako ak ta to tak vytocilo, treba sa ho na to spytat, mozno to on tak v hlave ani nemyslel ako si si to ty vysvetlila.
Pozri, ak by to on sám pokladal za niečo dôležité, v živote ti len tak do ruky mobil nedá. Niektorí chlapi to robia, lebo nevnímajú svet sociálnych sietí za podstatný a dôležitý, ako my ženy, pre nich jeden lajk vôbec nič neznamená a určite mu pri tom v hlave nejde, že mu niektorá z nich chýba. Dôležitá je vždy realita. Skús mu to bez emócií povedať, keď sa cítiš ponížená, že si uvedomuješ, že je to len instagram, ale zaskočilo ťa to a uvidíš, čo ti povie.
Tak ja neviem, ale aj ja na FB lajkujem fotky svojho byvaleho. Dovod? Mali sme sa radi, nerozisli sa v zlom a jednoducho ma zaujima, co s nim je, ako sa mu dari. A prajem mu dobre, takze ked zdiela nieco pozitivne (na soc. sietach sa ine ani nezdiela 🙂 ), tak lajkujem. Sucasneho manzela by som zanho nevymenila ani nahodou, tym som si ista, takze nemam nijake zle svedomie, ze by som tym nejako skodila nasmu vztahu.
Plati jedno mudre pravidlo: Nehrab sa partnerovi v telefone, ak nevies, ako nalozit s informaciami, ktore tam mozes najst. Nerozumiem tomu, preco si si zacala pozerat jeho Instagram. Moj muz, hoci si necha na kompe otvoreny FB a ide prec, ani by mi nenapadlo vrtat sa v nom.
Vysvetli mi niekto, načo je vlastne dobrý ten IG? To je taký lepší pokec ci zoznamka, či? Akoze pride mi to, ze je to taka pohonkavacka nad sebou samym pripadne ze idem ocumovat opačne pohlavia a slintat nad nimi 😨 Normálny zrely jedinec nema dôvod tam byt a daco lajkoovat, preco aj? A fotiť sa aby ma všetci obdivovali? Je to choré, zavislost od pozornosti a spehovania ludi, a nielenze to kazi charakter ale aj vzťahy, celé je to mimo....
Neporadim lebo nerozumiem tomuto narcizmu a ani by som s takym chlapom nebola.
Nemám problém, tak si ho vyrobím? a čo, že likuje? aj ja to robím aj môj priateľ. Nič na tom nie je. To že sa stal tvojim mužom neznamená, že mu boli odobraté všetky práva, už nikdy sa nepozrie na žiadnu ženu, so žiadnou sa už nikdy nestretne či nebude baviť alebo písať... Troška popracuj na sebavedomí... a liezť mužovi do mobilu je cesta do pekla...
@barborachors ja mam ig, mam tam par fotiek z výletov len príroda žiadne tváre, a na ig sledujem par ludi resdp nue ich ale príspevky - recepty na zdravšie verzie jedál, workouty cestovanie... Nie každý na ig n'a pretrcanie
Keby si žila sama s dieťaťom,tak by si nemusela riešiť takéto pitchoviny
Neviem toto sú také veci pri ktorých si poviem, že ozaj niekedy je lepšie nevedieť. Nech si každý sleduje čo chce, pokiaľ to nemá nejaký dopad na vzťah, na mňa a tak podobne.
Veru pri pomysleny na to mam behom sekundy slzi v očiach moj priatel priznal veci ktore som si myslela nikdy živote to nechcem zažit trpela som riadne ako aj psychycky tak aj fizicky ... vravi sa že u mužov je to normalnee že sa pozerajú na ine ženy ale nieee nieeejeee je to ubohost nie si jedina ani posledna ktora si pozrie take veci je to tvoj muž a maš pravo na to vediet čo robi aj mino tvojho chrbta myslim si že najlepšie bude ked sa porozpravate hlavne to dlho neodkladaj nieje to prijemne dusit v sebee