Mám mu dať ešte šancu?

14. nov 2022

Viem musím sa sama rozhodnúť,ale neviem ako ďalej. Boli sme spolu rok a pred 3 mesiacmi sme sa rozišli, napriek tomu mi chyba a ľúbim ho...ale je tu ale,ani sme sa veľmi nehádali,len máme iné konicky,ciele a inak vidíme budúcnosť,ale vedeli sme sa prispôsobiť aj ja aj on! Napr ja som športovkyňa on to nemusí ale šiel somnou,on je na hudbu ja ju nemusím no šla som atď kompromisy.je odolmna mladší o 8 rokov ja by som aj chcela rodinu on tiež len nie teraz!teraz neviem čo ďalej je to dobrý verný typ,len tie rozdiely je ich viac či to nebud vadiť! Čo by ste poradili ísť do toho ešte raz?

janickacrazy
14. nov 2022

Koľko máte rokov? Ak máš ty 30 a už chceš deti a on 22 a o deťoch sníva za 10 rokov, tak nešla. Chlapi dospievajú neskor, česť výnimkám. Deti chcú vačšinou až po 30tke.

amiaja
14. nov 2022

Nie. Pre nieco ste sa rozisli, naco vstupovat 2x do tej istej rieky... a to ze si o dost starsia a chces uz rodinu ani nehovorim.. hladaj si ineho ktory sa k tebe bude viac hodit.

sissy27
14. nov 2022

načo? celý život sa nasilu prispôsobovať, úplne odlišné predstavy o ďalšom živote... z hovna bič neupletieš, pohni sa ďalej.

domca1408
14. nov 2022

rozdielne koníčky hlavne pokiaľ viete robiť kompromisy by mi nerobili problém...ale trošku ma zaujíma tvoj vek...lebo ak máš povedzme 30 tak môžeš ešte chvíľu počkať aj ked pochybujem,že 22 ročný bude chcieť za dva roky deti...ale ak máš 37 a vieš že, už chceš rodinu a 29 ročný priateľ nemá ani pomyslenia tak to už ako problém vidím. to je to, že chlapi zvyčajne nechápu, že haloooo nám ženám to uteká rýchlejšie...

autor
14. nov 2022

@janickacrazy mám 33

autor
14. nov 2022

@domca1408 on 26

mapadi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
14. nov 2022

Je uplne v poriadku mat rozlicne zaujmy, a je to normalne, pokial je to v zdravej miere, pokial obaja viete prijimat kompromisy a hladite na toho druheho, nie na seba a svoje "ja", tak dnes velmi oblubene.

Co vsak moze byt problem je vasa buducnost - manzelstvo, deti... mas 33 rokov. Pred vstupom do manzelstva je dobre chodit spolu aspon 2 roky, cize ked budes mat 35 sa vezmete - je na taky zavazok on pripraveny? Chce ho s tebou? Chce s tebou deti? Lebo pokracovat v chodeni bez spolocnej cesty a predstav o spolocnom zivote nema vyznam - su to stratene roky.

autor
14. nov 2022

@zmrzlinka2021 tak teraz vraví ,že áno,len či to tak je alebo sa len boji že má stratí to neviem

deti95060810
14. nov 2022

zbytočne sa budeš vracať a točiť v nefunkčnom vzťahu ešte dlho... už si vykročila - choď rovno a neobzeraj sa....

zorienka333
14. nov 2022

Prilis velky vekovy rozdiel podla mna. Chalan 26 je este decko a ty si dospela zena. Ste obaja niekde uplne inde.

h2
14. nov 2022

Za mňa nie. Pre niečo ste sa rozišli. Len odvtedy uplynuli už 3 mesiace, na to zlé si zabudla, iného nemáš, si sama, tak sa ti takto s časovým odstupom zdá, že by si bola ochotná akceptovať aj jeho. Tie rozdiely medzi vami sú priveľké, robíte síce kompromisy, ale vždy je to vlastne o tom, že jeden robí niečo, čo nechce a nebaví ho to, len kvôli tomu druhému. Navyše vekový rozdiel v tvoj neprospech (kvôli založeniu rodiny). Proste nie.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. nov 2022

@athom nechapem

hayabusa1337
18. nov 2022

@zmrzlinka2021 manzelstvo by som mozno az tak nerozoberal, napr. pre mna manzelstvo nie je take dolezite, ked si predstavim svadbu s 200 ludmi prejde ma chut :D celkovo si myslim, ze to nie je potrebne alebo aspon netreba s tym ponahlat.

gertrudaosem
18. nov 2022

Nie