Ahojte.. od marca sa stretavam s jednym chalanom. Rozumieme si, je nam spolu dobre, prejavuje mi naklonnost, pobozka ma… ale ani raz nepadla rec o vztahu. Teda ano, asi raz, cca pred 2 mesiacmi, ked sa vyjadril v ramci debaty o niecom inom, ze smerujeme ku vztahu…. Mna poslednou dobou zacina trapit myslienka, ci sa s nim mam narovinu porozpravat, ako to vidi, ci chce vztah alebo sa na to neciti.. ale neviem, ci mam tomu dat cas alebo nie.. Co by ste robili vy?
Veď ste vo vzťahu či sa bežne bozkáva s kamoškami?
Od marca už prebehlo dosť času, už by v tom mal mat jasno. A asi aj tebe by už malo byť jasné, či to vyzerá z jeho strany na posun, alebo mu to takto vyhovuje.
Pre mňa je vzťah, keď dvaja sa pravidelne stretávajú, padajú aj také intimnosti, ako bozky a podobne (hádam s kamošom sa nebozkavam).
To ako vážne treba si presne povedať, že od dnes už sme vo vzťahu? To je hádam tak medzi 15 ročnými, že Anička a Ferko si povedia, tak od dnes sme frajeri.
Ale dvaja dospelí ľudia aby si to presne museli určiť?
Zdieľam rovnaký nazor s @jaskolka ..že ste si to nepovedali, neznamena že spolu nechodíte...poznáte svojich kamošov a rodinu?
@jaskolka
@modrykonik33
otazne je ako to bere on
Stretavate sa vyse pol roka a ty nevies ci je to vztah ci ste len “ kamosi.” ? Tak to vztah nebude .. a uz urcite nie ked Dumas ci sa ho opytat taku zakladnu jednoduchu vec . Ze na com vlastne snim si. To by si sa mala ale pytat samej seba.
stretavate sa kde? Len vonku, ci chodite k sebe domov? Ked idete len obcas spolu do kina, na kavu, mozno to berie stale ako otukavanie sa
Ja by som sa spytala, v kazdom zdravom vztahu je velmi dolezita otvorena komunikacia. Ak to ma byt vztah, tak mozete s tym zacat uz teraz
My sme si tiež nepovedali, že "a teraz spolu chodíme". Prišlo to postupne, správali sme sa ako pár a nebolo treba nič hovoriť. Ale ja som narozdiel od teba nemala žiadne pochybnosti. Ak by som mala tak by som sa o tom porozprávala a vôbec by som nad tým "nematurovala". Už včera bolo neskoro hodiť o tom reč...
Ty ako žena si vzťahotvorné pohlavie, takže váš vzťah vytvoríš, keď sa naňno nalepíš a spojíš sa s ním. On svoju rolu uskutočňuje tým, že prejavuje náklonnosť a záujem o teba. Muž je ako skala ku ktorej pričlnkuješ a vylodíš sa.
koľko máte rokov? Ako často sa stretávate? Pretože stretávať sa s niekým raz-dvakrát za mesiac a denne je rozdiel, takisto ako mať pod 20 alebo nad 30, v každom prípade sa "vzťah" a jeho podoby hodnotia inak
Od marca? To uz by som o tom diskusiu zacala. Drzim prst.