Bola som na kamaratovej oslave a zacala som sa rozpravat s jednym chalanom . Bol velmi sympaticky aj sa mi dost pacil. Po oslave mi zacal pisat SMS a pozval ma na rande.
Za inych okolnosti by som isla ale doteraz mu nevydrzal skoro ziaden vztah najviac 15mesiacov a ma 41rok.
Vraj ked zisti ze ju nelubi tak sa hned rozide . Tak ale neda sancu tym zenam. 100 zien a ani jednu nelubim?
Nechapem. Isli by ste na taketo rande..
Nevyskusas, nezistis😉
nevyskusas, nezistis. ak ti je sympaticky, preco nie
Určite choď.
nie
Nesla.. ako uprimne - keby mi niekto pri prvom zoznameni vylozi na stol, ze mal sto zien a ziadnu nemiloval, no dakujem pekne... to bude ten typ charizmatickeho narcisa, co okuzli, pretiahne a zasa zmizne...
@karhu preco nie ? Len tiez zacinam si to mysliet ze pri men to bude to iste
@anjelicek26 To mi on nepovedal ale jeden moj znamy co ho pozna
Tak aj ked ti to povedal znamy, tak je jasne, ze pointa ostava rovnaka... ziadna mu nie je dost dobra a ma jednu za druhou... mozno on ani ziaden trvaly vztah nehlada a takto mu to vyhovuje...
Podľa mňa ísť. Veď nemusíš hneď do vzťahu. Dáte večeru, kávu, pokecáte a ďalej sa uvidí čo a ako.
Tak môže si aj ona uzit a odkopnut ho, možno práve to potrebuje chlapec a šialene sa zalubi zrazu 😂
Jasné, že by som na rande šla.
Prinajhoršom obetuješ 5 minút / 2 hodiny svojho času.
Je to rande... Nemusis s nim hned aj spat a rozist sa mozete na konci toho vecera, ak ta iskra nepreskoci. Aspon vies co mozes cakat.
Ty mas aky vek? Na koho cakas?
@kitycat ja mam 31 len ma on schopnost vobec lubit zenu ked ma kazdy rok inu a ziadnu vraj nelubil
Skor mam pocit ze na kazdej mu nieoc vadi
No tak s nim nechod a najdi si zufalca co sa na teba zavesi lebo nechce umret sam a je mu jedno s kym bude.
Ze je ten chlap vyberavy, a ze prejavil zaujem aj o teba by ti mohlo aspon zalichotit.
Ist v piatok na rande alebo sediet doma. Co si len vybrat 🤔
@kitycat Tak ale zase toto je pravda co si napisala. Len skor mam obavy ze zasr na mne najde chyby. Ale mas pravdu kto neskusi tak nevie
Za rande naozaj nic nedas 😉 a ze ma 41 a ziadnu nelubi - mozno sa riadi tym porekadlom ze hlada tu pravu a medzitym to skusa s nepravymi 😂
@monicka976 tak ale ak je so zenou vo vzatu napr. 14 mesiacov a povie ze ju nelubi. Tak jie je to cudne ? Vsak musi k nej nieco citit ked boli tolko spolu
Chod.
A co ked najde chyby? Tak nájdeš aj ty ☺️ a hlavne nejaký znamy nemoze vediet ci bol/nebol zaľúbený a co vlastne bolo vo veci... A urcite sleduje jeho život a odfajkuje mesiace kolko s kym chodí 😁
Chod na rande, oci usi otvorené, nechaj ho nech sa prejaví ☺️ ked tak pojdes domov... A nedaj si kaleráby tlacit do hlavy😉
A 14 mesiacov nie je dlho.. A napr mohol byt zaľúbený mesiac dva tri a potom ho to preslo...
@simca06022011 ale vraj on sa tak vyjadril nelubim ju tak som to ukoncil
Jasne, lebo známemu bude chlap vykladať pravdu o tom co a ako......
Tak urcite je to zvlastne posobi to ako by zbieral zarezy...tiez by ma napadlo ze naco bol tolko mesiacov s niekym ked ku nemu nic necitil. Ale aspon mozes byt opatrna, vela pocuvaj, vela sa pytaj a uvidis. Treba to brat triezvo s nadhladom a prinajhorsom sa aspon dobre najes 🙂
Prosim ta co riesis? Lubi nelubi, ved ani ty ho nikdy v zivote nemusis lubit a co? Zruti sa svet? Chod, vyskusaj a hlavne netrpni ci budes lubena ci nelubena, ci najde chyby ci nenajde chyby, nech najde chyb aj dvesto, mozno ty na nom najdes tristo a prva ho nechas....
@monicka976 no podla mna je to cudne. Ja mam skor pocit ze toto je psychologicky problem ze nie je schopny naozaj milovat zenu lebo hlada dokonalost .
@autor pozri, za rande nic nedas. vsimaj si co rozprava, signaly, ci nahodou neriesil banality a na zaklade toho sa rozsiel a pod. mozno mal stastie len na furie, mozno hladal ako pises "dokonalost", ktora je nie. apropo, za 1 rande nic nedas
Ja by som mu dala ako odpoved na pozvanie na rande to, ze sa nechces stat 1000. v poradi, ktora sa mu casom znepaci, ze sa mas na to prilis rada a nemienis stracat cas s neperspsktivnym pripadnym vztahom. A uvidis, aka bude odozva. Len sa nenechaj lahko zlakat.
Kym ho nespoznas budes len hadat co je za tym, a ked nepojdes bude ti to vrtat v hlave, nikde nie je napisane ze idete mat po kave rovno vztah, mozno si nasla noveho sympatickeho kamarata 😉 chod a sama uvidis ako sa bude spravat, zatial mas o nom len sprostredkovane informacie
Určite je to narcis, alebo nechce vzťah. Do 41 by len tak nečakal a nemal 100 žien.. z ktorých žiadna nebola dosť dobra.
Ano, možno čakal zrovna na teba