Máme veľa sexu

22rocco
29. feb 2024

Ahojte chcem sa spytať s manželom som od 25 takže sme spolu už dosť dlho teraz máme po 40 a čo mi trošku vadí že on stále aj v takom veku má chuť na sex ...on by to chcel 2 razy za deň a 7 dní v tyždni ..nechcem on ho prisť je veľmi šikovny vôbec nepije alkohol nefajči....rád varí ..a práce okolo domu si vždy nájde .....a ešte poobede aj večer vláda aj sex .....snažim sa mu vyhovieť pretože ho mám rada a nechcem aby si to hľadal inde keď to može mať doma.....moja známa takto už prišla o manžela keď im to v sexe neklapalo ...

Viete nejakú radu aby mu toľko nechutilo...

barbora0308
29. feb 2024

@22rocco Nuz, mas ako si si ho naucila. Snazis sa vyhoviet stale jemu a na svoje potreby si uz nejako medzitym pozabudla. Ja viem iba jedno poradit, pohovor si s manzelom o TVOJICH potrebach a dohodnite sa na kompromise.

viestta
29. feb 2024

Co keby si si povedala, ze aj ty si svojpravny a rovnopravny clovek, ktory ma pravo povedat nie? Co keby tvoj muz zacal pouzivat hlavu a nielen to co v trenkach nosi a akceptoval ak mu povies nie? Myslim si, ze po tolkych rokoch je naozaj najvyssi cas otvorit usta a porozpravat sa o jeho prehnanom apetite. Ci myslis, ze ked mu zamiesas nejaky prasok do kavy bude to lesie? Nie, nebude.

mabenn
29. feb 2024

preboha...

0kristina0
29. feb 2024

Tak teraz pre zmenu, nech on vyhovie tebe. Nenechaj zo seba robit sexualnu otrokynu.

22rocco
autor
29. feb 2024

@0kristina0 ---On nerobí zo mňa otroka ....niekedy to aj ja mám rada aj dva dni po sebe ale on ide ako mašina.....fuuuuuu....neviem kde berie toľko síl .....aj keď 10 metrov dreva poštiepal večer mal ešte silu na sex.............nechcem prisť oň ho......máme aj hypotéku ...a on zarába omnoho viac ja by som to sama nedala

barbora0308
29. feb 2024

@22rocco A myslis, ze je v poriadku, ze si v strese z toho, ze ak mu nevyhovies, tak ta opusti? 🤷

22rocco
autor
29. feb 2024

@viestta .......Preto niekedy končia manželstva ....žena už po rokoch tak neviem prečo nechce a preto muž ide za mladšimi alebo ju nechá..

22rocco
autor
29. feb 2024

@barbora0308......

Nemám stres z toho žijeme pokojne ....vôbec ma to až tak netrápi ......len by ma zaujímalo že či aj vy ženy máte niečo takéto doma ....že vás muž má toľko energie na sex

22rocco
autor
29. feb 2024

@mabenn ....

Ty to máš ako doma často.....

vyrovnanaosoba
29. feb 2024

@22rocco čo si si myslela, že po 40tke sa mu už nepostaví, či čo?

jaass
29. feb 2024

Mne príde, že toto celé píše muž🤦‍♀️

barbora0308
29. feb 2024

@22rocco Uprimne netusim...moj muz to na mna nikdy neskusal 2x denne lebo okrem sexu mame aj ine priority vo vztahu 🤷.

pe_mi
29. feb 2024

ja vždy srandujem, že manžel keby celý deň robil manuálne na streche, spadla na neho tehla a zlomil si nohu, večer aj tak chce sex 😁😁😁
My sme mali toľko hadok okolo toho.velmi pekne si napísala ,že existuje niečo ,aby mu toľko nechutilo?na to ti manžel nepovedal ešte,že ty si nájdi niečo ,aby tebe viac chutilo 😁😁😁
Po rokoch sme pristúpili na kompromis,že ja sa musím premôcť aj keď nemám taký apetít, chuť zrovna a on sa musí niekedy krotiť a ísť spať bez toho 😉
Úplne ťa ale chápem,čo prežívaš 😁😁

22rocco
autor
29. feb 2024

@barbora0308 .......aj my máme tiež iné priority ...prechádzky po prírode ..práce okolo domu..kino...wellnes ...výlety....a pod......

22rocco
autor
29. feb 2024

@jaass ......ďakujem ale som žena ......len som chcela vedieť či máte niečo podobné..aj vy ........on má vydrž aj vyše hodiny neviem či vôbec 20 majú takú vydrž...

22rocco
autor
29. feb 2024

@pe_mi ..Dakujem za pochopenie....

dskjhfdlkdjhl
29. feb 2024

@22rocco Je v poriadku, ze mas doma takeho kanca, lebo evidentne Ti to imponuje. Co je ale divne, to su tie Tvoje reci o tom, ze sa bojis, ze by Ta mohol opustit. Takze az take super to asi nie je, ako sa tu teraz snazis prezentovat. Nieco je v tych Tvojich prispevkoch nevyvazene.

22rocco
autor
29. feb 2024

@barbora0308 .....No keď sme mali takú lepšiu náladu pri telke len som sa ho tak opýtala že prečo mu tak chutí sex.....povedal že je to ľudské a patrí to k životu......a povedal ok teda že keď je to na mňa veľa ....
...tak 1 krát denne a 7 dní v tyždni

januska12323
29. feb 2024

Ja neviem či sa chváliš alebo sťažuješ.

katy084
29. feb 2024

Raz toto neviem pochopiť🤦‍♀️,však, čo koho do toho koľkokrát,,vrzate,,a čo to treba prepierať s inými, veď, keď máte niečo, čo treba riešiť tak s ním, a keď bude chcieť inú ženu je úplne jedno či mu dáš 1 al. 3 krát za deň...buď chceš al. nie...máš to zle nastavené v hlave...

viestta
29. feb 2024

@22rocco pocuvaj zlatko, sex si maju uzivat dvaja. Si si isty, ze tvoja zena si to uziva tak ako ty? Sex je sice vo vztahu dolezity, ale nie najdolezitejsi. Vztah postaveny iba na sexe je o nicom, aj ked si to ty namyslas.
(neverim, ze si zena, proste toto pise chlap, ktory si mysli, ze to co robi doma je dostatocny dovod na to aby sa mu dostalo naturalnej odmeny zakazdym ked on chce. Zmier sa s tym, ze zena nie je nafukovacia Anca, ktora musi byt vzdy k dispozicii. Nie nemusi a ak nie je, tak len uplny buran hlada uspokojenie inde. Chlap, ktory nerozmysla medzinozim svoju partnerku povazuje ze rovnocenneho partnera a akceptuje aj ked mu povie nie a nechodi zastrkovat inde.)

katy084
29. feb 2024

@januska12323 presne

mili2016
29. feb 2024

@22rocco a keď máš svoje dni ako to riešite vtedy???

dskjhfdlkdjhl
29. feb 2024

@mili2016 to musia v ine dni nadpracovat, aby vysiel priemer😉

zazrak1991
29. feb 2024

My máme síce 32 ,sme spolu 12 rokov a môj muz je taký istý ,môže prísť domov akokoľvek unavený aj tak má chuť . Mne to lichotí lebo vidím ako sa na mňa pozerá ale keď proste nechcem ,nemám chuť alebo má niečo bolí tak to poviem . Ale zase je super že má stále na teba chuť ,stále ťa miluje a páči sa mu to . Minule tu bol príspevok že chlap zas úplne odmieta a žena sa mu prosí . Skúšala si sa aj zamýšľať prečo ty už nemáš takú chuť ? Nemusí to byť vekom ,veľa ľudí po 40 žije aktívnym sexuálnym životom ...ja som mala po druhom pôrode taký stav že som nechcela vôbec ,fakt sme spolu spali raz za mesiac a dosť nám to aj ničilo vzťah . Mňa samu už nebavilo ho stále odmietať ,začala som brat macu a dosť mi to pomohlo ,vrátili sme sa do starých koľají ako sme boli zvyknutí ale tak chceme to obaja ...treba sa porozprávať o všetkom ,aké máš starosti ,prečo nechceš zrovna dnes ,či robí niečo čo ťa na Tom odrádza ,alebo možno nejaké spestrenie ? Aby si mala z toho radosť aj ty a nerobila to len kvôli nemu ale aj sebe ?

viestta
29. feb 2024

@mili2016 to nie je ziadna prekazka... Ked musis, tak musis.

andrejka1974
29. feb 2024

@22rocco neboj po 50 to klesne po 40 majú chlapi novú pubertu treba len vydržať

22rocco
autor
29. feb 2024

@zazrak1991 ďakujem..

22rocco
autor
29. feb 2024

@viestta a áno som si istá že som žena ....niektoré neveríte ale dobre chcela som len radu ..a ďakujem ktoré ste ma vypočuli....

22rocco
autor
29. feb 2024

@mili2016 .....Úprimne keď mám svoje dni .....ruka a pusa ...a ďakujem ...za otvorenosť všetkym