Mam coskoro 33 rokov. Som sama a velmi tusim po rodine dietati... Mala som niekolko vztahov 1x zasnubena, no vzdy to stroskotalo...Nemyslim si ze vyzeram zle, vzdelanie mam...skusam zoznamky internetove, no to bez uspechu. Najdem si este niekoho normalneho?
@barborachors 🥰
Baby ste zlate, no mne tukaju biologicke hodiny
a myslis, ze mne v 38 netukali? mas este cas, neboj 🙂
Vieš kedy si nájdeš chlapa vtedy ak ho prestaneš hľadať. To mi ver .
Ako tu už písali, máš ešte čas 😉. Ja som stretla toho svojho v 36, cez zoznamku (ale platenu), po 6m som PLANOVANE otehotnela,vzali sme sa, keď mal malý rok. Jednoducho sme si sadli. A je pravda, že na tej platenej zoznamke to bolo prvé rande 😉
Určite nájdeš, len chápem, že tu ,,ide o čas". Ak si z BA, mám dvoch fajn slobodných kamarátov :D napíš mi
vies, nieco treba zrejme zmenit. Nemyslim tym uces a pod, aj ked aj to obcas doda lepsie sebavedomie, no hlavne- pristup, vlastne vyzarovanie. Skus sa napr. tiez viac usmievat ak sa ti niekto paci, alebo urob prvy krok ty, Tiez, ak budes viec chodievat do spolocnosti, kamkolvek kde su ludia(chlapi) a kde budes komunikovat, som si ista, ze stretnes toho spravneho. ;) Drzim palce. (Ja som mala v 35 prve babo ☺️)
Dakujem vsetkym, ale nemyslim si ze problem je vo mne, zaujemcov mam aj som vzdy mala dost, ale proste som nenasla toho praveho, nelubila som,ma kazdom mi nieco vadilo...preto sa bojim ze nenajdem toho praveho ked to pojde takto dalej
Podla vsetkeho si narocna. Ja som terajsieho partnera ani nehladala nasiel si ma sam. Sme spolu rok aj 3 mesiace a zaciname zhanat spolocne byvanie neskor svadbu a dufam ze dieta stihnem do 38
Jedna kamoska ma uz po 45 ke ... Mi rozpravala ze ked bola mladsia mala veľa kritérií po 30ke uz menej a dosla do štádia kedy v 38 mala iba jedno ....aby nebol kkt.
Niekedy je to o tom vediet robit do istej miery kompromisy ale treba povedat ze potom s nimi treba aj vediet zit(tu istu mieru) ...alebo cakat ta 100 percentny protikus co nie vzdy výjde
nadej umiera posledna, urcite si este niekoho najdes. Dolezite je mat realne poziadavky a triezvy pohlad i na seba.
Skús speed dating 😊odporúčam
buď naďalej náročná , nehľadáš si partnera na víkend alebo dovolenku ale na celý život . Tvoje požiadavky na partnera nech si podávajú ruku s triezvosťou a realitou . Nie je dobré mať niekoho len aby mi urobil dieťa, to aj tak potom stroskotá.
Aj na MK sú slobodní chlapi, nebudem ich menovať. Už tu je pomaly zoznamka. Hľadaj a rob aj kompromisy.
Ja len tak rozmýšľam že aké kompromisy sa dajú robiť pri hľadaní partnera. Tak napr. hľadám vysokého , vzdelaného a schopného zabezpečiť rodinu . Čo je v tomto prípade kompromis ? Že môže byť aj nízky a mantavý ?
@subartic ano, napriklad ta vyska moze byt kompromisom ;) .. vzdelanie neznamena tiez eq ani dalsie vlastnosti, ktore by si neskor hladala. Schopnost zabezpecit je dolezita, otazkou vsak je ci to znamena uz mat vlastne financie, alebo dokazat ich zarobit, alebo co vsetko dalsieho to ukryva. U niektorych ludi to zahrna aj dalsie cinnosti, nielen financne. 🙂
@egonsk to čo ty uvádzaš nie je kompromis . To je zľava z nárokov. Komrpomisom je u mňa ak sa nevedia dohodnúť kde budú bývať či v bode A alebo v bode B a tak teda zvolia bod C na pol ceste medzi obidvoma bodmi .
Ale v podstate rozumiem . Ja osobne by som v týchto bodoch nezľavila asi ani z jedného , nepriťahujú ma fyzicky nizky muži , vzdelanie je pre mňa dôležité a shopnosť zabezpečiť rodinu tiež .
nie
@hankm Nie som princezna, len radsej nepolavim z narokov ako sa o 10 rokov rozvadzat.
@autorka slobodna vola, nikto ta nenuti.
Rozvod; 40% sa rozvadza plus dajme tomu dalsich 20 % je nefunkcnych, ale v zvazku ostava. A dalsie neevidovane partnerstva, na ktore nemame realnu statistiku. Z toho vidis, ze sanca na rozvod je zasadne vysoka. To, ze tomu chces predist je cnostne.
Pises, ze na kazdom ti nieco vadilo, tak to skus rozpisat a uvidime akeho charakteru su tieto "neduhy".
Spominas "nenasla som toho praveho". (Pan Bozsky, Dokonaly). Si presvedcena o tom, ze niekto taky existuje? Ja by som bol k takemuto tvrdeniu skepticky. Skusme to aj inac. Uplne sa mentalne uvolni a napis ako si toho praveho predstavujes. Ale ze sa vobec nekontroluj, chod do detailov.
33 je nic. Ja mam o desat viac a mam noveho muza. Nie je nic lahsie, ako najst chlapa. Horsie uz len potom s nim vydrzat 😁