Mám mu napísať?

domca2522
10. apr 2023

Ahojte. Po pár zlých skúsenostiach s mužmi mi napadlo napísať chalanovi, ktorého som stretla v kostole (zbieral do zvončeka), keďže som veriaca a rada by som si našla k sebe veriaceho. Stretla som ho tam už skôr, no po sobotňajšej omši som sa rozhodla, že si vyhľadám ako sa volá. Keďže môj spolužiak zo strednej školy tam zbiera tiež na tieto veľké sviatky, tak som ho vyhľadala cez neho.

Avšak otázkou zostáva, či mu napisat alebo nie. Zatiaľ som si ho pridala na ig, dala Like na par fotiek avšak za pár minút mi poslal sledovanie na ig aj ten môj ex spolužiak (asi vie, že som si jeho kamoša pridala). Problém je ten, že ten môj spolužiak ma nejak nemal v láske počas strednej, ba sa pokušal zničiť mi vzťah (vtedy ešte s frajerom), tak sa bojím či mu niečo o mne nenakecal. Alebo proste celkovo či má záujem.

Nie som typ, čo tam má neviem koľko fotiek - ba svoju žiadnu (ak nepočítam profilovu fotku).

Mám 23 rokov.

pribinak
10. apr 2023

Však o nom nič nevieš, mizno má priateľku, najskôr by som si zistila nejaké info a až potom písala

dadis
10. apr 2023

Myslim si, ze si tej iniciativy uz vyvinula az prilis. Za mna nepisat uz, nelikovat, tak ti on nieco nelikne. Uvidis, ci to vyuzije. Vsetky dvere aj okna si mu otvorila, velmi si mu to ulahcila, tal uz len cakaj, ci ma zaujem. A nabuduce hadam aj menej iniciativy..

domca2522
autor
10. apr 2023

@pribinak veľmi nemám odkiaľ o ňom zistiť nejaké info.

domca2522
autor
10. apr 2023

@dadis premýšľala som, že pridám nejakú svoju fotku a uvidím ci sa chytí.

zmrzlinka2021
10. apr 2023

@domca2522 a čo mu chces napísať?

jana_eyre_2
10. apr 2023

Normálne sa na budúcej omši na neho milo usmej a pozdrav.. čo by si mu chcela napísať? Najprv zistí či si mu sympatická..

domca2522
autor
10. apr 2023

@jana_eyre_2 Nevidela som ho na omši keď chodím ja, čiže asi chodí o inom čase.. videla som ho teraz na tej veľkej omši a raz o tom čase čo ja chodím. Ak ho stretnem, tak sa usmejem a zatiaľ budem čakať.

marca12
10. apr 2023

@domca2522 kludne mu napis a co ved je 21.storocie,emancipacia zien. Nie je nic zle na tom,ked zena napise prva

jakoma
10. apr 2023

Zalezi od chlapa ku chlapovi ci chce aby mu zena pisala prva.. bavila som sa naraz s dvomi kamaratmi, jeden hovoril, ze ked mu nejaka zena pisala prva alebo pisala sama od seba ako prva pocas dna, bola to pre neho vzdy stopka, druhy na to povedal, ze tak mu pisala na zaciatku vztahu jedna zena casto prva pocas dna a tak sa mu to pacilo, ze to spolu dotiahli az do manzelstva:D

h2
10. apr 2023

Myslím, že toho, že by tvoj bývalý spolužiak o tebe niečo rozprával niekomu, kto spolu s ním vyberá peniaze v kostole, sa absolútne báť nemusíš.

domca2522
autor
10. apr 2023

@h2 videla som, že chodia spolu po výletoch a tak.. takže kvôli tomu sa trošku bojím :D

domca2522
autor
10. apr 2023

@jakoma ja ako žena by som čakala, že ak si ma niekto pridá na fb/ig, tak mi aj napíše (zrejme niečo chce, ak si ma pridal). Ale to som ja žena. Tiež si myslím, že záleží o to aký je typ 🙂

domca2522
autor
10. apr 2023

Len stala sa mi aj raka vec, že som napísala tak jednému kamošovmu kamošovi (neodpisal), no namiesto toho začal o tom písať môjmu kamošovi a tomu by som rada predišla v tejto situácii :D

jaskolka
10. apr 2023

@domca2522 a ten chalan vôbec vie, že si kamoška toho spoločného kamoša? Prečo by mu mal eten tvoj kamarát vlastne rozprávať práve o tebe? Veď môže mu(ak teda chce) rozprávať o xy iných kamoškach.
Ale keď len vyberajú v kostole peniaze, tak to nebude extra veľké kamarátstvo, len také ze "ahoj ahoj" a rozhodne nie na neviem aké vykecavacky, dupľom nie o kamaratkach.
Ty si urobila momentálne toho dosť, ak by mal záujem ozve sa ti, alebo možno ťa osloví po omši, ak nie, tak bohužiaľ, možno je zadaný, alebo proste o záujem nebude mať. A kamoš s tým nemusí mať absolútne nič spoločné.

domca2522
autor
10. apr 2023

@jaskolka Možno ani nevie kto som :D neviem.
No prišlo mi to tak, keď hneď za pár minút si ma pridal ten môj spolužiak zo strednej, prišla mi to ako veľká náhoda.. Možno si len domyslam :D neviem co od toho spolužiaka čakať, keď raz už o mne narozprával veci.

zorkahorka
10. apr 2023

Pockala by som na prisznivejsiu situaciu, nechaj to vyvinut sa

domca2522
autor
10. apr 2023

@zorkahorka premýšľala som, že pridám nejakú svoju peknú fotku a uvidíme ci dá vôbec Like. Ak nie, tak viem ze nie som jeho typ.

domkakvet
10. apr 2023

@domca2522 pridala by som nejaku fotku a pockala, ci aj on bude lajkovat.

januska12323
10. apr 2023

Vôbec ho nepoznáš len sa ti páči a chodí do kostola. Čo mu chceš napísať? "Ahoj videla som ťa v kostole a vyhľadala som ťa na ig, budeme kamoši?"

janikk54
10. apr 2023

presne tak, uz si toho proste spravila dost. teraz je rad na nom, uz by si to zrejme len pokazila, nechaj to tak. dala si mu najavo, ze mas zaujem, to staci.

marca12
10. apr 2023

@janikk54 Ale chlapi nerozmyslaju ako zeny 🤣 chlapi sleduju zeny na fb,ig len tak. To,ze si ta chlap prida neznamena,ze ta rovno chce. To len zeny su take domyslave a vidia sa uz pomaly vo svadobnom....

ankare
10. apr 2023

@domca2522 oslov ho. Nemáš čo stratiť. Ak si smelsia cez net,tak mu napis. Začni napr.: Ahoj, ako sa máš? 🙂 Uvidíš,či sa chyti. Držím palce!

zobaka
10. apr 2023

ved pridaj nejaku fotku a uvidis ci ti opatuje sledovanie na ig

domca2522
autor
10. apr 2023

@zobaka zabudla som napísať, že to sledovanie opätoval.

domca2522
autor
10. apr 2023

Pridám nejakú fotku a počkám na reakciu 🙂 nechcem dopadnúť tak ako to bolo pri kamošovom kamošovi . :D

Ďakujem za rady 🙂

zobaka
10. apr 2023

@domca2522 tak to je dobre znamenie, ked sledovanie opatoval, pridaj nejaku peknu fotku, najlepsie s nejakou otazkou, nech ti pod to ludia napisu odpoved, alebo daj do pribehu anketu, alebo otazky pre sledujucich a cakaj ci sa rybka chyti 🙂

ullala
10. apr 2023

Ked uz si si ho popridavala, tak mu napis. Nerozumiem tym ocakavaniam ostatnych zien, ze ty si si ho pridala, tak on ma napisat. Musis ho zaujat a to nedosiahnes, tym ze si ho pridas 🙂 Napis mu nieco jednoduche. Napr. uz vyssie spomenute "ako sa mas" a pridaj k tomu, ze ho vidavas v kostole.

zorkahorka
10. apr 2023

@domca2522 to mozes urobit, ale ani lajknuta jedna fotka nic neznamená, len by sa sa zbytocne vtierala.