Mám nudný sex s manželom a rozmýšľam nad milencom

27. dec 2020

Ahojte viem ze to vyznie velmi zvlastne. Uvedomujem si co sa pytam. Mam 25rokov, Manzel 36, sme manzelia 2.5 roka. Je naozaj strasne mily, respektuje ma, nikdy ma neudrel, nikdy ma neskritizoval za nic, nepodviedol.Len sex je s ním naozaj nudny a nechcem takto dalej zit. Rozmyslam nad nejakym mladsim milencom, lebo mam 25 a poriadne som si este ani neuzila... Neviem co mam robit, aj napriek vsetkym jeho dobrym vlastnostiam sa necitim stastna a nepritahuje ma ani ma nikdy vyzorovo nepritahoval. Myslela som si ze ked ho budem mat rada vnutorne ze je to prava laska, ale neni to tak bohuzial...

nenne27
27. dec 2020

Tak si najdi, mame ti nejakeho dohodit, ci o co ide?

mmoonna
27. dec 2020

Tak by ma zaujímalo, prečo si sa za neho vydávala. Chudák tvoj muž

mk22
27. dec 2020

Keď ta nikdy vyzorovo nepritahoval, prečo si s ním bola.. Zotrvala a vydala sa?
Myslím ze na zač je dôležitý prvý dojem muž sa ti musí páčiť zaujať priťahovať potom postupne zisťujes aký je..

babovka2321
27. dec 2020

Odid od neho a nechaj ho najst si normalnu zenu. Ty si chod uzit s nevyzretymi jedincami. Ak si ho nevies v sexe naucit tak, aby aj tebe vyhovoval, tiez nebudes v tom asi vynikat. Nic v zlom.

dusankomoj
27. dec 2020

A čo ťa potom priťahovalo? Konto?🤑

judar
27. dec 2020

Je to smiesne :D...co by ina dala za takeho chlapa ...le co tak otvorit hubu a povedat mu to na rovinu nech ta vyprasi jak koberec?....ci snad chces chlapa vyzorovo jak Adonis na steroidoch, mozno alkoholika alebo len klasika nervaka co by ta mlatil od rana do vecera jak zito a urazal ta jak poslednu spinu sveta? A ty bys to samozrejme strpela len zato ze sex by bol skvely 🤣

dskjhfdlkdjhl
27. dec 2020

Naco milenec, ukonci jeden vztah a najdi si takeho, aky Ti bude vyhovovat. Preco si si brala niekoho, kto Ta nepritahoval? To Ta niekto prinutil? Alebo si si myslela, ze po svadbe sa vsetko zmeni? No, ber to tak, ze si bola mlada a hlupa, tak sa zariad tak, aby si nebola stara a este hlupejsia.

kitycat
27. dec 2020

Toto nemoze byt realna tema 🤣

sapetka
27. dec 2020

@kitycat tiez si myslim. Neverim ze tolko blbiek chodi na mk

komplikovana
27. dec 2020

Vies, ze aj na pritazlivosti a vsetkych tych postelovych intimnych veciach sa pracuje a uci? Nic sa nerobi samo. Takze spolu s manzelom, hura do prace 😉

gabika0825
27. dec 2020

No presne takto dopadla moja sesternica. Zobrala si chlapa, kamaráta z detstva, nikdy ju nepriťahoval ale on ju vždy chcel potom sa od strednej školy nevideli az potom o pár rokov, ona mala medzitým dlhý vzťah s jedným mužom čo bol presne jej typ všetko im klapalo ale bol jej neverný tak odišla od neho. Stretla sa potom s tým kamaratom s detstva po čase dali sa dokopy, lebo bol to ideál dokonalého chlapa že jej ruže nosil a staral sa o ňu ako o princeznú ale nikdy ju nepriťahoval, zobrali sa, lubila ho ale tiež im to stroskotalo na tomto. V posteli bol ako panic - to sú jej slová a jej to nevyhovovalo. Dá sa chvilu to ignorovať a byt v tom že áno sex nie je všetko ale je to dôležité v plnohodnotnom vzťahu ktorý má byť dlhodobý. Takže sa minulý rok rozviedla. Podvádzať ho nechcela. Najlepšie riešenie.. len hlavne nie podvádzať!!!

andreatytler
27. dec 2020

No ak ti milenca odsuhlasi manzel, tak kludne si nejakeho najdi.

princeznasevera
27. dec 2020

Zobud sa. Naco si si ho brala ked ho uz chces podvadzat.25? Mne pride ze nemas ani 18 lebo toto zmyslanie maju dievcata v puberte cele zle

katkati
27. dec 2020

Možno keby si zistila, že má milenku alebo ze ma o neho záujem iná žena, že ho začala priťahovať iná žena, alebo keby raz za čas urobil doma fukoty a dal ti najavo, že nie si jediná žena na svete, tak je predpoklad, že aspoň na čas by si zmenila na neho pohľad a hneď by sa ti zdal pritazlivejsi, bála by si sa, že ťa môže vymeniť.

babydesire
28. dec 2020

Tiez nechapem preco ho chces podvadzat,ked ho vobec nechces, preco sa radsej nerozvedies?! Ci, poskytuje ti istoty - byvanie,strava,zabezpecenie...?

jaskolka
28. dec 2020

A akú chceš radu? Ze nájdi si milenca a poriadne si to uži? Lebo si sa nevyburila ako slobodná?Ja som mala jedného partnera pred manželom, panna som bola do 30 rokov a nemám pocit, že by som mala banovat. Tvoj problém nie je nevybujacena mladist,ale to, že asi nevieš, čo chces. Manzel je dobrý, láskavý, starostlivý, milý, proste úplne super, ale tebe chyba, sex. Veď to rieš s nim, milenec ti absolútne nepomôže, a prepáč za úprimnosť, myslím, že u teba platí príslovie, bolo koze dobre, šla na ľad tancovať. Nevravím, sex je dôležity, ale zase sa mu prikladá, až príliš dôležitost
Bolo by, lepšie, keby ta chlap mlátil, urážal, bol hrubý, nedával peniaze, ale sex by bol úžasný? Ale ok, ak chceš si dokafrat život, kľudne si mladšieho amanta nájdi. Potom príď na koníka znovu a plač, akú hlúposť si urobila.

mk22
28. dec 2020

Ináč vydala si sa ako 22rocna takže to si si moc v sexe neuzila a keďže ta nepritahoval a nepritahuje a už tersz sa pohrávas s myšlienkou milenca to buď fér voci nemu a nechaj ho ísť nech si nájde rozumnú ktorá ocení jeho dobre vlastnosti.
Ty si medzitým užívaj sexuj zbieraj zážitky užívaj sex po akom túžiš a možno po 30ke zskopnes o takého ktorý ti sadne.
Ale nekaz život jemu ani tebe by sa to nepáčilo.
Myslela som ze 25r ženy majú rozum.

zoodiac
28. dec 2020

na zaklade toho, co si napisala, mas nejaku moralnu dilemu. Milenca si urcite najdes, ked o tom uvazujes, neostane to len pri tom uvazovani (napriek tej dileme). No vzhladom na to, ze sa v tebe ozyva svedomie, mozno by stalo za zvazenie to najextremnejsie riesenie - rozvod. Ano, zlomis mu tym srdce. Ano, rodina ta odsudi. A mozno aj kamarati. Ale najst si milenca neriesi z pohladu vztahu nic. Milenec riesi len tvoju sexualnu preferenciu a ta je len jednou zo zloziek vztahu ako takeho. Ak si najdes milenca, chvilku budes (po tej jednej stranke) spokojna. No vzhladom na sance, ze sa do nejakeho milenca aj tak zalubis, alebo na sance, ze sa to prevali, alebo jednoducho, ze sa este viac odlubis (aj ked by si sa nevyhnutne nemusela zalubit do milenca), je zotrvavanie v tomto - prakticky nefunkcnom - vztahu, zabijanie casu. A ak mas nejake moralne zasady, alebo ak ho mas stale aspon rada (ked ho uz aj nelubis), urob to aspon pre neho. Ublizis mu tak ci tak. Ale podvadzat ho, je neporovnatelne horsie ublizovanie ako rozchod.
Nerad davam priklady z vlastneho zivota, ale ja som si vzdy hovoril, ze by som nedokazal podviest, ze by som sa radsej rozviedol aj s troma detmi. Nastastie som sa do tej situacie nikdy nedostal, ale ta moja zivotna zasada stale pretrvava. Podla mna si to nikto nezasluzi a rozchod je aj tak sucastou zivota, do ktoreho tak ci tak vyusti kazdy vztah, v ktorom je jedna strana podvadzana...

*este mozete vyskusat styl otvoreneho vztahu, kde si budete sexualne zalezitosti riesit kazdy po svojom, ale taky vztah je skor pragmaticky a takmer vzdy len docasny. Dlhodoby vztah totiz nemoze byt zalozeny len na sexe...

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
araxes
27. sep 2023

Na jednu stranu s veľkou časťou toho čo tu je napísané súhlasím na druhú stranu má prekvapuje aké sú ženy jednostranné a kritizujú iba ženu preto pridám aj druhý pohľad. Chlap má 36 ona 25. Manželia sú 2 a pol roka čiže pridajme tam aspoň rok predtým chodenia a sme v situácii kedy sa tridsaťdvaročný ročny chlap namiesto vyzretej ženy v podobnom veku ulakomi na v podstate čerstvu 20ku ktorá len predchvilou skončila školu. Inak povedané je viac ako pravdepodobné že toho chlapa najviac zaujal alebo lákal výzor mladej dvadsiatky než jej názory a hodnoty a bohužiaľ dnes pravdepodobne nato dopláca. Ja nehovorím že to nemohlo byť inak ale je to najpravdepodobnejšia verzia už len z toho pohľadu že to vyzerá tak že pani je stále nevyzreta aj teraz v 25 rokoch. A preto by to chcelo aj trochu kritiky na opačnú stranu lebo je jedno že je pozorný a neviem čo ale bohužiaľ na začiatku si nevyberal hlavou ale tým dole. Namiesto ohurovania 20tky si mohol hľadať serióznu partnerku...

prunee
27. sep 2023

Ved v pohode, najdi si, ked chces. Len predtym to, takto ako nam, oznam aj svoju manzelovi, aby sa vedel aj on zariadit a bol v zivite spokojny, nielen ty.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
2006_1211
28. sep 2023

Nepodvadzaj radšej sa rozvedte

jana_eyre_2
28. sep 2023

Čo by si poradila svojmu mužovi, keby bol na tvojom mieste?

ondro1122
28. sep 2023

"Neviem co mam robit, aj napriek vsetkym jeho dobrym vlastnostiam sa necitim stastna a nepritahuje ma ani ma nikdy vyzorovo nepritahoval. "......dal som tu raz príspevok, že nie som spokojný so svojím výzorom a tým pádom si myslím, že nikdy nebudem ženu fyzicky priťahovať a ženy mi písali, že ženy až tak na výzor nepozerajú, že dôležité je charizma a vyžarovanie...ach ach ja som vedel, že to nie je pravda...nemôže fungovať láska keď tam nie je fyzická príťažlivosť

akiana
28. sep 2023

Ak toto nie je vymyslene, preco si sa ako 22-rocna vydavala za niekoho, kto ta nikdy nepritahoval? Nejdem nejak rypat, iba ma uprimne zaujimaju myslienkove pochody, ktore k tomu vedu. Nie, ze by som ta za to odsudzovala, ale ak to bolo kvoli peniazom a zabezpeceniu, tak je toto asi dan, ktoru musis zaplatit.