Mám mu napísať?

anahovlka
26. mar 2023

ahojte , je to mozno divná otázka ale nemám sa na koho obrátiť a vy ste tu zienky tak by ste mi pomohli😊 rok do zadu ma chcel chlapec asu tak do augusta a pisali sme si a tak lenže ja som nechcela v tom case nic samozrjeme som mu to nedávala na javo , slušne som mu odpisovala . Lenže potom ako sme si po auguste prestali pisat mi to celkom bolo ľúto ze niesme v kontakte tak som mu napisala . samozrejme z jeho písania som videla ze uz to nieje z jeho strany písanie v ktorom je záujem . ja som mu aj napisala ze sa mi paci a takto lebo proste som nechcela strácať cas a premýšľať nad tým ako to je a dal mi na javo ze z jeho strany to tak nieje .. to bolo cca v decembri . no a od vtedy sme si nepísali max ma pozdravil cez kamarata . ja som čašníčka v bare cize je velka pravdepodobnosť ze ho tam vždy stretnem a tak sa stalo aj vcera , nikdy keď tam bol sa ani na mja nepozrel a vcera bol pri bare , usmial sa na mna a začal sa pýtať ako sa mam co je nove a take reci či idem vypit , bol trochu pripitý ale len do nálady lebo viem aky je opity . ale k veci … premýšľala som či mu mam znovu napisat alebo to nechať tak lebo sa bojim ze bude taký jedno slovný ale zároveň to bolo prvx krát po dlhej dobe co sa mi prihovoril pretoze každý raz sq tváril ako keby ma nevidi , a ak mam pravdu povedať nad nikym som nerozmyslala tak dlho ( pól roka ) ako nad ním .

jan510
26. mar 2023

@anahovlka zeby to bolo tym, ze mal vypite?😆😆

petamich
26. mar 2023

tiez si myslim, ze tomu pomohol ten alkohol - kazdopadne ved to je jedno, co mozes stratit? napis mu, ze bolo fajn si zasa pokecat a uvidis reakciu

anahovlka
autor
26. mar 2023

@jan510 koľko krát som ho pri bare zazila pripiteho a nikdy na mna ani slovo nepovedal

syslik81
26. mar 2023

keby chcel a mal zaujem ozval by sa ... nie nepis mu . uz ta raz odmietol tak do toho neryp

mikitilik29
26. mar 2023

@syslik81 súhlasím

zuzubb007
26. mar 2023

Nie nepis mu za mna je to trosku ponizovanie, ked chlap chce vie sa ozvat velmi rychlo, takze kasli na neho

nenisom
26. mar 2023

Ja by som mu napisala 🙂 istý čas neboli v kontakte a po istom čase možno usúdil,že má o autorku záujem…na tvojom mieste by som mu napísala a uvidíš ako sa to bude vyvíjať,sú len 2 možnosti,buď dobre alebo zle,ale vlastne aj tá druhá možnosť by bola fajn,lebo by si sa vedela v živote aspoň pohnúť ďalej…držím palce,veľa šťastia 😊

ankare
26. mar 2023

@anahovlka má na Teba kontakt, keby chcel, napíše Ti. Nepchaj sa mu do riti. Ak Ťa nechce, príde niekto lepší. Držím palce!

nenisom
26. mar 2023

navyše vidno,že autorka mu napísať chce a urobí to podľa mňa tak či tak

jaond19
26. mar 2023

@anahovlka a ked zacnete znovu pisat co si od toho slubujes? Chces s nim zacat nieco viac? Ak nie, nemotala by som sa do toho zas... chalanov/chlapov nebavi pisat si donemoty ked to nikam nepovedie.

emma2782
26. mar 2023

Nikto nevie čo mu beží hlavou.
Možno mal chuť si len pokecať, zaflirtovať, možno dúfal, že v ten večer niečo z toho bude.
Možno vtedy nemal záujem a teraz sa ti už bojí napísať, keďže ťa raz už odmietol myslí si, že by si ho poslala kade ľahšie.
Možno, možno, možno..
Napíš mu ale nevtieraj sa. Daj vedieť, že záujem z tvojej strany je a ostatné už nechaj naňho.

h2
26. mar 2023

@anahovlka Ach jaj, prečo je to vždy tak? Keby ti v tom auguste neprestal písať, stále by si mu zo slušnosti odpisovala a nemala by si oňho záujem. Ale akonáhle on prestane, už ho chceš a to tým viac, čím on teba menej. Povedala by som, že si prepásla šancu, teraz s tým už nespravíš nič.

vorkola
26. mar 2023

Nepis mu, zhodis sa, a este viac sa bude od teba odtahovat,.Vsak vidis, ze ma prilezitosti habadej,keby ta natolko chcel, tak by s tebou komunikoval v tom bare, a ked dokonca si ta ani nevsimne , neni o com, Si mlada, najdes si ineho . A mna zarazila aj veta ,,,ma trosku vypyte,,,,.no ta troska ,to uz je podla mna navyk, a to takeho zacinajuceho ozrana chces mat na krku,ja buda teba ,si ho vobec nevsimnem, rob si svuju pracu, a umyselne sa vyhybaj aj ocnym kontaktom, , Ja som sa v zivote nikomu, navnucovala,Keby chcel, cestu si k tebe najde.

dharmasanata
26. mar 2023

Určite mu nepíš...

janetinka27
26. mar 2023

@anahovlka nepis mu, zrejme si da rad do nalady. Mohol by robit nieco uzitocnejsie

januska12323
26. mar 2023

Kým som nedočítala po "som čašníčka" tak to vyzeralo, že píše 14 ročná čo si prvýkrát s niekým písala. Nechaj ho ak by chcel s tebou byť už by si to dávno vedela.

leskovael
26. mar 2023

Nie nepísala by som. Viackrát sedel pri bare a ani sa s tebou nebavil, odmlčal sa, dal ti predtým najavo že nema záujem a ty sa chystáš mu hneď písať lebo mal vypité a jeden večer sa s tebou rozprával? Trochu sebaúcty nezaškodí... Keby chcel tak ťa bude kontaktovať. Teraz budeš z odpovede asi sklamaná, ale pravdepodobne si len vypil a skúsil či niečo nebude lebo mal chuť.. Keď bude mať normálny záujem vie kde ťa nájde a začne s tebou komunikovať - hlavne triezvy.

zorkahorka
26. mar 2023

nepis mu. ak bude chciet, sam sa ti ozve

tykat
26. mar 2023

@anahovlka odhliadnuc od toho pisem-nepíšem, chcem-nechcem…fakt potrebuješ chlapa ktorý pravidelne pije?

moonlight1210
27. mar 2023

@anahovlka zakon pritazlivosti.
Daval ti najavo zaujem, ty si zaujem nemala. Ale lichotilo ti to.
Potom si povedal, ze z teba nic nebude, tak stratil zaujem ti pisat.
Tebe pocit, ako sa o teba ktosi zaujima a snazi, zacal chybat, az si sa na to namotala, zalaskovala do toho pocitu a zacala mu vypisovat ty. Vyznala sa mu. On uz zaujem nemal, tak to zhaslo.

Ibaze ty ho odvtedy nosis v hlave. Lebo lubis ten pocit, byt dobyvana. Pacil sa ti a chces ho este zazit.

Od tohto chlapa ho ale uz necakaj. Velakrat ta videl a ignoroval. (Aj ked si najskor vsimol tvoje pohlady pri bare, ked tam bol.) Pamata si akurat, ze ty si sa mu vtierala, zaujem teda mas. Takze teraz, pre bohvie aku pricinu, si povedal, ze sa s tebou da do reci. Mozno zrovna nikoho nema. Mozno potreboval zahnat nudu. Mozno sa chcel len zabavit.
A ty si od toho slubujes pomaly vas novy zaciatok.

Pozri, vie kde pracujes. Vie si zistit, kedy mas smeny. Ak nieco vaznejsie chce, je malickost za tebou zacat chodit.

Tak sa druhy raz nevtieraj. Lebo sa ti kludne stane, ze sa s tebou akurat vyspi a najblizsie budes mat smenu osladenu tym, ze si k baru dovedie slecnu, ktoru bude naozaj chciet. A budes to tam mat cely vecer rovno pod nosom, aby si si to vychutnala.

Nehovoriac, ze i keby ste sa dokopy dali, fakt myslis, ze kvoli tebe skonci s tulanim sa po baroch a vikendovym pitim s kamosmi? Akurat zacne chodit do inych barov, nech ho nevidis. A ty budes mat chrobaka v hlave, ze ked je v pripitom stave taky kontaktny, tak ci tam nebali inu barmanku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
27. mar 2023

Ja by som určite nemala záujem o niekoho, kto je hrdina na písanie a príde ku mne do baru a totálne má.ignoruje, nevenuje ani pohľad.
Za mňa, ja by som určite nenapísala. Ak príde a prihovorí sa, ok...ale nie, nepísala by som.

domkakvet
27. mar 2023

@anahovlka ja by som mu nepisala.

mikitilik29
27. mar 2023

@anahovlka napísala si mu?

sims4
28. mar 2023

Napísala by som mu, no a čo. Veď nemáš čo stratiť, je to úplne na tebe ako sa k tomu postavíš, ale myslím, že si mladá a nejde o život a keď chceš napísať, tak napíš.

anahovlka
autor
28. mar 2023

@mikitilik29 nie nie počkám si či sa bude niečo diať

krasolienka1
22. jan 2024

@anahovlka ste v kontakte

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz