Mám cez 30 a som slobodná. Noví ľudia a spoznávanie

14. júl 2022

nemam uz 18, ale cez 30, slobodna,bezdeda,skor introvert, vyzeram podla mna celkom schopne, do mesta na diskoteky nechodim,v praci same zeny, chodim na plavaren, cvicit,bicykel...kamaratky vydate s detmi isom strasne rada,Ze ich mam len uz je to take ine 🙂 na opis mojej situacie,kde stretnut ludi sa mi okruh nejako zuzuje,nie ako za mladi 🙂 tak som sa zaregistrovala na badoo (aj,ked som akosi vzdy bola proti takym veciam) no a teraz ma zaujima,co je podla vas casto chodit s niekym von...pisete si,zavola vas von...vsetko ok, idete von 1,2,3-krat....a nejako to nikam nevedie,aj ked mozno by ste chceli... po 2 mesiacoch. A otazka je, ked vas niekto iny zavola von,cisto len von,ale zasa s nim viete,ze p.o. prvom raze si nemate co povedat,potom dajme tomu vam zas niekto napise ci by ste nesli von....a tak to dookola,je to neviem ja uz sama ci strata casu,alebo si pripadam uz ja divne a neviem ci previnilo,ci ako to nazvat chodit s niekym ,,novym '' von, bez ocakavani, ze bud si sadnete alebo nie... mate nejaky ,,limit'' na taketo stretnutia? alebo kedy ste si povedali,ze uz je to trapne a kaslete na to

vilma7
14. júl 2022

No ak by som chcela spoznať niekoho na spoločný život, tak by som určite skúšala šťastie, až kým by som ho nenašla.
To možno už aj podľa písania uvidíš, kde je stále o čom a kde ťa to viacej ťahá.
Ja som manžela spoznala až v 38, takže žiaľ to tiež trvalo. Dokonca cez Badoo.

ropucha6
14. júl 2022

Tak malokedy to vyjde na prvy krat 🙂 podla mna kym ta to bavi chodit von, tak chodievaj. Zaklad je za mna dlho si nevypisovat, lebo aj tak az realne stretko ukaze.

7kikuska7
15. júl 2022

Odkiaľ si?

katikx
26. okt 2022

Ahoj stále slobodná, neboj čas ukáže, ja som chodila s chalanom 7r k ničomu to neviedlo. Presne na 30 som si povedala dosť a prišlo to samo, nasla som si priateľa teraz už manžela.