Mám s ním ísť na prechádzku?

14. sep 2022

Približne rok si píšem s jedným chalanom, nie každý deň, skôr miestami, niekedy viac niekedy menej. Už dlho máme dohodnuté stretnutie ale nejak sme sa tam nedopracovali avšak veľa krát sme sa videli, pracuje s mojim kamarátom, hrá futbal u nás v meste a ja som na každom zápase. Minulý víkend sme sa stretli na diskotéke, vypili si spolu, zabavili, rozprávali. Odvtedy si tiež píšeme, no dnes ma zavolal k sebe. Navrhol film, načo som automaticky reagovala s tým, že teda vieme čo znamená "netflix and chill", oponoval, že to sme sa teda zle pochopili, kľudne môžme ísť aj niekam inam, len navrhoval podľa aktuálnej nálady - leňošiť po práci pri filme. Aktuálne sme sa teda dohodli, že pôjdeme na prechádzku ale priznám sa, vôbec sa mi do toho nechce. Tiež budem dosť unavená po práci, bude dosť neskoro už a radšej by som leňošila tiež. No bojím sa, že ak pôjdem k nemu pochopí to automaticky ako sex. Inokedy sa zas neviem kedy vieme stretnúť, možno zase až o rok 🤣

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aeruginosa
14. sep 2022

Neviem, ale pride mi to od neho cele take zvlastne..

a_alexandra_a
14. sep 2022

Keby mu išlo len o to aby ťa dostal do postele, tak bude trvať na tom, aby si prišla a nenavrhne niečo iné. Príliš to riešiš.
Dosť unavená po práci? Pracuješ 12tky pri páse alebo v bani, že nevydržíš jednu prechádzku? Alebo kávu?
Ak by si s ním naozaj niečo chcela riešiť, tak čas si nájdeš hocikedy a hocikoľko 🙂

miadi
14. sep 2022

Tak ked sa mate inak stretnut zas az o rok .. tak nema zmysel sa snim stretnut ci uz na unavnej prechadzke ci unho na gauci a Netflix. . To je take dost onicom ked sa neviete inak stretnut.

dzulli1980
14. sep 2022

Mne to príde také, že nie je iná po ruke, budeš dobrá aj Ty ... keby mal seriózny záujem, ver, že by Ťa pozval niekde skôr ako po roku ... už nehovoriac o tom, že sa bežne stretávate, poznáte sa ... proste potrebuje zabiť nudu ... nešla by som.

miiichaelaaa
14. sep 2022

Možno som stará škola ale nikdy by som na prvé rande nešla ku chlapovi domov 🙃 ani na druhé.. jednoducho len vtedy, kedy by som ho lepšie spoznala a poznala aj jeho úmysly.

babovka2321
14. sep 2022

Ocividne ani ty onho nemas zaujem, ked uvazujes, ze by si radsej doma lenosila, nez sa s nim stretla. My sme sa s muzom stretavali na zaciatku denne (az kym sme nezacali spolu byvat) a ziadna unava ani nic ine by nam v tom nezabranilo. Takze problem vyrieseny, ostan doma, najdi zaujimavejsi objekt.

elizabet173
14. sep 2022

nepripadá mi to, že by mal o teba nejaký enormný záujem, ani ty o neho, nenaťahujte to zbytočne, ak ani jeden necítite, že toto je presne to, po čom som túžil, túžila. Podľa toho, čo si napísala, to vyzerá, ako - budeš so mnou chodiť, kým si nenájdem niečo lepšie?

janka1011
14. sep 2022

No tak snáď nerobíš v bani, aby si po práci nezvládla jednu prechádzku. Keď sa ti do toho nechce, až tak ťa ten chalan neláka. Ináč by si nerozmýšľala nad tým, že budeš unavená. Neviem, ale motýle v bruchu z neho asi nemáš. A okrem toho, neviem si predstaviť, žeby som išla len tak "leňošiť" pred telkou s niekým, koho ani poriadne nepoznám.

spadnutaslivka
14. sep 2022

ja som úplne prehliadla, že rok sa to takto vlečie 😲 inak som chcela povedať, že asi o neho nemáš záujem, ak by si bola po práci unavená na prechádzku. Mňa keby takto pozval objekt môjho záujmu, išla by som aj po neviem akej šichte. Ale ísť k nemu domov, keď sa vlastne poriadne ani nepoznáte, to je zbytočné riziko. Na oddych môžete ísť aj do kina alebo len tak na pizzu. Ooo, už viem, vďaka za brainstorming... Tá pizza je úplne super nápad 😝

gabika0825
14. sep 2022

Veď keď budete unavení a ty sa necitis na to ísť k nemu, tak by som navrhla keď tak niekam si ísť sadnut na kávu, alebo na nejaké jedlo. Aspoň sa najes, posedite, pokecate a uvidis 😊

liljana
14. sep 2022

Asi ta aj tak bohvieako neoslovil, ked sa ti s nim nechce stretavat. Keby ste chceli, cas sa najde.

xena0
14. sep 2022

Tak choďte niekam sadnúť, nemusíte ísť rovno k nemu

baluinka
14. sep 2022

no...podla mna si si trochu odpovedala sama 🙂 nevies,kedy sa inokedy viete stretnut,mozno az o rok? tak tam velky zaujem z tvojej strany moc nevidim..asi na to kasli

hopsadobrandejsa
14. sep 2022

"Približne rok si píšem s jedným chalanom"

.....hmmm....OK

"Už dlho máme dohodnuté stretnutie ale nejak sme sa tam nedopracovali avšak veľa krát sme sa videli"

Cize sa poznate z videnia, ale ani jeden z Vas nespadate do okruhu priatelov.

"dnes ma zavolal k sebe. Navrhol film, načo som automaticky reagovala s tým, že teda vieme čo znamená "netflix and chill", oponoval, že to sme sa teda zle pochopili."

Moze aj nemusi byt netflix and chill. Pozvanie na spolocne pozeranie vobec nemusi viest k sexu. Ja ziadne taketo pisane pravidlo nepoznam.

"Aktuálne sme sa teda dohodli, že pôjdeme na prechádzku ale priznám sa, vôbec sa mi do toho nechce."

Suhlasim s babami v diskusii......slaby resp. ziadny zaujem z tvojej strany. Dohodli ste sa na prechadzke, ale tebe sa nechce. Naco si robis plany s clovekom s ktorym ocividne nemas zaujem sa stretnut?

Inak ja nie som nazoru, ze by mu teda islo len o sex. Keby to bol mesiac tak este nepoviem, ale tak ja dost pochybujem, ze cely rok caka na to aby ta dostal do svojho bytu.

Interested people act interested......grow up 😉

vilma7
14. sep 2022

A si si istá, že ide o rande? Možno ťa volá k sebe ako kamarátku. Nevidela by som hneď za tým sex. Veď keď s ním nechceš, tak hádam nebudeš proti svojej vôli sexovať 🤣🤣.

heisenberg
15. sep 2022

Po roku písania by ma to s tebou už prestalo baviť. Vieš vôbec čo chceš?

petricka22
16. sep 2022

Tak chces rande, alebo nie? Budes unavena na prechadzku? Sa clovek hadam trochu premoze, nie? Tiez mi prides v tomto pribehu nejaka nemastna-neslana…