Mám sa s ním porozprávať?

24. sep 2022

Ahojte.. od marca sa stretavam s jednym chalanom. Rozumieme si, je nam spolu dobre, prejavuje mi naklonnost, pobozka ma… ale ani raz nepadla rec o vztahu. Teda ano, asi raz, cca pred 2 mesiacmi, ked sa vyjadril v ramci debaty o niecom inom, ze smerujeme ku vztahu…. Mna poslednou dobou zacina trapit myslienka, ci sa s nim mam narovinu porozpravat, ako to vidi, ci chce vztah alebo sa na to neciti.. ale neviem, ci mam tomu dat cas alebo nie.. Co by ste robili vy?

beata_k
24. sep 2022

Od marca? To uz by som o tom diskusiu zacala. Drzim prst.

januska12323
24. sep 2022

Veď ste vo vzťahu či sa bežne bozkáva s kamoškami?

viestta
24. sep 2022

Od marca už prebehlo dosť času, už by v tom mal mat jasno. A asi aj tebe by už malo byť jasné, či to vyzerá z jeho strany na posun, alebo mu to takto vyhovuje.

jaskolka
24. sep 2022

Pre mňa je vzťah, keď dvaja sa pravidelne stretávajú, padajú aj také intimnosti, ako bozky a podobne (hádam s kamošom sa nebozkavam).
To ako vážne treba si presne povedať, že od dnes už sme vo vzťahu? To je hádam tak medzi 15 ročnými, že Anička a Ferko si povedia, tak od dnes sme frajeri.
Ale dvaja dospelí ľudia aby si to presne museli určiť?

modrykonik33
24. sep 2022

Zdieľam rovnaký nazor s @jaskolka ..že ste si to nepovedali, neznamena že spolu nechodíte...poznáte svojich kamošov a rodinu?

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@jaskolka
@modrykonik33
otazne je ako to bere on

miadi
24. sep 2022

Stretavate sa vyse pol roka a ty nevies ci je to vztah ci ste len “ kamosi.” ? Tak to vztah nebude .. a uz urcite nie ked Dumas ci sa ho opytat taku zakladnu jednoduchu vec . Ze na com vlastne snim si. To by si sa mala ale pytat samej seba.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
24. sep 2022

stretavate sa kde? Len vonku, ci chodite k sebe domov? Ked idete len obcas spolu do kina, na kavu, mozno to berie stale ako otukavanie sa

marianarem
24. sep 2022

Ja by som sa spytala, v kazdom zdravom vztahu je velmi dolezita otvorena komunikacia. Ak to ma byt vztah, tak mozete s tym zacat uz teraz

estrella5
24. sep 2022

My sme si tiež nepovedali, že "a teraz spolu chodíme". Prišlo to postupne, správali sme sa ako pár a nebolo treba nič hovoriť. Ale ja som narozdiel od teba nemala žiadne pochybnosti. Ak by som mala tak by som sa o tom porozprávala a vôbec by som nad tým "nematurovala". Už včera bolo neskoro hodiť o tom reč...

germaniawerks
24. sep 2022

Ty ako žena si vzťahotvorné pohlavie, takže váš vzťah vytvoríš, keď sa naňno nalepíš a spojíš sa s ním. On svoju rolu uskutočňuje tým, že prejavuje náklonnosť a záujem o teba. Muž je ako skala ku ktorej pričlnkuješ a vylodíš sa.

danica2711
25. sep 2022

koľko máte rokov? Ako často sa stretávate? Pretože stretávať sa s niekým raz-dvakrát za mesiac a denne je rozdiel, takisto ako mať pod 20 alebo nad 30, v každom prípade sa "vzťah" a jeho podoby hodnotia inak