Mám strach zo vzťahu

tomasssaa
14. jún 2022

Ahojte je mi to trápne ale doma sa stym rozprávať nemôžem o tom mám 24 rokov teraz. nemám vzťah lebo sa bojim a neviem komunikovať zo ženamy neviete mi poradiť čo mám robiť vždy ujdem preč a stále sa mi to dokola robí to iste

54tinka54
14. jún 2022

@tomasssaa a čoho konkrétne sa bojíš?

0ria0
14. jún 2022

Nerozumiem ani ja čoho sa bojíš, máš hádam dosť rokov na to aby sa dalo aspoň nejako komunikovať či? A kamaráti nejakí?

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@0ria0 z chlapamy sa viem normálne rozprávať mám veľa kamarátov ale neviem zo ženami vôbec komunikovať takže nemám ani žiadnu kamarátku le

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
14. jún 2022

Skus sa vzdy opit, ako ten Rajesh z Big bang Theory. 🙂 Mozno ze sa vzdy zlaknu tvojej gramatiky, popracuj na nej. 🙂
Prepac, ale myslis si, ze nejaka zena ma chut chodit s niekym, kto nepovie suvislu vetu a ani ju nevie ani spravne napisat? Kym s tym nieco neurobis, tak sa nepohnes dalej. Musis nieco ponuknut, nieco pozitivne na sebe.

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@liljana asi to je pravda

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@liljana ja som za tie roky nemal ani jednu jedinú babu lebo vždy keď dôjde na rozhovor tak stuhnem a radšej odejdem a ani neviem čo taká baba očakáva a tak neviem naplniť nic

liljana
14. jún 2022

@tomasssaa Najdi si kamosky, niekoho z rodiny - sesternice,... a najskor sa nauc rozpravat o beznych temach s nimi.

h2
14. jún 2022

@liljana Presne na Rajesha som si tiež hneď spomenula. 😃 Ale ten alkohol by som radšej neskúšala. Baby nemajú radi napitých chlapov.

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@h2 nepijem alhohol len fajčím

henriettak
14. jún 2022

Zakaždým si povedz, čo najhoršie sa môže stať a prídeš na to, že vlastne nič strašné to nie je, všetci sme len ľudia, takže zvykneš si komunikovať, len to chce čas a pracovať na tom.

marseillefan
14. jún 2022

S predavačkou v obchode komunikovať dokážeš? Alebo ani s tou nie?

roja01
14. jún 2022

Neboj sa, aj zeny a dievcata maju bloky alebo si nie su vzdy iste. No vacsina to vie skryvat. Najdi si par zaujimavych nie vulgarnych vtipov, nauc sa ich a cakaj na príležitosť, kedy pride v ramci rozhovoru v zmiesanej partii na ne vhodna doba. Sleduj kamosov o com sa rozpravaju s dievcatami. A ver, ze sa nemusis podcenovat, naopak maj sa rad taky, aky v skutocnosti si. Ked budes mat rad seba, budes istejsi. Trocha pomoze aj pekne tricko a pod., v ktorom sa budes citit dobre, aj trocha opatery o svoj vzhlad, chod raz za cas do kadernictva a nechaj sa dobre ostrihat. Ak dokazes, prestan fajcit, vacsina dievcat uprednostnuje vonavych muzov. A skutocne, ak napises vetu, niekolko krat si ju po sebe precitaj, pretoze ludia, ktori vobec nepoznaju gramatiku a nevedia napisat zmysluplny text nie su vnimani ako vhodni partneri. Samozrejme, ze obcas sa pomylit v texte je normalne.

h2
14. jún 2022

@tomasssaa Ja netvrdím, že piješ. To bolo k tej postave zo seriálu. Asi si to nevidel, bol to Indický vedec, čo nedokázal vôbec komunikovať so ženami, ani slovo zo seba nedostal. Ale napokon si našiel peknú frajerku, tak držím palce, nech aj tebe to vyjde.

tomasssaa
autor
14. jún 2022

Ps nemáte niekdo slobodnú dcéru 😀 čo hľadá vzťah tak

waggi
14. jún 2022

Tak to by ti tiez asi nepomohlo kedze sa bojis rozpravat najprv sa to treba naucit s nejakymi babami - kamaratkami az potom asi budovat nejaky vztah.

zdenkastanka
14. jún 2022

@liljana presne mi to napadlo😂

tomasssaa
autor
14. jún 2022

@marseillefan s predavačkou to je iné tam niečo platím a idem preč

marseillefan
14. jún 2022

@tomasssaa inak sa opýtam... s akými ženami máš problém konverzovať? A s akými ženami a v akých situáciách nemáš problém so ženou konverzovať?