Ahojte je mi to trápne ale doma sa stym rozprávať nemôžem o tom mám 24 rokov teraz. nemám vzťah lebo sa bojim a neviem komunikovať zo ženamy neviete mi poradiť čo mám robiť vždy ujdem preč a stále sa mi to dokola robí to iste
Nerozumiem ani ja čoho sa bojíš, máš hádam dosť rokov na to aby sa dalo aspoň nejako komunikovať či? A kamaráti nejakí?
Skus sa vzdy opit, ako ten Rajesh z Big bang Theory. 🙂 Mozno ze sa vzdy zlaknu tvojej gramatiky, popracuj na nej. 🙂
Prepac, ale myslis si, ze nejaka zena ma chut chodit s niekym, kto nepovie suvislu vetu a ani ju nevie ani spravne napisat? Kym s tym nieco neurobis, tak sa nepohnes dalej. Musis nieco ponuknut, nieco pozitivne na sebe.
Zakaždým si povedz, čo najhoršie sa môže stať a prídeš na to, že vlastne nič strašné to nie je, všetci sme len ľudia, takže zvykneš si komunikovať, len to chce čas a pracovať na tom.
S predavačkou v obchode komunikovať dokážeš? Alebo ani s tou nie?
Neboj sa, aj zeny a dievcata maju bloky alebo si nie su vzdy iste. No vacsina to vie skryvat. Najdi si par zaujimavych nie vulgarnych vtipov, nauc sa ich a cakaj na príležitosť, kedy pride v ramci rozhovoru v zmiesanej partii na ne vhodna doba. Sleduj kamosov o com sa rozpravaju s dievcatami. A ver, ze sa nemusis podcenovat, naopak maj sa rad taky, aky v skutocnosti si. Ked budes mat rad seba, budes istejsi. Trocha pomoze aj pekne tricko a pod., v ktorom sa budes citit dobre, aj trocha opatery o svoj vzhlad, chod raz za cas do kadernictva a nechaj sa dobre ostrihat. Ak dokazes, prestan fajcit, vacsina dievcat uprednostnuje vonavych muzov. A skutocne, ak napises vetu, niekolko krat si ju po sebe precitaj, pretoze ludia, ktori vobec nepoznaju gramatiku a nevedia napisat zmysluplny text nie su vnimani ako vhodni partneri. Samozrejme, ze obcas sa pomylit v texte je normalne.
Ps nemáte niekdo slobodnú dcéru 😀 čo hľadá vzťah tak
Tak to by ti tiez asi nepomohlo kedze sa bojis rozpravat najprv sa to treba naucit s nejakymi babami - kamaratkami az potom asi budovat nejaky vztah.
@liljana presne mi to napadlo😂
@marseillefan s predavačkou to je iné tam niečo platím a idem preč
@tomasssaa inak sa opýtam... s akými ženami máš problém konverzovať? A s akými ženami a v akých situáciách nemáš problém so ženou konverzovať?
@tomasssaa a čoho konkrétne sa bojíš?