Mám problém si niekoho nájsť

16. júl 2022

Zdravim, na zaciatok sa asi predstavím. Mam 21 a som na vysokej skole. Cize momentálne mam prazdniny a brigadujem. Studujem a aj som studovala na skole, kde je prevazne vacsina chlapcov. Nemám problém sa niekomu zapáčiť. Ale málokedy sa niekto páči mne. Mám pocit, že ja si už nikoho nenájdem. Nikto sa ku mne nehodí. Už 3 roky som sama, ale nikdy som nemala taký vážny vzťah.

autor
16. júl 2022

Bola som už aj zamilovaná 2x. Prvý mal frajerku a vyznaval mi lasku a ja som sa nejak namotala, keďže sme sa velmi k sebe hodili, ale nakoniec sa s nou nerozisiel a teraz sa uz ani nebavíme. Druhý už bol reálne moj frajer, ale asi len nejaké 4 mesiace a dlhsie uz som nedokázala tolerovať, že napr bol lenivý niekam chodiť. Vždy len niekam sadnúť. Žiadne vylety. + Spominal bývalú v dobrom. Ani sme sa tak k sebe celkovo nehodili, takze ma to netrapilo, ze eme sa rozisli. Chodila som s nim v podstate len pre to, aby som sa neunudila a aby som niekoho mala, lebo mi bolo smutno, že nikoho nemam. Takze som s tým zmierená. Viac ako s tým prvym, kt ma niekedy ešte trápi, ked ho vidím. Su tam este nejaké city, kedze sme sa poznali roky, kým doslo k tomu, ze mi vyznal city.

bajka16
16. júl 2022

Takto to poviem. Ak budeš hľadať dokonalo kompatibilného partnera, nikdy ho nenájdeš. Pretože taký neexistuje. Dalsia vec je, že každý ma svoje chyby, muchy, ale treba si vybrať, kto ti stojí zato mu tie chyby tolerovať. Ďalšia vec je, ak náhodou ty vidíš dokonale páry ktoré sa k sebe hodia, tak ver tomu, že sa k tomu dopracovali až vo vzťahu a väčšinou je to o kompromisoch a tolerancii. Nesnívaj, lebo ostaneš sama. Poznám také ženy. Nikto im nesedel. Ten bol lenivý, ten nemal vysokú školu, s tým nemali rovnaký humor, alebo rovnaký vkus na hudbu.. bla bla bla. A ostali samé, nakoniec si spravili v 40ke dieťa už s hocikým, len aby mali aspoň to dieťa. Zobuď sa. Nikde nenájdeš 100%. Hladaj lásku. Ostatné sú hovadiny na ktorých sa dá pracovať počas vzťahu.

autor
16. júl 2022

Ale realne by som nemala problém si niekoho nájsť aj napriek tomu, že moje city su obcas rozhadzane na rôzne strany. Realne si viem v hlave to usporiadať, ze keby som nasla niekoho aspon na 85% ideálneho, tak neriesim ani city a idem do toho, ale mne pride, ze ja ani nikoho nestretavam. Resp. ja aj spoznám nových ľudí, ale nepridu mi nijak zaujímaví. Nepride mi, ze si s nimi mam čo povedať. Akože ja vychadzam s každým. Ale nerozumiem si s nimi až tak, aby som povedala, ze z toho niečo môže byť. Ale uz zacinam mat pocit, ze mozno je chyba aj niekde vo mne. Kamošky spoznaju 3 chlapcov, 1 si vyberú a bum - su spolu 3 roky. Ja spoznam niekedy aj 10 za mesiac a nevyberiem si ziadneho, lebo na kazdom mi niečo nehrá. Bol niekto v takej situacii? Mam pocit, ze na mna čaká v živote len život s kamoskami alebo sama a ze na mna vo svete nikto nečaká s kým by som bola šťastná.

hopsadobrandejsa
16. júl 2022

Mas 21.....troska uber.

Nemas 40, ze ti materstvo uteka pred ocami. Jedinu radu ktoru ti viem dat je uzivat si zivot, tesit sa z malickosti a neriesit veci ktore su takpovediac mimo tvoj dosah.

Ono to pride ked to pride, ale ja som skor nazoru, ze zrejme akymsi sposobom vyzarujes, ze vo vnutri si nesvojska a mozno tym plasis potencionalnych partnerov. Prilis si lames hlavu, ale tak .....

autor
16. júl 2022

@bajka16 A chodia tie damy na koníka? Mozno by mi pomohlo sa s takou nejakou porozprávať, lebo ja to mam rovnako. Jeden mi nesedí - je pekný ale príde mi trošku hlupejsi a ze by ma casom otravovalo, ze napr sa na všetko pýta o vysvetlenie alebo ze nevie po anglicky. Dalsi je zas múdry, ale nezdá sa mi príťažlivý. Dalsi mi zas príde, že ma sprosté narážky na ženy a na ženské telo. Ďalší mi zas prisiel fajn a po čase vysvitlo, že nema rád mojich kamaratov a kamaratky a najradšej by ma od nich odstrihol, čo sa mi nezdalo. Ďalší ma zas nútil do aktivít, kt. nemam rada, co je napr. turistika, koncerty, plavanie. Čakám uz na ďalší semester na výške, či niekoho spoznam nového. Ale rada by som si pokecala mozno s nejakou staršou mudrejsou zenou. Od vás žien na koníku sa dá podla mna aj vela naucit do života. ❤️ 🙂

autor
16. júl 2022

@hopsadobrandejsa To je pravda. Som ešte mladá, ale tiež túžim po láske. Kedze mam 21 a mala som len taký krátky vzťah o ničom a nic viac, tak mi to celkom chýba. Ešte keď vidím, ze v okolí a kamošky už majú tych svojich a ja nic.

jarmila2010
16. júl 2022

suhlasim s
@hopsadobrandejsa zbytocne tlacis na pilu...uzivaj si zivot a pozornost muzov aj bez trvaleho vztahu..a casom urcite pride ten pravy...ani sa nenazdas...ja som to mala tak,ze mna do 24.r doslova otravovali vztahy...este v tom case ma moj neskorsi partner musel doslova uhanat,aby som s nim isla na veceru,lebo som vedela,ze on je do mna zamilovany😅nakoniec sme boli spolu cez 3r,ale rozisli sme,napriek tomu,ze z toho bola velka laska ...mala som 27 a uz som bola nastavena nato,ze tazko najdem niekoho podobneho...a stalo sa necely rok po rozchode...uz som s tym muzom 19r,napriek tomu,ze mi bol prvotne strasne nesympaticky😅

bessie12
16. júl 2022

ano da sa tu od zien vela naucit, ale tiez vela ta mozu doslova sprdnut za nic. Vela zien si tiez "lieci" ( alebo ako to mam nazvat ? ) svoje komplexy na inych ludoch, presadzuju svoj "jediny a spravny" nazor atd ... No je toho vela, staci si precitat niektore diskusie. Az mi obcas rozum ostava stat pri niektorych prispevkoch 🤦‍♀️
Este si mlada. Toho praveho "princa na bielom koni" ( vela krat sa stava, ze bohuzial pride len ten kon ) este len najdes. Uzivaj si zivot, nehladaj a on sa objavi. Cim viac hladas, tym je to horsie. Nechaj veci plynut spontanne. Ja som nikdy vztahy nevyhladavala a nejako sa mi vzdy podarilo vhupnut do nejakeho vztahu 🙂

slovakboy
16. júl 2022

Podľa toho ako to tu opisuješ si asi pekná a chlapci na teba letia. To že na nich nájdeš vždy nejakú chybu je o vnímaní samej seba. Ty zrkadlíš do nich svoju nespokojnosť samej so sebou. Skús si opakovať nahlas a aj v duchu také vzdychy: mám sa rada a prijímam sa. Rómkami svoju nedokonalosť. Môžeš kľudne aj niečo povedať čo sa ti na tebe nepáči a zopakovat - ajtak sa prijímam a mám sa rada. Tvoja rozumová časť hovorí že si dobrá a pekna ale tvoja pocitová časť tomu ešte neverí. Možno si bola vychovávaná k výkonom k dobrému učeniu musela a bola si dobré dievča. Vtedy ťa mali všetci radi. Svoje chyby si kdesi schovala a ony sa prejavia pri podudzovaní druhých - ako keby niekde vyskočili z pod koberca a nalepili sa tomu chlapcovi na hlavu. Ty to nevidíš a nevieš o tom. Prejaví sa to v pocitoch. Alebo v nejakej myšlienke (nevie anglicky). Ty sa tej myšlienky chytíš a označíš si ju v hlave negatívnym bodíkom. Tie pozitívne body zrazu ako keby neboli. Zamilovaný človek vidí druhého presne naopak. Čo tiež nie je úplne dobré.

autor
16. júl 2022

No tak ja som taký typ človeka, že napr. chcela som peknú postavu - isla som do posilky a mám ju. Chcela som si kúpiť auto, zarobila som a kúpila. Chcela som vedieť robiť torty a tak som sa učila a piekla. Ale uz 2 roky mám taký pocit, že potrebujem to objatie a lasku od niekoho. A 2 roky prešli a nič s tým nenarobím. Teda mohla by som, ale nebolo by to z mojej strany čestné a čisté.

bajka16
16. júl 2022

Nechodia na koníka, a netuším akú radu chceš od takej ženy, ktorá si sama nevedela rady. Stačí skresať nároky, a nevyhľadávať zadaných. To je všetko. Ani ty niesi určite dokonalá, tak prečo na tých mužov tak tlačiť? Keď je debil a má poznámky na ženy, to ešte pochopím. Ale ver tomu, že na každom sa nájde niečo, čo ti bude vadiť. Môj muž tiež nie je dokonalý, ale viem, že vieme jeden pre druhého urobiť kompromis a vieme sa dohodnúť. A vďaka tomu, že jeden druhého prijal aj s chybami, sme silný pár ktorý drží spolu. A funguje to. Máš 21, ty dupľom nemusíš nájsť dokonalého partnera. Keď sa tak obzriem za seba, moji ex, aj keď boli akí boli, ma naučili veľa. Formovali ma, aby som mohla viesť takýto život, aký vediem. Neboli ani zďaleka kompatibilní so mnou, a to má naučilo tolerancii.
Takže aj ty sa ešte potrebuješ niečo naučiť, od tých partnerov, kým príde ten naozajstný, s ktorým budeš viesť život. Nevravím že teraz buď s hocikým, ale vravím, užívaj si to a neber to tak vážne. Naozaj, robiť konkurzy na dokonalého otca tvojich detí, máš ešte čas. Ži.

slovakboy
16. júl 2022

To je dobré že nie len kecáš ale konáš. Si akčná a dievča skutkov. Veľa mužov len rozpráva a neurobia nič preto aby svoje sny naplnili.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slovakboy
16. júl 2022

@bajka16 má pravdu. Maj priateľov a chod s nimi aj na rande. Ale neber to úplne vážne. Flirtuj. Objími ho. Objatie a pocit pri objatí napovie. Ak to nejde rozídi sa a nájdi iného.

autor
16. júl 2022

@slovakboy Takto som sa nad tým este nezamýšľala. Skúsim sa nad tým hlbšie zamyslieť.

autor
16. júl 2022

@bajka16 No práveže ten prvý tiež nebol dokonalý. Už len veľká chyba na nom bola, ze mal frajerku. Ale tiež bol aj taký trochu dopleteny. Niekedy mal problém jednoduché veci pochopit a spraviť. Plus mal takého slabého ducha stále - že sa zaoberal, čo by na to povedala mama, čo by na to povedala frajerka alebo aj ked len o nejaké maličkosti išlo, tak že čo by na to povedali kamarati. Ale aj napriek tomu mi tie chyby na nom nejako extra nevadili. Nevyvolavali vo mne také pochybnosti. Možno som ho fakt až velmi ľúbila alebo čo. A preto skúšam, že či nenajnem niečo podobné. Niekoho na kom ma neirituju maličkosti.

autor
16. júl 2022

@brembo Noo nepríde mi, že chcel len nájsť ďalšiu a ani sa nepokúšal ma dostat do postele alebo tak. Skôr mi prišlo, že ked frajerka je na neho zlá a ja som milá, tak bezal za mnou a uz sa "rozchadzal" a že mna miluje. Ale akonahle ona zvolnila a bola tiež milá, tak zrazu som už bola navyše. A tak sa to točilo. Aj ked on to nepriznal nikdy, ale takýto som mala z toho pocit.

marcellka32
16. júl 2022

Mi pripomínas jednu známu, keď postavím do radu 20 chlapov na každom nájde niečo, čo jej vadí a preto je v 38 sama....uber plyn, užívaj si život, koníčky, nehľadaj ho, on príde za tebou ;)

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ropucha6
16. júl 2022

Mas 21…neries to…ak mas byt s niekym len na silu, naco taky vztah.

ivana3111
16. júl 2022

V prvom rade by si mala byť šťastná sama so sebou a neriešit blbosti typu ,že neviem si nájsť chalana ku sebe.. to ze vysielas takéto vibrácie, ti odháňa všetkých potenciálnych partnerov a teda radím ti , zameraj sa na seba, na svoje šťastie, sebavedomie, a hlavne sebalásku a ten vhodný partner sa ti pritrafí do cesty ;) ^.^

sasitimi17
16. júl 2022

@brembo veď hľadá lásku dva roky čo je podľa mna dosť dlha doba 😄 či koľko treba tomu nechať čas 🤨

barborachors
17. júl 2022

Pripominas mi to memecko, ze baba v 20-tke opreta o fáro s hláškou Nikdy ma nedostanes! a druhy obrazok, baba v 30-tke za pokladnou a vedla hláška: Kupóny nechcete?
Strašne sa na tom s frajerom smejeme, ked niečo take vidime, lebo je to pravda pravdúca 😀

autor
17. júl 2022

@sasitimi17 To by aj mňa zaujímalo.

martin105
22. sep 2023

:D :D :D :D :D ...