Mám pocit, že ani jeden chlap, s ktorými som chodila to so mnou nemyslel vážne

micinkacicinka_815
20. nov 2022

Baby aktuálne mám troch ex, z jedným som bola 3,5 roka, dokonalý vzťah, jeho matka ma nemusela, jeho otec ma zbožňoval (nemal žiadnu dcéru, len štyroch synov), bola tam nevera z jeho strany = ukončila som to ja. Ďalšie dva roky aj niečo od rozchodu som bola sama, potom za mnou začal doliezať o 3 roky mladší chalan, s ktorým som si nechcela nič začať ale stalo sa, boli sme spolu cca 3 mesiace, bolo niečo aj viac ale žiadne následky z toho ako je dieťa nebolo. Jeho kamaráti a kamarátky ma nejako nemuseli a on sa so mnou rozišiel cez messenger. Je pravda že som sa to pokúsila napraviť ale potom som prišla na to, že to bola hlúposť, dnes sme aktuálne 8 mesiacov po rozchode kamaráti nič viac nič menej. V máji tohto roka som spoznala aktuálneho ex, s ktorým som ale zostala po sedem mesačnom vzťahu tehotná, a neviem či si bábo chcem potom všetkom nechať. Lekár mi dal čas aj termín kedy by sa to dalo ale dosť sa bojím, interupcia je riziko, ale zas ak mám byť sama z dieťaťom?! Rozdelili nás jeho rodičia. Neviem baby asi mám smolu na chlapov ...
Pekný deň .

larazivago
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 po prečítaní mam aj ja ten pocit.

veronikaszabova
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 pokracovanie telenovely?? K tomu psychologovi uz si sa objednala??

lenkasarka
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 Myslím, že tvoj najväčší problém si Ty sama. Nepíšem to v zlom, ale mala by si vyhľadať odborníka. Deň čo deň sem pridavas to iste. Prinajmenšom je to hmm.. zvláštne..

jan510
20. nov 2022

namiesto zamyslania sa nad byvalymi, by si mala riesit situaciu aktualne to tehotenstvo. Samozrejme idealne je ist k psychologovi, ak povies ze je to surne tak ta vezme do tyzdna ale budes si za sedenie platit. Potom po roku terapie by si mala byt sama a sustredit sa na seba, vyriesit si sebahodnotu, svoje plany , ciele v zivote a az potom hladat partnera. S takym nastavenim mysle a zmyslania budes hladat samych primitivov

liljana
20. nov 2022

Rada psychologa. Ked opakovane k sebe pustas nespravnych partnerov, tak si najdi par kamaratok, ktore si nasli dobrych partnerov a tie nech ti niekoho najdu, alebo najskor schvalia tvoj vyber, ked tvoj "radar" opakovane "nefunguje".

pribinak
20. nov 2022

Pohladaj si psychoterapeuta, ty sama to už nedavas. Píšeš tu denne dokolecka to iste

Súhlas s
@lenkasarka. Ty sama si svoj najväčší problém, nie muži, ich matky či kamaráti

diewcatqoo
20. nov 2022

Nerozdelili vas jeho rodicia. Ty si psychicky labilny clovek a vo vlastnom zaujme by si mala vyhladat cim skor odbornika a riesit svoje problemy s nim. Nie som si ista, ci si schopna vychovat dieta s takymto pristupom k zivotu. Ak sa nezmenis ty sama, nikdy sa nebudes mat dobre.

patus_2
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 poradím ti jedine to, aby si teraz bola pár mesiacov bez chlapa. Skús popracovať na sebe, investuj čas do seba, do zvihnutia sebavedomia, do zabezpečenia svojej samostatnosti... Po prečítaní tvojich príspevkov mi prídeš veľmi naivná. Fakt ako 15 ročne dievčatko ... Skús s tým niečo urobiť. Zamysli sa hlavne nadsebou nie nad chlapmi. A keď už nejaký do tvojho života príde, tak sa najskôr spoznajte. Ale naozaj spoznajte, nie ako to bolo a tvojim ex podľa tvojich minulých príspevkov ...

diewcatqoo
20. nov 2022

Inak, mne je normalne trapne uz citat tuto telenovelu donekonecna. Ak su toto realne problemy realnej osoby, tak si myslim, ze takato osoba by mala byt zbavena svojpravnosti.

janka_23
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 začni riešiť konečne seba a nie dookola nejakých chlapov. Nie je ti už samej zo seba zle co tu každý deň plodís za nezmyselné lataniny? Dookola to isté, chyba nie je v tých mužoch ale v tebe

sense
20. nov 2022

Smer psychológ, pretože problémom nie sú rodičia, kamaráti a neviem kto tvojich ex. Ale ty sama..... A sorry, kam s dieťaťom, no predsa tam kde si bola aj bez dieťaťa. A ešte jedna rada neska zo vztahu do vzťahu. Keby ti nevyjde jeden vzťah ôk keby aj dva ôk ale každý jeden a vždy sú na vine iní, tak robíš niekde chybu ty

terezka1947
20. nov 2022

Toto nie je smola a mužov.
Toto je to,že nevieš,čo chces. A ideš zo vzťahu,do vztahu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
20. nov 2022

Never ending story... Dievča zlaté, čo chceš teraz ešte riešiť? Najdôležitejšie je poriešiť to ze si tehotná, len ty sa musíš rozhodnúť,či si dieťa necháš, či pôjdeš na potrat alebo ci ho dáš na adopciu a založenie 358 diskusie na MK to nijako nezmení...
A pripadne potom (už nech akokoľvek sa rozhodneš) skus byť nejakjy čas radšej bez chlapa

zanka777
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 ty si ideš nonstop svoje pre boha živého spamätaj sa!!!!!si vraj tehotná tak sa sustred na normálne veci..... Bože spusti nohy a kopaj 😂

zanka777
20. nov 2022

@micinkacicinka_815 už každý má toho dosť ... Vážne... Už s tým prestaň.... Ideš jak kolotoč dookola do frasa každý deň len trochu to pozmenis a čo čakáš????iné odpovede????

syslik81
20. nov 2022

niesom za potrat ale v tomto pripade urobis tomu dietatu cest ak ho neprivedies do zivota s tebou .. si hlupa naivna a jednoducha .. daj si dieta vziat a ty sma chod na liecenie .. odstahuj sa xy km od tvojich ex a popremyslaj nad sebou ...

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkasarka
21. nov 2022

@zanka777 😂😂😂😂

vilma7
21. nov 2022

A ty by si čo robila bez koníka? Asi umrela, alebo?

veronikaszabova
21. nov 2022

@vilma7 dneska dalsie 2 diskusie