Máme málo sexu

10. mar 2023

Ahojte, píšem anonymne, keďže to je pre mňa citlivá téma. S priateľom sme tri roky, žijeme spolu približne dva roky. Predomnou spal len s jednou ženou. Prvé roky vzťahu vyžadoval veľmi veľa sexu, ale teraz posledné mesiace, možno aj polroka, to vyžaduje veľmi málo. Ja som veľmi málokrát tá iniciatívna, lebo vždy dostanem chuť až keď už k tomu príde, ale teraz to chýba už aj mne. Prebehla mi hlavou myšlienka, či si túto potrebu neuspokojuje niekde inde. Je normálne, že sa mu táto potreba takto rapídne znížila a už to nepotrebuje tak často? Keď ho s tým konfrontujem (nie priamo so slovami poďme na to, ale pýtam sa ho prečo to už nepotrebuje) odpoveď je buď že je unavený z práce, alebo že ho nebaví byť stále ten iniciatívny.
Problém môže byť aj vo mne, lebo sa mi veľmi nechce skúsať iné polohy než moju obľúbenú a tak ho to prestalo baviť:/ Neviem čím to môže byť ale bojím sa najnä toho, že si to rieši inde s niekym..

sima234
10. mar 2023

Tak skús byť aj ty iniciatívna a tiež sa trochu prispôsobiť - prípadna zmena polohy a pod. Je jasné, že ho to prestáva baviť stále iniciovať niečo, keď aj tak vie, že skončíte v tej istej polohy. Už ho to podľa mňa omrzelo, stále to isté dookola.

mamkalentedkova
10. mar 2023

Súhlasím s komentom vyššie ...inde si to riešiť nemusí.Mozno mu stačí,že si kukne porno a spraví sa sám a predstavuje si pri tom inú divočinu.A taká nuda dlhodobo asi naozaj nikoho nebaví .Mala som roky takého partnera že zo dňa na deň to bolo ako cez kopirák a jasne ,že má to časom prestalo baviť ,keď som vedela ,že o 5 minút bude po všetkom . Už nie je môj partner

paulinam99
10. mar 2023

... že ho nebaví byť stále ten iniciatívny
... sa mi veľmi nechce skúsať iné polohy než moju obľúbenú a tak ho to prestalo baviť

Však Ti jasnú odpoveď dal, tak nepolemizuj a zamysli sa nad tým, či chceš mu vyhovieť alebo chceš byť naďalej len pasívnou prijímateľkou výhod sexu.
Alebo to chceš od neho ešte aj písomne s overeným podpisom u notára ????

Baby, chcete emancipáciu/rovnosť ... ale tá má aj svoje nevýhody, lebo sa týka všetkého. 😉

tosomja
10. mar 2023

Veď si dostala odpoveď, nie si iniciatívna, nemáš rada nič okrem tvojej obľúbenej polohy. Teba by bavilo stále jesť len špagety s kečupom?
Tak veď už sa poznáte, vieš čo má rád, on vie, čo máš rada ty, tak to treba využiť.

ivangeline
10. mar 2023

Vsak ti jasne povedal v com je problem. Chce viac iniciativy od teba.

zorkahorka
10. mar 2023

Len pripojim k predošlým odpovediam: sup do obchodu, kup vínko a sexi bielizeň 😜 a ak to inak nepojde, pomozte si riadne horucimi videami

foterlotor
10. mar 2023

Ach dokola ta unava.. je to hlupost. Samozrejme je normalne, ze casom je sexu menej, ale odmietat?? zenu ktoru predpokladam miluje? to je nenormalne.
Preco by mala utekat kupovat bielizen? co to s tym ma? muz, ktory ma o zenu zaujem, ho ma aj bez bielizne.

denkabemommy
12. mar 2023

V skratke ti povedal "si môžem aj vyhoniť, je to jednoduchšie" 🤷‍♀️. A nie, nemusí ťa podvádzať len preto, že nemáte sex, proste je unavený z predstavy nudného sexu s tebou a tak sa uspokojí sám, len je ohľaduplný, tak ti to nepovie na rovinu. 🙃

klementinka2010
14. mar 2023

Urcite ma milenku 😲