Ahojte, idem si tu k vám po radu. Po 15 rokoch som stretla moju prvú lásku ešte z puberty. Nedávno sme sa náhodu stretli. On pracoval v jednej firme, ja som pred mesiacom nástupila. On bol neskutočne milý a pozorny, pomáhal a radil. Vo všetkom ma obranoval - nesadla som si s kolektívom..vlastne to bol dôvod môjho odchodu... On sa len prišiel rozlúčiť, ze tak možno na seba zas narazíme po 15 rokoch. Obaja sme slobodný.. Je to už neaky čas co som odišla z firmy, ale ten muž mi neskutočne chyba. Nebol by deň, co by som na neho nemyslela. Kontakty sme si nevymenila. Co by tse robili na mojom mieste? Mam ist za ním počkať ho po práci a byt ja ta co spraví prvý krok, hoc by sme boli iba kamaráti..
Zazelaj mu krasne Vianoce. Vsak vies kde robi, tak hadam nejaky kontakt mas aspon do prace, na sluzobny mail napriklad
ak je prvy krok, ze ahoj dik ze si bol taky mily ku mne hybaj na drink, tak ano, konaj
Ja si myslím,že keby mal záujem,bol by vyvinul nejakú iniciatívu,aby ste si vymenili aspoň tel.čísla.
Nie, neurobila by som prvý krok ... chlap, ktorý má o ženu záujem, sa správa inak ... správal sa k Tebe milo, zdvorilo ... a keby chcel, minimálne to telefónne číslo by si vypýtal ... pokiaľ by sa neozval sám, nekontaktovala by som ho.
Ked ho nutne potrebujes k zivotu, mas idealnu prilezitost zazelat pekne vianoce. Ostatne nechaj na nom, zas sa prilis nevnucuj.
ak by chcel za ten mesiac by si s tebou kontakt vymenil ... ale nespravil to -asi mal dovod .. iste by som nestolkovala pred pracou .. ak mas email fb al iny kontakt ok posli mu spravu na vianoce inak by som nic nepodnikla
ja by som nepodnikla nič... prieči sa to mojej povahe. Keby mladý muž chcel - už by sa ti ozval...
@0silvia0 baby ďakujem za odpovede, ja nemam v plane hneď po ňom skočiť. Boli sme spolu na drink, pozval ma dávnejšie, este keď sme boli kolegovia. Skončilo to len pri bozkoch. Z toho, co mi hovoril, on nikdy čísla nepýtal. Dokonca co mal bývalú, tiež preberala iniciatívu ona ako prvá.
A FB ani Insta nemá.. 🤷♀️ Po rozchode s jeho ex, ostal taky samotár. Zacala hrávať videohra, pri ktorých trávi večere.. Ze pri tom sa dobre odrraguje.
Keby mňa takto po práci čaká bývalý kolega, na ktorého som bola len milá, bolo by mi trápne aj za neho. Keby mal záujem, už dávno by ste šli aspon na drink.
Boli ste na drinku, bozkávali ste sa ... po tomto žiadnu iniciatívu o ďalšie stretávanie, vzťah z jeho strany nebol? ... nepodnikaj nič, zlož ružové okuliare, neobhajuj ho ... aj môj, teraz už manžel, bol introvert, samotár, zlomený životom ... no v okamihu, ako sme sa osobne stretli, otočil o 180 st. ... takže za mňa, toto happy endom neskončí ... nerob si zbytočné nádeje, ilúzie ...
Mas na vyber. Bud si budes svoj zivot vyberat sama, alebo ho vyberie niekto za teba a budes iba pasivne cakat, kym sa snad niekto pouzitelny objavi. Za vyskusanie nic nedas. Viac ta budes skriet, ze si to neskusila, ako to ze to nevyslo.
Boli ste na drink boli bozky a potom nic .. a ked si odchadzala z roboty tak srandoval ze uvidime sa o dalsich 15r . Kaslala by som nanho. Ty nanho mas nejaky pubertalny crush ktory Nebol naplneny. Idealizujes si ho. Ale ked mas chut uhanat chlapa co si nikdy nepyta cislo .. zaujem by mal byt vzajomny na tom nie je nic pasivne. V bare pod parou ti pusu da ale zavolat ti by uz bola prenho velka namaha. Mam sa moc rada na to aby som doliezala za takymto vlażnym chlapom ktoremu je uplne fuk ze ci v jeho zivote si ci nie . Keby tie bozky prenho nieco znamenali ozval by sa .,
Chlap, ked je zalubeny, naozaj zalubeny, tak hlada sposoby, ako byt v kontakte. Aj ked je plachy a introvert, aj tak sa aspon pokusa nenapadne, akoze nahodou byt v okoli ten zeny. Chodi na tie miesta, kde ona byva, kam ona pravidelnejsie chodi a v case, ked tam ona chodi (zacne kvoli tomu chodit trebars aj do obchodov mimo jeho bydliska), najde si dovody tam byt. Snazi sa, aby sa aspon zbadali a kyvli si, usmiali sa na seba, aj z toho je stastny.
Proste si vsimnes, ze na neho zrazu castejsie narazis.
Ak sa s takym stretas denne (napr. v praci), tak si vsimnes, ze ked nadviazes ocny kontakt, usmejes sa, pozdravis ho, tak sa cely rozziari (alebo skoprnie).
Jednoducho to vidis, ze ten zaujem tam je a velky. A ked ho jemne povzbudis, je hned ochotny s tebou hovorit, kadeco zdielat. Je stastny, ze mas zaujem.
Tento ta uz aj bozkaval a nic. Plachy a introvert teda zrovna nebude (taky, keby sa prebojoval k tomu, ze tu zenu pobozka, uz sa jej nepusti). V podstate ti dal len najavo, ze ak mas zaujem, ta si o neho zabojuj. On si cisla nepyta, on sa nesnazit nebude.
Takze on az taky zaujem nema. Asi sa mu pacis, nepovedal by ti nie, ale ked nic nebude, tak nevadi.
Zabojovat mozes, moze to mat uspech, ale rataj s tym, ze aj keby ste vytvorili par, moze prist den, ked stretne Tu Zenu. A budes velmi prekvapena, kolko usilia, snahy a ochoty na nu zrazu vynalozi, co na teba nevynalozil nikdy.
Ako chlapovi mi nedá neopýtať sa najdôležitejšiu otázku... Akú hru hráva?
No ked sa lucil, ze mozno za 15 rokov na seba znova narazite, tak ten velmi vasnou k Tebe nehori. Na drink ho mozes pozvat, ak mas chut sa nezavazne bozkavat s chlapom, ktory sa k nicomu nerozhybe a potom si radsej pojde zahrat videohru 🤷🏼
@marseillefan ak by to bolo napriklad gta, vyplyvalo by z toho nieco?
@moonlight1210 ja len hľadám inšpiráciu pre seba... nerobím psychoanalýzu na základe hry, čo hráva 😀 😀 😀
Tvoj hráva GTA? 🙂
Fu, je to márne podľa mňa, a počkať po praci je extrém 😀 to naozaj neodporúčam
@modrykonik33 A má vari čo stratiť? Prinajhoršom sa trošku strápni pred človekom, ktorého už možno nikdy v živote nestretne a nemajú na seba ani kontakt. V tom lepšom prípade budú mať o 10 rokov krásnu romantickú spomienku ako začali svoj vzťah...
Moja múdra babka vždy hovorila, kto neskúsi, nevie... Naozaj nemáš čo stratiť, ak ti dotyčný nedá spávať, ja by som si určite našla spôsob, ako ho kontaktovať. Nakoniec, možno z toho nebude osudová láska, fajn kamoš tiež nie je na zahodenie. Veľa šťastia prajem.
ono to je aj take manipulativne z jeho strany mam pocit....on si cisla nepyta , uvidime sa za 15 rokov snad..to su vety, kde ti naznacuje ze mas sa snazit a on sa bude citit dolezito. To bude daky narcis si myslim
Myslim, ze toto nema pokracovanie..
uz ste spolu boli, bozkavali sa a on sa s tebou rozlucil, ze dovidenia o 15r.. nuz, zaujem zrejme velky nema.. Zabudni na neho.
@marseillefan nie, ja hravam gta. 🙂)) On nehra nic, jeho to nebavi. Iba deti a mna.
@moonlight1210 haha, pekne 🙂
@marseillefan MM sice nehra, ale zariadil nam krasnu miestnost na hranie, s konzolami a velkym platnom a projektorom (takze hrat tam hry je uplna parada a zazitok ako z velkoplosneho kina) a s dokonalym ozvucenim (ked decka hraju bojovu hru, tak sa vzdy zarazim, ci vonku zahrmelo a preco mi cinkaju pohare v polickach v kuchyni, alebo co sa to deje, nez si uvedomim, ze to ide z miestnosti o podlazie nizsie.).
Pochopenie pre nas hrami postihnutymi ma. 🙂
On tam chodi pozerat DVD, alebo nieco z Netflixu, ked ma naladu na "kinovy pocit".
Ale za posledne roky to vyuzivaju hlavne deti. My nemame cas. Aj ked mam odlozene milovane hry, ktore si raz este isto zahram. Na dochodku najskor. 😅
Urcite nerob ziadny krok.. povedal ti ze sa mozno stretnete zas o 15 rokov, to ako keby ti povedal nemam zaujem.
Keby ta chcel tak nedovoli aby si odisla len tak, pozve ta zase von a 100% ta bude uhanat. Kasle na teba, kasli aj ty na neho.
Počkaj, či ti napíše na Vianoce. Ak o teba má záujem, bude to pre neho dobrá zámienka ťa kontaktovať. Ak sa na Vianoce neozve, asi by som ďalšie stretnutie posunula o tých spomínaných 15 rokov.
Nevieš meno? Nájdi ho na FB?