Ahojte. Po pár zlých skúsenostiach s mužmi mi napadlo napísať chalanovi, ktorého som stretla v kostole (zbieral do zvončeka), keďže som veriaca a rada by som si našla k sebe veriaceho. Stretla som ho tam už skôr, no po sobotňajšej omši som sa rozhodla, že si vyhľadám ako sa volá. Keďže môj spolužiak zo strednej školy tam zbiera tiež na tieto veľké sviatky, tak som ho vyhľadala cez neho.
Avšak otázkou zostáva, či mu napisat alebo nie. Zatiaľ som si ho pridala na ig, dala Like na par fotiek avšak za pár minút mi poslal sledovanie na ig aj ten môj ex spolužiak (asi vie, že som si jeho kamoša pridala). Problém je ten, že ten môj spolužiak ma nejak nemal v láske počas strednej, ba sa pokušal zničiť mi vzťah (vtedy ešte s frajerom), tak sa bojím či mu niečo o mne nenakecal. Alebo proste celkovo či má záujem.
Nie som typ, čo tam má neviem koľko fotiek - ba svoju žiadnu (ak nepočítam profilovu fotku).
Mám 23 rokov.
Myslim si, ze si tej iniciativy uz vyvinula az prilis. Za mna nepisat uz, nelikovat, tak ti on nieco nelikne. Uvidis, ci to vyuzije. Vsetky dvere aj okna si mu otvorila, velmi si mu to ulahcila, tal uz len cakaj, ci ma zaujem. A nabuduce hadam aj menej iniciativy..
@domca2522 a čo mu chces napísať?
Normálne sa na budúcej omši na neho milo usmej a pozdrav.. čo by si mu chcela napísať? Najprv zistí či si mu sympatická..
@jana_eyre_2 Nevidela som ho na omši keď chodím ja, čiže asi chodí o inom čase.. videla som ho teraz na tej veľkej omši a raz o tom čase čo ja chodím. Ak ho stretnem, tak sa usmejem a zatiaľ budem čakať.
Zalezi od chlapa ku chlapovi ci chce aby mu zena pisala prva.. bavila som sa naraz s dvomi kamaratmi, jeden hovoril, ze ked mu nejaka zena pisala prva alebo pisala sama od seba ako prva pocas dna, bola to pre neho vzdy stopka, druhy na to povedal, ze tak mu pisala na zaciatku vztahu jedna zena casto prva pocas dna a tak sa mu to pacilo, ze to spolu dotiahli az do manzelstva:D
Myslím, že toho, že by tvoj bývalý spolužiak o tebe niečo rozprával niekomu, kto spolu s ním vyberá peniaze v kostole, sa absolútne báť nemusíš.
Len stala sa mi aj raka vec, že som napísala tak jednému kamošovmu kamošovi (neodpisal), no namiesto toho začal o tom písať môjmu kamošovi a tomu by som rada predišla v tejto situácii :D
@domca2522 a ten chalan vôbec vie, že si kamoška toho spoločného kamoša? Prečo by mu mal eten tvoj kamarát vlastne rozprávať práve o tebe? Veď môže mu(ak teda chce) rozprávať o xy iných kamoškach.
Ale keď len vyberajú v kostole peniaze, tak to nebude extra veľké kamarátstvo, len také ze "ahoj ahoj" a rozhodne nie na neviem aké vykecavacky, dupľom nie o kamaratkach.
Ty si urobila momentálne toho dosť, ak by mal záujem ozve sa ti, alebo možno ťa osloví po omši, ak nie, tak bohužiaľ, možno je zadaný, alebo proste o záujem nebude mať. A kamoš s tým nemusí mať absolútne nič spoločné.
Pockala by som na prisznivejsiu situaciu, nechaj to vyvinut sa
@zorkahorka premýšľala som, že pridám nejakú svoju peknú fotku a uvidíme ci dá vôbec Like. Ak nie, tak viem ze nie som jeho typ.
Vôbec ho nepoznáš len sa ti páči a chodí do kostola. Čo mu chceš napísať? "Ahoj videla som ťa v kostole a vyhľadala som ťa na ig, budeme kamoši?"
presne tak, uz si toho proste spravila dost. teraz je rad na nom, uz by si to zrejme len pokazila, nechaj to tak. dala si mu najavo, ze mas zaujem, to staci.
ved pridaj nejaku fotku a uvidis ci ti opatuje sledovanie na ig
Pridám nejakú fotku a počkám na reakciu 🙂 nechcem dopadnúť tak ako to bolo pri kamošovom kamošovi . :D
Ďakujem za rady 🙂
Ked uz si si ho popridavala, tak mu napis. Nerozumiem tym ocakavaniam ostatnych zien, ze ty si si ho pridala, tak on ma napisat. Musis ho zaujat a to nedosiahnes, tym ze si ho pridas 🙂 Napis mu nieco jednoduche. Napr. uz vyssie spomenute "ako sa mas" a pridaj k tomu, ze ho vidavas v kostole.
@domca2522 to mozes urobit, ale ani lajknuta jedna fotka nic neznamená, len by sa sa zbytocne vtierala.
Však o nom nič nevieš, mizno má priateľku, najskôr by som si zistila nejaké info a až potom písala