Mám pokračovať v randení?

4. feb 2022

Ahojte. Včera som mala prvé rande s jedným chlapom. Prechádzali sme sa v parku, pri vode a tak..
No celý ten čas som si to rande vôbec neužila. Veľa sme sa nenarozprávali a sústredila som sa hlavne na to aby som sa nepotkla, keďže bola zlá cesta. Bolo to také umelé a nepríjemné. Cítila som, že ani on nie je uvoľnený a ani jemu sa to nepáči.
Keď sme došli k tej vode zo zadu ma tak jemne objal, vtedy som to ešte nevedela ako brať. Bola nám zima tak som navrhla nech si sadneme do auta. Sadli sme si na zadné sedadlo, zohrial mi ruky a prikryl ma svojim kabátom. Stísol ma a zohrieval. V ten moment ako keby sa stalo niečo,..začalo to byť iné. Od toho momentu celé rande nabralo iný smer, hodiny sme sa rozprávali v aute, aj som sa k nemu túlila a obaja sme boli z rande nadšení.
Ešte skôr než ma zjete,.. ja som ho predtým poznala, resp. moja kamarátka. Takže nie je to úplne cudzí a neoverený človek, inak by som sním nešla sama do parku a do auta.

Tu nastáva problém. Plánujeme druhé rande, lenže sa dosť bojím. Plánujeme dlhší výlet a bojím sa, že čo ak to bude ako na začiatku prvého stretnutia - nepríjemné. Mám tomu dať šancu podľa vás?

mimka1402
4. feb 2022

Randenie je o tom. Spoznávať spoznávať tak dlho kým človek si nie je istý. Takže ja by som šla...🙂
Vieš ak nepôjdeš, tak budeš iba rozmýšľať, že čo ak by to dopadlo tak či onak. 😀 Takže neboj sa, bude to presne tak ako má byť

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
4. feb 2022

Tak na začiatku asi nejaký ten stres zohral svoje, ale ak ste potom pookriali, tak by som do toho šla... možno by som zvážila, či fakt dlhší výlet, ak máš nejaké pochybnosti a či radšej nevymslieť niečo iné a výlet si nechať na neskôr, ak to dobre dopadne 🙂

lintu
4. feb 2022

Podla toho opisu urcite. Ak si smela a bude ti nieco neprijemne, pokojne to povedz aj nahlas. On to moze citit rovnako a budete tam dvaja, co sa mozu snazit nejako to spolu zmenit.

hapipa
4. feb 2022

Ono ten začiatok mohol byť taký neistý, to človek nevie čo čakať, ako sa správať a to môže urobiť svoje proste. Je to stres istým spôsobom.
Čiže nechala by som tomu priestor, nezatracovala to 🙂

marcellka32
4. feb 2022

Navrhujem nejakú aktivitu 🙂, kde nenastane trápne ticho.. badminton, plávanie (ak máš odvahu, ja som šla na prvé rande do plavárne🙂, prípadne iný šport, ak nie si športovo založená, tak kino

lucka_ke
4. feb 2022

choďte medzi ľudí, nie do prírody, bude to príjemnejšie rande, sami dvaja za mestom až neskôr

iwesska
4. feb 2022

Nechapem...Veci sa vyvijaju..vztah tiez...Kym sa dvaja spoznaju,prechadzaju roznymi fazami. Ked uz ste sa zblizili,preco hladas problem tam,kde nie je a malo by to byt zas neprijemne ako na zaciatku?🤨

7miriam77
4. feb 2022

nevidim tam ziadny dovod, preco by si nemala ist. Teraz budete obaja isto viac uvolneni, a nie vystresovani

tykat
4. feb 2022

A co si očakávala?

ketrint
4. feb 2022

Jasne! Stratiť nemáš čo. Nevytvaraj si vopred scenáre, chod a uzi si to. ✌️😊