Posunúť to ďalej či nie... stále sa pýtam sama seba či to má vôbec zmysel. Poznáme sa 3 mesiace a ja som trvala na tom, aby sme sa radšej viac spoznali osobnostne ako sa dať dokopy a potom to ľutovať. Sme z iných miest a ja som sa prisťahovala do jeho, konečne je možnosť sa aj stretávať. Ja som si tu našla už skôr prácu len som čakala, kým budem mlôcť z pôvodnej odísť.
No ale problém je, že sa vidíme len cez víkend a aj to napríáklad len 1 deň. On má firmu, je pracovne vyťažený ale smeruje k tomu, alebo teda chcel by dosiahnuť stav, kedy už časom nebude toľko práce. Ja to akceptujem a rešpektujem, len neviem definovať náš vzťah. Píseme si denne, občas viac a občas menej, veľmi si rozumieme, rovnaké vízie do budúcna a aj príťažlivosť medzi nami je. Vždy po rande ma pobozká, správa sa ako gentleman, ubezpečuje ma, že má záujem o mňa ale potom to skĺzne tam, že ho zahltí práca a ja idem bokom. Ja mám tiež aktivity, mám v tomto meste aj kamarátky ktoré sa tu prisťahovali už dávnejšie a poznáme sa z rodného mesta, o to nejde, program stále mám.
V práci mám kolegov ktorí by ma aj pozvali na rande, ale ja odmietam lebo čakám, že s týmto tu sa to posunie niekam vážnejšie a vlastne by mi bolo blbé stretávať sa s viacerými, keď riešim niečo s týmto tu. No niekedy si hovorím či to má zmysel, ako sa viac spoznať, keď sa vidíme tak pomenej. Možno je to len obdobie ale vždy si poviem že keby mal záujem, tak by chcel tráviť viac času aj osobne. Som mladá a chcela by som vážny vzťah, on ho chce tiež a hovorili sme si to na začiatku, že hľadáme niekoho perspektívneho nuž ale toto mi príde že to niekde zastalo. Samozrejme v tomto meste som iba mesiac a pol. Mám si to užávať nechať plynúť či radšej to nechať tak? Viem že nemá iné, len tá práca ho zahlcuje..
ty si sa kvôli mužovi, ktorého poznáš tri mesiace presťahovala a menila si prácu? Dobre to chápem? 😲 A máš pocit, že si vášmu vzťahu dala viac, ako dáva on? No možno prestaň tlačiť na pílu, možno on nečakal taký rýchly spád, možno mu súčasný stav vyhovuje, možno je workoholikom a ženu potrebuje len na spestrenie. A kde to chceš ešte posúvať, veď ty to tlačíš ako besná, ja sa tomu mužovi divím, že ešte nezdúchol
On do nájde na teba čas len v sobotu? 1 deň v týždni? Hmm...tak nejako sama cítiš, že to nie je ono a chces viac, má toľko práce, že nedokáže sa s tebou stretnúť po práci ani raz?
nie ja som prácu mala vybavenú už skôr než som spoznala jeho, a kedže som v meste hľadala nejakých aj nových ľudí, spoznala som jeho ešte cez net a potom som sa presťahovala, aj keby nič nevyšlo, chcela som do toho mesta ísť sama od seba
@elizabet173
@marcellka32 rieši ten biznis a hlavne to chce posunúť tam aby to už bolo v úrovni, kedy by tomu nemusel venovať až tak veľa času, kedže časom chce rodinu
@hipuska asi je to pravda, že tlačím na pílu a možno by som to mala nechať len tak plynúť a spoznávať sa, veď pusa predsa ešte nič neznamená
ešte by som počkala mesiac, dva max. tri a potom by som pomaly vycúvala zo vzťahu...ak je to možné vôbec vzťahom nazvať.....
mňa tam stále napadá iná žena - prepáč ak som ťa zarmútila. Ale zaľúbený človek sa správa inak - aspoň ja som takých mala - chceli byť so mnou každú voľnú chvíľku...
môžem sa spýtať na vek toho muža? Popravde, ja v ňom podľa opisu spoznávam jedného muža.
@sima338 samozrejme, teraz bude mať o mesiac 35. sedí to?
Ak nemá nikdy čas, tak má frajerku
Aj napriek tomu že bývate v jednom meste tak sa stretáva s tebou raz do týždňa. Podľa mňa ťa nechce necíti to tak ako TY. Alebo má doma žienku a zo 2 deti. Neexistuje aby ste bývali v jednom meste a stretli sa raz do týždňa. Už aj pri najlepšej vôli niekde náhodné v meste alebo niekde inde. Podľa mňa ked si bývala dalej ťa bral ako spestrenie čo mu chýbalo tak mal u teba. Plus asi nejaký sex. Tak a tým že si sa presťahovala do jedného mesta nemá ťa potrebu vyhľadávať ozve sa len vtedy ked má čas a chuť ON a nič viac nechce. Ja by som si povedala na tvojom mieste že nemá žiaden záujem. Ja si tiež myslím že či nemá nejakú ženu bud manželku a deti alebo priateľku. A TY si bola v poradí 2 nejaká náhradná.
@marcellka32 nemusí mať frajerku, mám kamaráta, je rozvedený (jeho ex sa nedivím), ktorý si našiel priateľku, ale aj tú to prestalo baviť po troch rokoch, keď stále makal, aj počas víkendov. Tak je teraz sám a maká ešte viac...
Zivot s uspesnym mužom prináša , zial, aj vela obety 🙂 ty musis vediet, ci ti za to stoji. Tie, co tu píšu, ze raz za tyzden je malo... Je to diskutabilne. Mozno pre neho je to nieco, co robi pre teba. Porovnávať randenie s mužom, ktorý si odrobi niekde 8micku alebo 12 tku a potom ma voľno s mužom, ktorý rozbieha biznis, je odveci :D ja mam tiez úspešného manžela a začiatky boli náročné. Bola som viac bez neho, ako s nim. Ale ustali sme to, lebo sme sa milovali a ja som ho podporovala. Pokial potrebuješ mat muža, ktory ti robi program a je stále s tebou, potom toto nie je cesta. Ale myslim si, ze ked si sama vies spraviť program a dokážeš sa takto nastavit, bude to fajn 🙂 len tonu treba nechat voľný priebeh a netlacit na neho. Za každým úspešným mužom stoji silná žena. Tie, co odídu, to proste len nezvládli ;)
@elizabet173 no áno, ale zas keď ma chlap záujem (autorka píše, že ma chlap vážny záujem), tak si nájde čas aj utorok či štvrtok večer, nemaka predsa 24/7
@dilino takto nejako to v tomto prípade vnímam aj ja, lebo v jednom meste žijú a nenájde si čas ani sa ozvať napr. o 22.00? Dá sa stretnúť aj o 21-23 hod a pokecať, nech mi nehovorí, že nedá, vtedy to vnímam ako že nechce
@marcellka32 ale ved on si na nu cas najde aspon raz za ten tyzden. Ved su vo fáz randenia. Ci ked sa dvaja ludia k sebe nenastahuju po dvoch týždňoch, tak je to divne ?:D ja som s mojim randila 4 mesiace a tiez sme sa videli tak 1-2 x do týždňa. Ale zas tie rande boli celodenne. Chodili sme po výletoch a pod. A on ma tiez na začiatku upozornil na svoju pracu, ako to je a ja som to respektovala.
čo sa týka randenia, tak zvykneme si ísť niekam sadnúť, alebo aj na výlet a sme spolu niekedy aj celý deň, ale večer je problém možno aj z mojej strany, mám pscyhicky náročnú prácu a kedže je to pre mňa nové a vstávam 5:30, tak o 22 som väčšinou už ja tá ktorú zalomí do postele, a on väčšinou až vtedy má čas, čiže toto je aj z mojej strany asi také, že sa to nedá skĺbiť.. a ako napísala @romi0310 áno sme vo fáze randenia a bližšie sa spzonávame, len to sa niekedy nedá cez net ak človek netrávi čas aj osobne ,ale viem že má toho teraz veľa on mi to stále aj napíše, že aký som mala deň napríklad a že mal toho veľa, lebo rieši veľa vecí takže snažím sa to chápať, len som asi bola zvyknutá na častejšie stretávanie sa keď som randila kedysii
@marcellka32 lebo mňe sa nechce veriť že aspoň raz do týždňa by sa nestretli dajme tomu v meste náhodne. Hlúposť možno ON má ženu alebo frajerku a nechce aby o nej vedela ta dotyčná.
@dilino v malom meste sa dá stretnúť aj náhodne ale vo veľkom nie, ja väčšinou z práce idem domov alebo idem cvičiť ale to mám blízko bytu, navyše po tom čo sa zaučím budem mať asi aj home office takže to nie je také jednoduché, že náhodne sa stretnúť...
ale neverím že večer má len na teba čas. Hlúposť aby som s as niekým s ktorým žijem v jednom meste nestretla náhodne aj ked neexistujú ale aspoň 4 krát do mesiaca toto jedno neverím. Kto chce hľadá spôsob kto nechce hľadá dôvod. To znamená že ak by chcel všetko sa dá ostatne sú výhovorky. Ked už nič iné aspoň aby s tebou bol aj ked by ťa čakal pri robote len aby ťa videl aspoň na 10 minút.
Autorka, ty vieš, ako sa ta jeho firma volá, kde je, čomu sa venuje? Ukázal ti niekedy to jeho podnikanie? Ja neviem, ja v tom stále spoznávam jedného muža, samozrejme jeho meno ani nič osobné tu nenapíšem,kedže ide pravdepodobne len o veľkú náhodu, ale je to tak...on chronicky klamal, stretával sa s xy dievčatami, každej sľuboval hory doly, gentleman ku každej, samozrejme výhovorka bola práca...keby tento tiež klame aj o veku, o rodine, nečudujem sa...
@sima338 tak vies, keby sme teraz vsetci porovnávali neúspechy s každým dalsim, tak to potom nikdy uz nemas vzťah. Mna oklamali aj úplní ,,chudáci" s holými vreckami, ktori mali deti porobené lade tade, ale hlavne, ze bezdetni:D ona sama musi vediet, ci mu veri a ci jej tam nieco nesmrdi 🙂 ale pochybuje, ze chlap z rovnakého mesta by ju šiel klamať, ze je slobodný, keby ho mohla hocikedy stretnúť s rodinkou :D to uz by bol moc velky klamar
@marcellka32 no väčšinou to tak je, že chce byť s ňou čo najčastejšie, ja osobne by som s ním nebola, keď si nenájde čas teraz, keď by mali byť do seba zamilovaní ako kone, lepšie to nebude
@sima338 nemal 40 a meno na J? 😁
Píšeš, že raz do týždňa ste spolu? Ale, keď ste napríklad spolu v sobotu, to neostane ani na noc? Ved do práce, môže ísť aj od teba. Vezme.si kefku náhradné veci, ostane spať u teba a ide do prace. Aj ja si myslím, že sa vyhovára. Mne to tiež nevonia, že 35 roční a stale slobodný. Viem, sú aj takí, ktorí sú slobodní dlhšie, alebo poprípade stále.
Neviem, čo k nemu cítiš, no na tvojom mieste skúsim, aby u teba aspoň prespal. Pokiaľ sa bude stále vyhovárať, tak je žiaľ za tým niečo iné. A potom by som sa nato vykaslala alebo troska sledovala situáciu. Lebo písať ti môže stále, aký si mala deň, aj doma z gauča.
@pumpkinpie nene, ani toto nesedí 😀
Na tvojom mieste by som dala sancu ist vypadnut niekde aj s niekym inym. Nemas ziadny dovod byt odkazana na par pismem denne a 1 den v tyzdni par hodin. Kazdy clovek ti nieco dá, mozes to porovnat, mozes mat aj len noveho kamarata. Muzi sa cinia cez skutky. Na tom tvojom vidim skutkov az az. Napriklad takych, ze keby si isla von len tak s kolegom, mozes niekde a s niekym len tak vidiet tvojho vysneneho..... , chlap, ktory chce a ste z rovnakeho mesta teraz, si najde na teba cas 5 x do tyzdna jak nic. Ale len ked chce. Ked nechce, tak nenajde. Keby to bolo v poriadku, neboli by tvoje otazky na stranke mk....
Osobne si myslím, že 3 mesiace je celkom malo. Že to, ako to je je ešte ok. Nepoviem, kebyže sa namotavate pol roka už by mi to prišlo divné. Jasne, že niekto po 3 mesiacoch sa aj sťahuje ale aj keď to je tak ako máte vy, je riešte v rámci medze