Mám priateľa, ale začínam si uvedomovať, že by som mala najradšej priateľku

28. aug 2022

Už som s priateľom 4 roky, ale ako čas plynie, tak stále myslím na to, aké by to bolo keby mám priateľku.. Vôbec nechcem mať sex, iba občas mu to dovolím, lebo ma to bolí. Nevzruším sa. Vždy som si vravela, že ja nie som len na mužov.. Raz som to rodičom priznala a ich reakcia bola naozaj hrozná. Mamina mi strelila tri facky a vraj nech netrepem blbosti a pridala ešte vetu ,,To si chceš celý život do p"če strkať umelý kokot?!" A o reakcii môjho otca nebudem ani písať.. Bodaj by som len mohla mať jeho aj nejaké dievča! Ale to nejde.. Bojím sa, čo bude. Nechcem mu ublížiť, ale viem, že takto to naveky nepôjde. Ľúbim ho a tieto roky boli naozaj krásne, ale vo vzťahu je veľmi dôležitý aj sex, ktorý si s ním neužívam. Jeho bývalá ho opustila a utiekla za dievčaťom, to je príliš veľká náhoda, že by som najradšej urobila to isté.. Och.. Ja neviem, čo mám urobiť. Mám 20 rokov.

e3v3a3
28. aug 2022

Urob tak aby si bola šťastná. Nestojí to za to, trápiť sa celý život kvôli niekomu inému - aj tak by to nefungovalo. Nikto pri tebe nebude celý život, od narodenia až po smrť, ale ty budeš so sebou stále. Takze moja rada je, urob tak ako to chces ty, nie niekto iný.

lujza123
28. aug 2022

Tak občas treba byť aj trochu úprimná nielen k sebe ale aj k partnerovi. Keď ta sex s nim nebavy, nevzrusuje a túžiš po žene myslíš si že to mu neubližuje? Ze je to v poriadku takéto zásadne klamstvo vo vzťahu? Vezmi si to opačne, ty by si chcela byť s niekym kto milovanie vyložene pretrpi a mysli pritom na niekoho úplne iného? Akože podľa mňa nič nieje horšie ako keď ty niekoho ľúbiš a ten druhy je s tebou iba z ľútosti. Je to nefer a je to kruté.

Bud rada za svet a dobu v ktorej žiješ, pretože sa môžeš slobodne rozhodnúť. Pred 100 rokmi by si v tvojom veku už bola dávno zviazaná v manželstve, s deťmi a na ženy by si mohla zabudnúť.

K reakcii rodičov, takto reaguje tak 95% nič si z toho nerob, časom ich to prejde.

marca12
28. aug 2022

Pritahuju ta zeny aj muzi? Toto si najskor vyries. Ci ta pritahuju iba zeny alebo by ta nejaky iny muz dokazal pritahovat a vedela by si s nim uzit sex. Vies si predstavit sex so zenou? Z toho,co si napisala mi nie je jasne,ci sa ti pacia zeny alebo len rozmyslas,ake by to bolo. Ak sa nevies najst,vyhladaj psychologa,ktory sa venuje tejto problematike. Najskor si musis ujasnit,co ty chces a nie,co si okolie praje. Priatela pises,ze lubis,je to naozajtna laska alebo pocit lutosti ho opustit? Vzdy mysli v prvom rade na seba. On je dospely,vysporiada sa s pripadnym rozchodom. V prvom rade musis byt ty stastna az potom budu aj ludia okolo teba. A k reakcii rodicom je aj skoda sa vyjadrovat. Sme v 21.storoci a snad sa uz coskoro nebudu musiet homosexuali bat otvorene priznat svoju orientaciu. Zeny,ucte to aj svoje deti,nech prijmu ludi,akych su. Orientacia nie je vada.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. aug 2022

@marca12
Som na mužov aj ženy. Vzťah si s obi dvomi viem predstaviť rovnako, ale sex asi skôr so ženou...

jujala
28. aug 2022

tym, ze som zila dlho v zahranici /Norsko/, tak poviem, ze "vonku" su tieto zalezitosti uuuuuplne normalne a ale ze nikto sa nepozastavuje nad takymito myslienkami. najprv si ujasni v hlave co vlastne, potom by som to oznamila frajerovi, lebo skor ci neskor k tomu pride kedze si nestastna. a v tvojom veku by som si nasla priatelku a skusila ist do sveta a tam spolunazivanim zistit ako si na tom. Mozno zmenis nazor, mozno najdes co hladas. ale bez vaznej znamosti a spoluzitim si to nepreveris. Ked budes v zahranici, tak rodicia sa tak nebudu trapit, lebo by ma mrzelo, ze moji najblizsi ma nechcu chapat a ubijalo by ma to. "co oci nevidia, srdce neboli" a cas by to vyriesil, mozno by si zvykli pocase. Ak nechces ist za hranice, i tak by som sla proti prudu na SK, ale rataj, ze vela v tvojom okoli ta nebude chapat a obratia sa ti chrbtom, len ci ty takyto stav zvladnes a ci ich pocity nedas pred tie svoje a opat budes nestastna.

autor
28. aug 2022

Aj to ma trápi, že presne jeho bývalá utiekla tiež za dievčaťom. Počula som, ako o nej rozprávajú jeho rodičia aj on sám a teraz by som aj ja urobila úplne to isté. Príde mi to divné, lebo presne viem, čo by si o mne mysleli a rozprávali...

marca12
28. aug 2022

A nemas problem s libidom? Celkovo nemas chut na sex alebo iba s nim? V tomto by ti naozaj pomohol ten psycholog,nevyriesi za teba tento problem,ale pomoze ti najst odpovede

autor
28. aug 2022

@marca12 Momentálne nemám na neho náladu absolútne, iba na (viete čo)...

mariaveronikag
28. aug 2022

pozri : "sex" so ženou možný nie je, keďže píšeš, že si žena. Za to, že by to bolo "moderné" si dievča nehľadaj. Ak Ti nevyhovuje partner, skús ho vymeniť.

lujza123
28. aug 2022

Vieš keď jeho bývalá frajerka utiekla s dievcatom a aj ty mas tie tendencie tak to je skôr jeho chyba ze vyhľadáva a priťahujú ho takéto typy dievčat.

Možno to bude znieť ako otrepané klišé ale tak ako veľa gejov si rozumie so ženami platí to aj opačne, lesby sú povahou skôr chalanskejsie a aj si s mužmi rozumejú viac ako kamošky. Poznám veľa inak orientovaných žien, niektore vyzerajú ako typické muzatky, niektore sú veľmi ženské (make up, podpätky, sukne), veľa z nich vzhľadovo tak niekde v strede ale všetky majú niečo chalanskeho v povahe.
Aj keď sú vo vzťahu s chlapcom (lebo áno, väčšina z nich sa proste o takýto "spoločensky normálny" vzťah pokúsi) tak ten vzťah je trosku iný ako by bol keby je čisto hetero.

A to proste veľa mužov na začiatku vzťahu priťahuje.

Vieš niečo ako gay radar funguje, inak orientovaný ľudia sú proste iný a vnímavý človek ich okamzite spozná aj keď vyzerajú úplne normálne. Je dosť možné že tvojho priateľa proste takéto ženy priťahujú a aj keby sa rozidete a on si nájde dalsiu je možné že mu zdrhne aj ta.

betulinka1
28. aug 2022

Kym si nehovoris a nedas sa oslovovať “to” tak si uplne normalna. Skus si najst nejaku partnerku a vyslusaj si to so zenou. Uvidis sama.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. aug 2022

@lujza123 Možno na tom niečo bude, alebo je to len náhoda.

sszuzu8
28. aug 2022

Napíš ak chceš 🙂

kiwi3
28. aug 2022

boze, to co mas za rodicov... 😢 to mi je fakt luto.
inak, mas 20-rokov, dost nepravdepodobne, ze by si s nim bola do konca zivota ajtak. rozid sa skor ako ho podvedies. prezije to a obidvaja budete po case stastnejsi. a ci si viac to alebo ono, na to mas tiez este dost casu - zistovat.

liusa82
28. aug 2022

Ja som mala jedného chlapa a stačilo mi a to v 25 prvého😀 Síce sme spolu ani dlho neboli ale mňa to s chlapmi absolútne nebaví a sexu s nimi som sa vždycky bála.So ženskou je to lepšie aj čo sa bývania týka.A to absolútne nevyzerám ako mužatka a ani sa mi také ženské osobne nepáčia.Do mňa by to nikto nikdy nepovedal ako to mám🙂 a inak to správanie je pravda aj ja som taká ostrejšia a pritom nosim štekle a mám vlasy po zadok🙂 ale chlapov kamošov nemám skoro vôbec nerozumiem si s nimi ani ako s kamarátmi