Mám ako žena urobiť prvý krok?

24. okt 2022

Ahojte😊. Pred mesiacom som sa sťahovala do druhého podnájmu, ale v tom istom paneláku. Prenajímateľka prišla kumne na obhliadku aj so záujemcami o byt, v ktorom som bývala. Prišli dvaja chalani a 1 mi dosť padol do oka, nie len výzorom ale aj správaním podobnému mne .obzreli sa,že sa rozmyslia.. Po nich prišiel jeden pár ktorý chcel takmer okamžite podpísať zmluvu, v tom zavolal ten chalan znova, že to teda berú. Potom prišiel večer znova už len on zaplatiť kauciu, prenajímatelia sedeli mne chrbtom čítali mu zmluvu, a my sme videli na seba..vtedy sme začali po sebe pozerať, usmievať sa. Nasťahovali sa a ja som sa presťahovala na iné poschodie. Nejaké 2 týždne nato som vo výťahu stretla jeho kamoša ktorý s ním býva ten sa somnou dal hneď do reči a vypýtala som si instagram, a cez neho som ho našla🙂 a nie nie sú gayovia😂🙂 teraz sa sledujeme ale príde mi blbé mu písať 1., a zároveň si hovorím čo keď si vraví to isté on, a myslím si že má možno aj frajerku alebo niekoho, keďže som videla ako ide s nejakou babou domov, keď som šla dole zaplatiť kuriéra😅Potom o nejaký čas som sa chystala von a proste som vedela že ho stretnem, a stretla som. ja už nepíšem chlapom ako prvá, aj keď by som chcela, ženy nepríde vám to blbé? Ja to už nerobím, vy to robíte? alebo mala by som? verím v to že ľudia si priťahujú veci do života myšlienkami a že podobné sa priťahuje no niekedy mám aj pochybnosť že čo keby som mala veci robiť inak?

syslik81
24. okt 2022

tak mu len napis ..ahoj ako sa vam tu byva alebo podobnu neutralnu vetu a uvidis

deti95060810
24. okt 2022

urobiť prvý krok? Ja teda nikdy...

sasitimi17
24. okt 2022

Reaguj smajlikom na príbeh možno sa rozhybe potom 😀

thoughtfulweirdo
24. okt 2022

Nič by som nepísala, to mi príde ako u nastrocnych 🤭 ale snažila by som nadväzovať bližší kontakt pri osobných stretnutiach v bytovke. Je to pomalšia cesta, ale za mňa normálnejšia než vypisovať cudziemu chlapovi.

evkamotka
24. okt 2022

Ja som spravila prvy krok a uz sme manzelia s dvoma detmi, takze vies aky mam nazor 🙂

januska12323
24. okt 2022

Veď sa s nimi normálne skamošte a potom uvidíš, kam sa ponáhľaš.

loyda
24. okt 2022

Keď sa tak často stretávate, tak normálne sa ho niekedy osobné spýtaj, ako sa mu býva. A debata sa snáď rozprúdi. Nevypisovala by som mu. Ale to som zase ja, radšej spoznávam ľudí osobné ako cez písmenká.

jaskolka
24. okt 2022

Ste v jednom paneláku, keď sa stretnete, normálne ho oslov, ahoj,uz ste sa zabývali? Ako sa býva?alebo také dačo a uvidíš, či sa debata nejako rozbehne

ivikuska28
24. okt 2022

Kľudne správ prvý krok ty . Ja som ho spravila a už rok a pol mám po boku úžasného chlapa 🤷.

lija22
24. okt 2022

nepis nic. vo vytahu prehodte par viet. kedy bude "kolaudacia"? pridem 😉

liljana
24. okt 2022

Zivot a vztahy ta naucia, ze nieco nechat iba na chlapa, tak sa toho casto ani nedockas. 🙂 Trosku ho nasmeruj a zvysok uz musi spravit sam.