Mám 31 rokov a po pôrode nemám chuť na sex

15. okt 2024

Ospravedlňujem sa ze anonmne ale.... Mam taky problem, ze nemam chut na sex a vlastne niekedy aj ked sa stane ze dostanem tu chut, neviem si sex uzit a,, nic to somnou nerobí ". Uz som si kupila aj hračky ale neviem sa proste spraviť a vychutnať si to. Antikoncepciu neberiem. Mám 31r a som od pôrodu 1,5 roka. Nevidim v sexe zabavu a potesenie (nemyslím tym len sex s partnerom ale aj to venovanie sa sebe samej). Neviete poradit nieco na zvýšenie libida u zien? Prosim baby, chcem si sex znova užiť so všetkým

majlo1234
15. okt 2024

Vyspis sa v noci? Ja uz takto tri roky idem😂presne to co popisujes. A myslim, ze sa ozajstne libido vrati, ked prestanem dojcit a celu noc sa vyspim. Ale viem si sex telativne uzit, ked deti nie su doma a netrpnem, ktore sa zobudi, co sa stalo za 5 mesiacov raz😂

tanyan
15. okt 2024

Väčšinou je to vnútorná chémia, ktorej zmena môže mať rôzne príčiny aj riešenia. Môže to byť:
- nedostatok spánku,
- nedostatok cieleného / vedomého pohybu,
- nedostatok stravy ( obsah, objem, časovanie),
- nedostatok vitamínov / minerálov,
- stereotyp (nedostatok pozitívnych momentov / zážitkov - nedostatok endorfínov),
- ...

autor
15. okt 2024

Malý nieje na materskom mlieku, v noci sa nebudí papať. Ten spánok ale nieje ani zďaleka taký aký bol kedysi. Prehadzuje sa, niekedy vstane s plačom a tak.. A teda neviete nič konkrétne čo by mi mohlo pomoct? Nejake vitaminy, bylinky. Proste niečo..

autor
15. okt 2024

Mimochodom úžasne mi premenovali tému, fakt

nevenka
15. okt 2024

Ja som to po kazdom porode mala inak. Po stvrtom to mam presne ako Ty, dojcim a nevyspim sa. Telo je podla mna stale vycerpane. Mala ma 19 mesiacov.

tanyan
15. okt 2024

Najskôr sa musíš pozrieť na svoju životosprávu a porovnať to s predchádzajúcim stavom, aby si zistila čo ti môže chýbať alebo čoho máš nadbytok.
Niekomu pomôže magnézium, niekomu vitamín C , niekomu treba doplniť cukor / soľ ...
Neexistuje univerzálna tabletka, ktorá by opravila neznámu príčinu.

autor
15. okt 2024

@nevenka môže byť 😒