Manžel je narcista

3. nov 2024

Mám podozrenie že manžel je narcista, len jednoducho nemá príznak že sa obdivuje a fotí a podobne somariny a vie byt občas aj dobrý manžel ide na nákup, spraví to čo poviem, ale keď chytí fázu vie byt ako narcista, nieje empaticky, vie mi ubližovať a ponižovať ma. A to práve neviem či vie byt narcista aj dobrý.

s1s4
3. nov 2024

narcista vie byť dobrý vtedy, keď chce
ľudia s týmto ochorením sa nemusia fotiť neustále, dokonca sa nemusia fotiť takmer vôbec
vždy a vo všetkom majú pravdu a je jedno či pred minútou povedali niečo iné...treba si o tom viac prečítať, narcisti často so svojím okolím manipulujú

janka_23
3. nov 2024

Narcizmus je psychologická porucha charakterizovaná nadmernou sebadôverou, egocentrizmom, nedostatkom empatie a neschopnosťou vidieť veci z pohľadu iných.

mabenn
3. nov 2024

je uplne jedno ci je alebo nie je narcista...narcisticka porucha osobnosti je diagnostikovana az v pripade, ze brani jedincovi v normalnom zivote...rozsah narcistickych prejavov je siroky...ide o to, ci tebe vyhovuje - bez ohladu na to ci je alebo nie je narcista lebo tento pojem nic neriesi - s nim zit, alebo ako planujes riesit jeho nevhodne spravanie...okrem toho, existuje grandiozny a skryty narcis ako dve zakladne typy, zaroven kazdy narcis ma nejaku povahu a specificky prejav...ak ho oznacis za narcistu, riesi to nieco?

luccija
5. nov 2024

Teraz je to obľúbené v každom hneď hľadať narcistu, ale každý máme nejakú povahu, crty.Vela mužov nie je empatickych a nie sú chorí, ubližovať a ponižovať rozpis to viac.Ako ty na to reagujes?

iceberg
10. nov 2024

Fot sa snim