Ahojte😊. Pred mesiacom som sa sťahovala do druhého podnájmu, ale v tom istom paneláku. Prenajímateľka prišla kumne na obhliadku aj so záujemcami o byt, v ktorom som bývala. Prišli dvaja chalani a 1 mi dosť padol do oka, nie len výzorom ale aj správaním podobnému mne .obzreli sa,že sa rozmyslia.. Po nich prišiel jeden pár ktorý chcel takmer okamžite podpísať zmluvu, v tom zavolal ten chalan znova, že to teda berú. Potom prišiel večer znova už len on zaplatiť kauciu, prenajímatelia sedeli mne chrbtom čítali mu zmluvu, a my sme videli na seba..vtedy sme začali po sebe pozerať, usmievať sa. Nasťahovali sa a ja som sa presťahovala na iné poschodie. Nejaké 2 týždne nato som vo výťahu stretla jeho kamoša ktorý s ním býva ten sa somnou dal hneď do reči a vypýtala som si instagram, a cez neho som ho našla🙂 a nie nie sú gayovia😂🙂 teraz sa sledujeme ale príde mi blbé mu písať 1., a zároveň si hovorím čo keď si vraví to isté on, a myslím si že má možno aj frajerku alebo niekoho, keďže som videla ako ide s nejakou babou domov, keď som šla dole zaplatiť kuriéra😅Potom o nejaký čas som sa chystala von a proste som vedela že ho stretnem, a stretla som. ja už nepíšem chlapom ako prvá, aj keď by som chcela, ženy nepríde vám to blbé? Ja to už nerobím, vy to robíte? alebo mala by som? verím v to že ľudia si priťahujú veci do života myšlienkami a že podobné sa priťahuje no niekedy mám aj pochybnosť že čo keby som mala veci robiť inak?
urobiť prvý krok? Ja teda nikdy...
Reaguj smajlikom na príbeh možno sa rozhybe potom 😀
Nič by som nepísala, to mi príde ako u nastrocnych 🤭 ale snažila by som nadväzovať bližší kontakt pri osobných stretnutiach v bytovke. Je to pomalšia cesta, ale za mňa normálnejšia než vypisovať cudziemu chlapovi.
Ja som spravila prvy krok a uz sme manzelia s dvoma detmi, takze vies aky mam nazor 🙂
Veď sa s nimi normálne skamošte a potom uvidíš, kam sa ponáhľaš.
Keď sa tak často stretávate, tak normálne sa ho niekedy osobné spýtaj, ako sa mu býva. A debata sa snáď rozprúdi. Nevypisovala by som mu. Ale to som zase ja, radšej spoznávam ľudí osobné ako cez písmenká.
Ste v jednom paneláku, keď sa stretnete, normálne ho oslov, ahoj,uz ste sa zabývali? Ako sa býva?alebo také dačo a uvidíš, či sa debata nejako rozbehne
Kľudne správ prvý krok ty . Ja som ho spravila a už rok a pol mám po boku úžasného chlapa 🤷.
nepis nic. vo vytahu prehodte par viet. kedy bude "kolaudacia"? pridem 😉
Zivot a vztahy ta naucia, ze nieco nechat iba na chlapa, tak sa toho casto ani nedockas. 🙂 Trosku ho nasmeruj a zvysok uz musi spravit sam.
tak mu len napis ..ahoj ako sa vam tu byva alebo podobnu neutralnu vetu a uvidis