Mám odpor k mužom

17. júl 2022

Nebolo to vždy tak... Kedysi mi muži imponovali, rada som sa s nimi rozprávala, aj trochu poflirtovala... Rada som si pozrela pekného muža... Prešla som si dvoma dlhými a ťažkými vzťahmi v mladom veku (mala som 14 - 28 rokov). A chytila som úplný odpor k mužom. Fyzicky, aj psychicky.. Nepriťahujú ma, nechcem mať s nimi nič spoločné.. Zažila ste to niektorá? Čo s tým?

mirkava
17. júl 2022

Daj si čas... nerieš... keď príde ten pravý zmení to 😉

autor
17. júl 2022

@mirkava otázne je či má ako prísť keď sa mužom vyhýbam a vlastne ich nepustím k sebe ani tak, aby so mnou prehodili pár viet 🤷‍♀️

leskovael
17. júl 2022

Podľa mňa je to akási fáza v živote... Od 14tich byť vo vzťahu, neviem či zo vzťahov sú aj detí alebo nie... Proste nič nenormálne natom nevidím, že po rokoch a vo veku pred /okolo 30tky, si sa dostala do bodu, že ťa momentalne chlapi nazaujímajú. Sústreď sa na seba, nato čo ťa baví a ostatné nerieš. Načo rozoberáš to čo s tým? Je to teraz tak a hotovo. Časom sa to zmení samé

sara07
17. júl 2022

nerieš, možno príde niekto kto to bude vediet proste zlomit alebo to tak hodi iskru že hradby nebudeš stihat riešit, nie to prezbrojovat
nájdu sa aj fajn začni s kecanim a dá sa to vôbec že sa vôbec nerozpravaš s nimi

mirkava
17. júl 2022

Teraz je to tak, časom sa to upraví...

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
17. júl 2022

Keď k nim máš odpor tak ti predsa nechýbajú, prečo s tým chceš niečo robiť?

autor
17. júl 2022

@ckocka Chcem aj nechcem. Máš pravdu, nechýbajú mi. Po tých rokoch mám vzťahových doťahovačiek akurát tak dosť a muž ani vzťah mi nechýba. Ale zároveň si uvedomujem, že cítiť odpor ma vnútorne ničí. Možno je to normálne, neviem, ale mne doslova až odpor k všetkým mužom normálny nepríde. Ok, nezáujem, beriem, po nevydarených vzťahoch asi normálne, ale odpor? A samozrejme je tu aj taký chrobák v hlave, ktorý mi hovorí, že roky utekajú, mladšia už nebudem a čo ak jedného dňa túto moju zatrpknutosť oľutujem... Mám to takto už aj 2 roky možno...

autor
17. júl 2022

@fairyprincess Žeby? Ale nemyslím si. Viem oceniť ženskú krásu, aj povahovo si viac viem predstaviť fungovať so ženou, ale intímne/sexuálne si to asi so ženou predstaviť neviem.

ckocka
17. júl 2022

Tak to v tvojom prípade nie je stav naveky, stačí ak stretneš toho pre teba výnimočného.

liljana
17. júl 2022

Nic sa nedeje. Nie je povinnost mat vztah, ci byt s niekym. Bud stastna sama. A dieta si mozes aj adoptovat.

hankm
18. júl 2022

@autorka pricina je v tom, ze v 14-17 si sa mala venovat vzdelavaniu, budovaniu socialnych zrucnosti, pripravou na dospely zivot, ale ty si to premarnila patologickym vztahom. A kedze si uz bola ovplyvnema tymto, druhy vztah si mala rovnaky/podobny. A zrazu 30…. Mas veselo nasliapnute, ako uz aj soominas, na pseudolesbicky emocny vztah, kde ta vsak uplne emocne odrovnaju realne lesby. Mas seriozny problem. Nedokazes vyhodnotit, ako vyzera realny vztah. Je dost mozne, ze mas nerealne predstavy ako kompenzacia zazitej patologie. Odbornik.