Mám ísť do vzťahu?

5. nov 2022

Ahojte, mam taku dilemu a dufam, ze mi poradite. Sme s priatelom skoro dva roky. Ja som rozvedena, on nad tym uvazuje uz dlhsie, ale teraz sa uz realne odhodlal. Vztah sme mali zalozeny prevazne na sexe, popud bol z jeho strany, ale ja som podlahla (nechcela som, nakolko som vedela, ze je zenaty). On deti nema, ja ano.
Ide skor o to, ze som zostala na vazkach, ci mam do toho skutocne ist. Obaja mame uz po 40tke. Po sexualnej stranke je to uplne top, ale mam obavy z inych veci.

:zacal si so mnou s tym, ze pojde iba o sex (nakoniec sme sa do seba zamilovali) tu vaham, lebo vedome zacal podvadzat svoju vtedy este zenu so mnou a vobec mu to nevadilo. zaroveň viem, ze to nebolo u neho prvy krat. Priznal sa mi hned na zaciatku, ze jeho kredo je uzivať si zivot. Preto mam obavy, ze by to urobil aj mne casom.

na druhej strane je velmi sarmatny a urobi, co mi na ociach vidi. Obaja sme financne zabezpeceni, no ja mam z jeho rozpravania pocit, ze urobi, co ta jeho zena povie.

x krat sa stalo, ze "joj, len aby to moja zena nezistila" a proste ten jeho strach v ociach... mozno sa realne ani od nej neodputa. A keby sa rozzhodol, ze teda ano, mam tu tie obavy, ci to radsej neukoncit, ci mi casom nebude ublizovat a nasledne zatlkat.
Ďakujem

marseillefan
6. nov 2022

Uvažuješ správne... ľudia sa nemenia a je vysoko pravdepodobné, že to dopadne ako s jeho súčasnou ženou.

katustek23
6. nov 2022

Nesla by som do toho, bude to to iste

miadi
6. nov 2022

Ty si sice rozvedena ale vedome si sa stala milenkou zenateho muza. Nie si o moc lepsia od neho trochu je to paradox ze ho odsudzujes. Ale zbytocne sa trapis. Vy nie ste spolu . Je to vztah o sexe stale len stym rozdielom ze si sa nanho namotala. 2 roky je dost dlha doba keby ta miloval Uz by bol rozvedeny.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
6. nov 2022

nešla by som za týchto okolností do toho. zamilovanosť je síce pekná vec, ale ty už teraz dávaš rozumné argumenty, dôvody, veci, z ktorých máš vopred obavy. myslím si, že sa nemýliš a dopadne to tak, ako sa obávaš. obzvlášť blikajúci je jeho názor "na užívanie si" a to, že je pokadený z manželky. toto si myslím, že ťa pri ňom bude sprevádzať po celý život, ak to rozvinieš do normálneho vzťahu.

jaskolka
6. nov 2022

Áno, úplne reálne sa môže stať, že podvedie o daky čas aj teba.
Podbadz jednu ženu, kľudne môže aj ďalšiu

adka176
6. nov 2022

Zostaňte tak ako ste.... milenci

katka700
6. nov 2022

Zamilovanosť a dobrý sex vo vzťahu sú krásne ale pre spoločný život treba oveľa viac. Sama to vidíš.

luccija
6. nov 2022

Nic by som nemenila ...deti uz asi nechces, si zabezpecena na platenie vydavkov ho nepotrebujes nech obcas pride a zase odide🙂naco si ho stahovat k sebe, riesit jeho nervy z rozvodu a pod...jeho deti, jeho byvanie...tvoje deti ho poznaju?Zostala by som v takomto vztahu volnejsom...ale urcite by som ho nechcela mat kazdy den doma prat mu, varit uz to strati to caro.
@miadi preco si myslis?nie kazdy ide do toho tak rychlo zvazuje plusy, minusy...2 r zas nie je tak vela.Chcel podvadzat nech si tera zije doma aj, ked je nespokojny.Alebo si kupi svoj byt, ale k mojim detom domov by som ho nechcela...

liljana
6. nov 2022

Po 2 rokoch uz vlastne vztah mate. Veci sa maju ukoncovat, ak naozaj nefunguju a nie z dovodu myslienok, ze co ak to nebude fungovat. Lebo tymto sposobom (preventivne ukoncovanie) bude clovek na najlepsej ceste zostat cely zivot sam. Ked mas pochyby, fungujte dalej ako fungujete teraz (priatelia s vyhodami) a daj si o rok rekapitualciu, co sa (ne)zmenilo.

mpg
6. nov 2022

Toto celé vyzerá tak, že do toho sa ani nedá ísť (akože rozmýšľať nad svatbou, dlhodobým spolužitím spojeným s vernosťou), lebo on sa nechce rozviesť, dokonca mu záleží na tom, aby sa to jeho súčasná manželka nedozvedela.

mikadooo
6. nov 2022

Nechala by som to tak ako to je. Máš s ním fajn sex, asi aj príjemné chvíle, bez akýchkoľvek povinností typu prať, variť, žehliť, riešiť rôzne kompromisy súvisiace so spoločnou domácnosťou a výchovou detí, atď. Ja by som to veru nechala tak ako to je a "užívala si život" 🤭🤭🤭.

petra8786
6. nov 2022

Keď si není hlúpa,nájdeš si niekoho iného a tohto nechaj ,nech si užíva život za chrbtom svojej ženy s inou

brembo
6. nov 2022

tak chod do vztahu. O rok tu bude téma,že ta podvádza

autor
6. nov 2022

Ďakujem za odpovede. V mileneckom vzťahu určite zostať nechcem. Hnusí sa mi to. áno paradox, nakoľko už v ňom som. Ale stačilo.
Ukončím to. Možno ešte bude príležitosť nájsť takú tu skutočnú lásku, partnera, u ktorého bude priorita ja. Keby som s nim zostala,takúto šancu by som iba premrhala. Radšej sama a možno časom niekto, kto ma ocení celu.

heleninamama
6. nov 2022

Baby, vysvetlite mi, ako sa vôbec dá byť vo vzťahu s niekým, kto je ženatý? Veď väčšinu popoludní, večerov, víkendy, sviatky, dovolenky... trávi taký chlap s manželkou. Po meste s ním nemôžeš verejne prejsť, aby ste nestretli niekoho známeho. Sadnúť si do reštaurácie, kina, divadla je rovnaký problém... Verejne sa s ním proste nedá nikde prezentovať ako s partnerom. Nepoznáte navzájom svoje rodiny, kolegov, priateľov. Čiže zostáva fakt len ten sex počas voľného času, samozrejme doma, u milenky, keďže ženáč ju k sebe domov sotva zoberie a sladké reči v súkromí ako bonus. Tomu sa dnes už tiež hovorí vzťah? Podľa mňa je to nevýhodnejšie ako prostitúcia.

miadi
6. nov 2022

@luccija boji sa aby o tom nevedela jeho zena. Nema v plane ju opustit. 2 roky je dost dlha doba, To sa len tak hovori milenkam ze chce odist od zeny aby mala pocit ze to mà buducnost. Nie je jeho prva ani posledna aj sama fo vie .

autor
6. nov 2022

@heleninamama máš pravdu, je to úbohé ☹ správala som sa hlupo. No asi som tu lekciu potrebovala. Tak mi treba. Zoberiem si z toho iba to pozitívne a necham to už plávať.

autor
6. nov 2022

@miadi máš pravdu, viem to a slepo hľadám výhovorky, vždy sa ním necham presvedčiť.