Mám mu napísať?

26. jún 2023

Ahojte. Prešla som si veľmi ťažkým rozvodom. Po rozvode mi ex manžel robil peklo zo života. V tomto mojom najhoršom období mi veľmi pomohol jeden kamarát. Som mu vďačná za veľa, lebo v podstate som celý svoj život začala brať úplne inak. Hoci som v tom čase jeho rečiam ani neverila, teraz si vravím, že mal naozaj pravdu. Vlastne aj s terajsiemu manželovi rozumiem omnoho viac vďaka nemu. Lenže v tom čase ja nešťastná, on osamelý .... Proste sme spolu aj niečo krátky čas mali. Z mojej strany som ho vždy mala za vzor, nikdy som neuvažovala, že by sme zostali spolu a on to od začiatku vedel. Lenze bezhlavo sa zamiloval. Veľa krát ma prosil, aby sme to spolu skúsili. Mohol by mi byť otcom. Tak sme to ukončili, zostali len priatelia. Ja som sa neskôr odsťahovala, našla si prácu. Denné sme si volali, písali, vedeli sme o sebe všetko. Lenže nasla som si priatela ( dnes už manžela) a on sa ozýval čím ďalej tým menej. Pozná ho aj manžel, aj bol u nás na návšteve. Teraz sme sa už min 2 roky nevideli. Napíšeme si len na sviatky, aj to sa málokedy spýta ako sa máme. Predtým som mu aj vyčítala, že sa neozve, vždy sa vyhovoril na prácu, čo je pre mňa blbá výhovorka. Priateľku už nemal možno 10 rokov a myslím, že je doteraz sám. Má takú životnú teóriu, že keď nájdeš tu pravú tak to hneď vieš, hneď je všetko dokonale ( podľa mňa príliš uletena predstava) a vraj to cítil pri mne.
Pred pár dňami som išla cez jeho dedinu. Ani som mu nejak nechcela volať, keďže on už nemá záujem, ale nedalo mi to, máme krásneho syna, chcela som mu ho predstaviť. On miluje deti, proste pre mňa je stále dôležitý a asi ma to tak nejak ťahalo...Telefón nezdvihol, tak som k nemu bez ohlásenia nešla ( aj keď to bolo kedysi úplne bežné). Čo má dosť mrzí je, že už ani nezavolal späť. Mám chuť mu napísať, že je ozaj veľmi smutné, že už nevie ani zdvihnúť telefón.

autor
26. jún 2023

Lenže teraz keď som si to po sebe prečítala, tak asi to ozaj nemá význam. Nechcem sa mu tlačiť, len mi to je dosť ľúto.

lindous
26. jún 2023

Ak on bol do teba bezhlavo zamilovaný a mal víziu spoločného života, predstavovať mu tvojho syna s iným mužom a hovoriť mu o svojom šťastí s iným mužom potom čo ťa on vytiahol zo sračiek je ako sypať mu soľ do rany... Teším sa z toho, že sa máš dobre, ale on má svoje dôvody prečo toho nechce byť súčasťou a úplne im rozumiem, nezdá sa mi to smutné, ale logické a mala by si to rešpektovať

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
26. jún 2023

no chudák ten tvoj manžel...

doriiis
26. jún 2023

Nechaj toho chlapa na pokoji....

autor
26. jún 2023

@panelacikova a čo s tým má môj manžel?

anjelicek26
26. jún 2023

On ta miloval a chcel s tebou stravit zivot a ty mu chces ist ukazat svojho syna (???) a si vydata a stastna a preco do ... chces vytahovat stare rany a pocity... daj mu svaty pokoj, on to s tebou pred rokmi uzavrel, lebo si stastne vydata...

petamich
26. jún 2023

prosim ta nechaj ho zit jeho zivot, ak by ta v nom chcel mat viac ako SMS spravou na sviatky, mal by - neviem, ci by si bola nadsena, ak by to bolo opacne, ty by si bola do niekoho zamilovana, prosila ho nech to spolu skusite a on potom pride a ide ti ukazovat svojho syna a ze vdaka tebe vela veci pochopil a je stastny 🤷‍♀️ no neviem

autor
26. jún 2023

@lindous možno máš v tomto pravdu, ja som sa na to asi takto nepozerala, lebo neskôr sám povedal, že pochopil, že moja cesta je inde. Dosť dlhý čas sme fungovali ako veľmi dobrí kamaráti. Ale čím dlhšie nad tým uvažujem tým viac ti dávam za pravdu...

panelacikova
26. jún 2023

to sa pýtaš vážne? čo s tým má tvoj manžel? no asi to, že si ťa vzal, máte spolu dieťa, zrejme k tebe niečo cíti, stará sa o vás a tebe hlavou nelieta nič iné, len nejaká stará známosť a na srdci ti leží jej blaho... namiesto toho, aby ti na ňom ležalo blaho tvojej rodiny. tvojho syna a muža.

autor
26. jún 2023

@petamich toto si myslím, že by jemu nevadilo. On je tip človeka, ktorý by ti doprial všetko šťastie sveta a bol šťastný s tebou. Raz sme sa bavili na takú tému a dokonca mi povedal, že ak by mal ženu a tá by si našla milenca, on by to dokázal v pohode toleroval, lebo by ju miloval a vedel by, že ju ten milenec robí šťastnou.
Ale tak toto je asi iné. Asi je pre neho ľahšie nekontaktoval sa

autor
26. jún 2023

@panelacikova prosím ťa sploetas úplne mimo 😁 čo ty vieš o mojom manželstve? Nič som tu dokopy o ňom nepísala. A to, že som mala blízkeho priateľa, ktorý mi chýba? To znamená, že mi nič iné nelieta hlavou? Veď čítaj poriadne. 2 roky sme sa nevideli, nepíšem si okrem sviatkov... Asi mi stále po rozume nelieta. Išlo skôr o to, že som mala náhodou cestu okolo

ruxandra
26. jún 2023

@panelacikova ved pise, ze su iba kamarati a chce sa kamaratit nadalej, tak co s tym ma jej muz? Ci odkedy je vydata sa s nikym kamaratit nesmie? Nerozumiem uplne tejto logike.. zivot sa svadbou nekonci 🙂

@autorka uplne ti rozumiem, mne sa tiez takym nie velmi peknym, no podobnym nedorozumenim skoncilo taketo kamaratstvo a tiez mi to je strasne luto, a niekolko mesiacov si uplne zakazujem ho kontaktovat, a skusat to napravit. Stale si totiz vravim, ze keby on naozaj chce, ozve sa sam. No myslim, ze by pomohol aj nejaky uprimny rozhovor, ale to musia chciet naozaj obaja, a zrejme nechcu 😔

martinkatinka
26. jún 2023

Zabudni na to. Nemysli iba na seba, ale aj nanho. Chcel sa odstrihnut a hotovo. Urcite ti stastie praje, ale nemusi to vidiet. A co s tym ma tvoj manzel? On ma byt teraz tym tvojim najlepsim priatelom.

tosomja
26. jún 2023

Nehas, čo ťa nepáli, asi toľko k tomu.

autor
26. jún 2023

@ruxandra ďakujem ❤️ o tom som práve uvažovala. Či sa s ním mám porozprávať, alebo kašľať nato. Mne toto akosi nenapadlo, že by ho to mohlo ešte stále držať. Vždy sa tešil keď som bola šťastná. Ale asi tu baby majú pravdu. Netreba mu sypať soľ do rany. Keby chcel ozve sa sám.

rebellefleur
26. jún 2023

🙈🙈🙈🙈

autor
26. jún 2023

@martinkatinka on mi aj je tým najlepším priateľom. Ale to ešte nemusí predsa znamenať, že sa od ostatných odstrihnem. Ale v ostatnom súhlasím. Písať mu viac nejdem. Tieto diskusie sú fajn v tom, že človek získa aj iný pohľad. Vždy sa najľahšie riešia cudzie problémy. Keď sa na to pozerám len so svojho uhla, asi veľa veci prehliadam

tykat
26. jún 2023

Ta stve ze ta bezhlavo miloval, chcel to s tebou skusit a teraz ti nedviha? Chyba ti ten pocit "telenovely"? Potrebujes nejake vzruso? Rozvrtat jeho stare rany pre tvoj pocit "ako mi na nom velmi zalezi"?

Nechaj tak. Keby si ho ty velmi chcela, on teba nie a pomaly by si zabudla... asi by si od radosti neskakala keby ti po rokoch co si akurat pisete na sviatky dosiel ukazat syna. Ved trochu rozumu pouzi.

autor
26. jún 2023

@tykat ozvala sa expertka na život. Ešte že tá tu máme 🍾🥂

tykat
26. jún 2023

@ruxandra tak hlavne ked ma zena trochu rozumu nebude jednostranne zivit kamaratstvo (a marnu nadej) s niekym kto ju velmi chcel a ona ho odmietla. Uz nie su v kontakte, zazelaju si akurat zo zvyku na sviatky.

tykat
26. jún 2023

Dakujem. Rada pomozem otvorit oci 😊

babulkomale
26. jún 2023

Ked ta chce, tak kontaktovanie je tyranie. To som myslela ze uz kazdy chape v tvojom veku a s takymito skusenostami.

candii
26. jún 2023

Tak bol do teba zaľúbený a asi mu nerobí dobre pozerať sa na teba ako si šťastná s niekým iným, respektuj to a nechaj ho tak a netráp ho.

autor
26. jún 2023

@tykat ale skús si to poriadne prečítať. Keby sa držis svojej rady a použijes rozum, tak pochopíš, že žiadny pocit telenovely nepotrebujem. My sme predsa boli dlhé roky aj potom priatelia.

autor
26. jún 2023

@babulkomale písala som, že bol do mňa zamilovaný. Neskôr povedal, že chápe, že spolu nemame budúcnosť a veľa veci pochopil. Boli sme priatelia. Nemyslím, že by ho to ešte držalo. Ale je možne, že hej. Možno som sa to len snažila nevidieť. A nahovarala si, že je s tým už dávno v pohode

doriiis
26. jún 2023

@autor....neviem prečo sa oháňas slovom priatelia.Boli ste milencami.Priatelia spolu nespávajú.
No proste si treba dať ruku na srdce a povedať si,že si len chcela zistiť,či ťa ešte stále chce.Ci to ešte tam je a či to dokážeš.Proste taká obyčajná ženská ješitnosť a zvedavosť.Fakt kašli na to a maj rozum

babulkomale
26. jún 2023

Chlapa to vzdy drzi, ja mam taku skusenost. Ktorykolvek byvaly by sa so mnou kedykolvek vyspal.
To co ti povedal je hlas racia, fraza na oficialne ukoncenie kedze vedel ze ho nechces. Ale vnutri to ma inac.

mladena
26. jún 2023

Myslím si že si len potrebuješ hladkať ego, lebo ti lichotí že bol do teba zamilovaný a potajomky v duchu sa chceš ubezpečiť, že ešte stále je. Teraz sa ťa dotklo, že v skutočnosti to asi tak nie je.

doriiis
26. jún 2023

@mladena ....tak nejak.