Dobrý deň chcem sa podelit o môj príbeh a počuť radu neviem sa rozhodnúť. Som vydatá a našla som si pred pol rokom milenca.
Manžel o Tom samozrejme vie a milenec vie o manželovi. Z milencom sme nemali ešte pohlavný styk. Chcela by som opustiť manžela a odísť a vziať si milenca. Manžel to odmieta vraj sa máme pokúsiť ešte raz od začiatku napraviť naše manželstvo. Každý deň ma ťahá na večere atď ako keby sme boli pubertiaci. Veľa krát som mu povedala že ma to nebavy. Ale keď si mám predstaviť že sa mám prisposobit milencovi a ísť bývať k nemu a robiť mu žienku domácu lebo samozrejme na začiatku to tak býva radšej chcem ostať doma. Ja neviem čo mám robiť mne to príde ako telenovela alebo začarovaný kruh. Hej a tie ženy ktoré mi tu budú niečo vyčítať, manžel a ja sme sa vôbec nebrali z lásky bol to čisto rozum atď a však on sa do mňa zamiloval ja žiaľ neviem. Ďakujem za každú radu triezveho človeka.
@ukgirls ďakujem pekne presne takú odpoveď som čakala a potrebovala ❤️
Pobavilo 😂😂😂
Bolo koze dobre ....
Ach,ten pravopis.
Mám pocit, že ty by si vôbec nemala mať vzťah, či už manželský alebo milenecký
Nechápem, čo vlastne chceš počuť. Nemilujes manžela, bol to sobáš z rozumu, nechces s nim žiť, ok, beriem. Chces si vziať milenca no ani s nim vlastne nechceš normálne žiť a fungovať.
Tak sa rozíď s obomi a nájdi si len kamoša na sex. Lebo mne sa zdá, ze ty sa sama vôbec nevues, co vlastne chceš
@jaskolka Veď preto sa pýtam iných žien lebo keby som vedela čo chcem a ako sa rozhodnúť tá sa nepýtam.
Vyber si milenca, ak by si ho lubika, vazila, ctila a chcela byt s nim milenca by si nemala.
@babababka mne oči vybíjajú aj chýbajúce čiarky. Každá druhá téma sa nedá vôbec čítať.
Ja nechápem čo sme na fóre Ľudovíta Štúra 😁🥳
Človek by mal mať určitú úroveň, a pravopis o tom človeku dosť napovedá. Znižuje to proste tvoju hodnotu
@yosi Moju hodnotu určite nie 🙂↔️ Ja nemám základnú školu a nemusím sa hanbiť na fóre ak budem chcieť tak budem písať pekne bez chýb. Viac nemám čo povedať k tomu.
Len potom to, čo píšeš niekedy nedáva zmysel, lebo súvislosti nie sú jasné bez čiarok.
Ale keď nemáš ani základnú školu, niet sa čo čudovať
“ ak budem chcieť tak budem písať pekne bez chýb.”
Ale nebudes. A ty to vies.
To si aj alkoholik hovori “ked budem chciet, prestanem kedykolvek pit”.
Co sa tyka tvojho problemu - s muzom si z rozumu, s milencom detto.
Preto vlastne nechces byt ani s jednym a hladis na tie vztahy vypocitavo. Nevies a nechces do vztahu investovat, lebo si len pocitas pripadne straty.
Chod od oboch a v samote premyslaj, co vlastne chces.
Dobre, dievčatá, budem písať správne, lebo inak sa tu rady nedočkám. Keď ste si už ulahodili svojmu oku, prosím, vráťme sa k téme. A len na okraj, mám vysokú školu, preto som napísala, že nemám základnú.
Nebola by som s muzom, ktoreho nelubim, a ani s muzom, u ktoreho dopredu viem, ze mam byt zienka domaca. Odid od muza, vycisti si hlavu a az potom chod do noveho vztahu.
Tak ako som už písala, rozíď sa s obomi a ujasni si takto sama, čo vlastne chceš. Daj si úplne pauzu od chlapov a skus vnímať samu seba.
Chceš vzťah, alebo len nezáväzný sex... Na toto ti nikto z nás neodpovie.
@mandzula Ďakujem pekne za odpoveď. Už ste v poradí druhá, ktorá mi to radí, asi by som mala otvoriť oči. ❤️
Odid od oboch, ani jedneho nemilujes. Nechapem to brat sa z rozumu, nie si nejaka von Habsburg v 17. storoci. Logicky take nieco v dnesnej dobe nemoze fungovat. To jedine naozaj pre velke peniaze a aj to bude katastrofa. Takze za mna prec z toho vsetkeho
Ako si prisla na to ze mas milenca?
Milenec je chlap s ktorym mas sex a ty ho s nim nemas 🤷🏽♀️
Takze vlastne len balamutis dvoch chlapov a ani s jednym nechces naozaj byt
Ostan sama dobre ti bude
Ostaň sama, urobíš im obom veľkú láskavosť.
Áno, bolo to pre peniaze, ale nie jeho a vlastne ani moje. Je to dlhý príbeh, ale z lásky to nebolo.
To chlap aj bez pohlavného styku sa nazýva milenec? Odkedy? 😀
@oli18 Áno, milenec. Ako inak ho pomenovať, keď nemáme sex? Nenašla som vhodný názov.
A keď budete mať sex čo bude?
Máš kamaráta.
A ak s manželom nemáš sex tiež, tak máš ešte manžela v štádiu rozvodoveho konania.
@oli18 Neviem, asi tiež milenec.
manzela nemulijes a ak nemate deti nic ta k nemu nedrzi-odid od nehoho-casom si najde taku co sa donho zamiluje a pochopi .. k milencovi sa nenastahuj- nechaj si cas pre seba ,bud chvilu sama a zistis,ze aj tak bol milenes len poblaznenie z nudy .. a aj ty si snad niekoho najdes komu budes robit zienku domacu s laskou a nie z donutenia