Ahojte 🙂 idem si k Vám po "radu" alebo len potrebujem výlev svojej duše. Nedávno som oslávila 27 rokov ale vzťah som ešte nikdy nemala. Vzťah myslím dlhodobý vzťah s priateľom. Randenia a spoznávania s chlapcami tých bolo zopár ale nikdy to nedošlo až do vzťahu. Na pár dobrých chlapov, s ktorými by som si vedela vzťah predstaviť som natrafila ale akosi to skočilo. Mám pocit, že "nemám šťastie" nájsť si spriaznenú dušu. Dosť času trávim v prírode, chodím bicyklovať, na párty, popri práci obsluhujem rôzne akcie, čiže v spoločnosti som často ale nikdy sa nikto nepritrafí 😂 samozrejme, keď nerátam chlapov s veľa promile v krvi 😏 kamaráti o mne hovoria, že som sympatická a mám pekný úsmev, pôsobim milo, no aj tak sa nikto nechytá. Nie som ani introvert ani extrovert, nepôsobím ani odmerane. Rada by som si založila rodinu a našla niekoho, koho by som robila šťastným. Lenže v dnešnej dobe mám pocit, že to je extra ťažké. Prešiel si niekto takým "obdobím" tiež? Mňa to už začína unavovať, keďže som dosť rodinne založená a sama ešte svoju rodinu nemám 🤷♀️
Ja som mala prvy vazny vztah v 28cke…ten my ale nevysiel a po roku sme sa rozisli…no a o dalsi rok som v 30tke spoznala terajsieho manzela…v 32ke sme sa zasnubili,v 33ke svadba,v 34ke som otehotnela a dva dni po mojich 35tych narodeninách sa nám narodila 1.dcérka…teraz mam 38 a coskoro k nám pribudne dalsi clen🙂aj ked som uz mala svoj vek, nikdy som na neho netlacila ze uz chcem svadbu,rodinu,vsetko prichadzalo postupne a z muzovej iniciativy…viem ze je to deprimujuce byt stale sama…ja som si tiez pripadala divná,celu strednu ziadny frajer,ani na vysokej,vsetci dookola randili a zenili/vydavali sa,do 30tky mali uz aj po dve deti…ale niektore veci skrátka neurychlis,teraz uz viem,ze to malo byt takto ako to je,mala som do tej 30tkúy zazit co som zazila a stretla som svojho muza presne v správny cas…myslim ze kebyze ho stretnem rok alebo dva predtym,neboli by sme spolu…ver ze este nemáš tolko vela rokov,ze by si mala ostat na “ocot”;) drzim ti palce,nech to cakanie na pana uzasneho nevnimas ako tragediu ale zas kedy sa mozes venovat sama sebe,byt silna a nezavisla,lebo take zeny zrelych muzov pritahuju (nie take ktore posobia ze zufalo potrebuju niekoho);)
Hlavne nezufaj laska sa tazko hlada. No ludia si vedia zalozil rodinu aj po 30-40.. Hlavne neurob teraz nieco z pocitu zufalstva, Lebo byt single matka je sakra tazke. Neznizuj svoje naroky ., len Mozno Musis dat sancu inemu tipu muzov .. snaz sa byt Hlavne spokojna sama so sebou ., aj Keby si mala byt single este roky. Zufale zeny si vyberaju zlych muzov . Takze klud 28 nie je extra vysoky vek lasku najdes.
@bosorka2302 s prvým to bolo ešte také "teenagerske".. stretli sme sa po jeho rozchode s bývalou a po čase som prišla na to, že ešte z toho nie je vyliečený.. druhý bol môj najlepší kamarát a áno bohužiaľ prišla som o naj kamoša.. tretí odišiel do zahraničia.. a štvrtý ani neviem 🤔 z mojej strany bol záujem aj z jeho ale časom sme ostali len v kontakte ako kamoši
Ja sa vôbec nečudujem, v tejto dobe je strašne ťažké nájsť niekoho normálneho. A bude to len horšie, si myslím. Inak chlapi do 30 a tesne po 30, sú ešte extremne nevybureni, máloktorý chce vzťah ( v mojom okolí aspoň teda). Radšej si užívajú párty, dovolenky s kamošmi. Takže ja sa fakt nečudujem, a čím ďalej tým viacej je už bežne, byť v takomto veku bez partnera.
Sestra nasla v 35tke, kolegyna v 47 ..predtym nemali nikoho. Ale pozitivum je ze su to zreli muzi co tuzia po rodine. A vazia si zeny
Keby máš o pár rokov menej ,😂 som na tom podobne . Už som sem niečo o tom aj písal dávnejšie . No fakt , myslím že si veľa toho zažila a ako baby píšu nezúfaj , okolo 30tky až budeš skús skôr dovtedy makať na sebe , zvýšiť sebavedomie , pôsobiť kľudne a empaticky , podobné veci . Uvidíš že sa tých chlapov nezbavíš potom .
Na fb je veľmi veľa skupín, kde nájdeš ľudí s podobnými záujmami… niektoré skupiny majú priamo v podmienkach, že je to len pre nezadanych 🙂 stači napísať prispevok a hneď sa ti nejakí muži ozvu, poprípade sa môžeš ty dakomu ozvať s podobnými zaujmami
Neboj sa, môjho už manžela som spoznala ako 29 ročná. Teraz mám 34r, som vydatá a stihli sme aj dvoch chlapcov (staršieho ešte pred svadbou). Bola som podobnej situácii ako ty a vlastne môj manžel bol môj prvý. Pred ním som nemala vôbec žiadny vzťah. Spoznali sme sa v práci, boli sme kolegovia. Asi po polroku sa mi priznal, že sa do mňa zapozeral a už to išlo samo (mne sa tiež veľmi páčil, no len potajomky). Nikdy predtým by som si nepomyslela, že niekedy budem mať rodinu. Už som s tým ani nerátala. Hlavne som nerátala s tým, že môj muž bude odo mňa starší o 19r. Ale stalo sa.
Mala som dobru kamaratku z detstva, bola odo mna o rok starsia, ked som odisla studovat do BA na VŠ, kontakt sme mali uz len sporadicky, no mali sme. Raz sme sa stretli a vravi mi: Budem sa vydavat. Mala necelych 24 rokov. Ostala som zaskocena, lebo som ani nevedela, ze s niekym chodi. Ked mi povedala, ze za koho sa vydava...o 25 rokov starsi chlap. Ona mala v 24 r pocit, ze ostane na ocot, tak jej bol dobry taky jeden po celom meste znamy zaletnik, rozvedeny. Asi po 2 rokoch manzelstva ju nechal...takze ponaucenie: neplas sa
Mam kamaráta ktorý má 29 a je na tom podobne, teda jeden vážny vzťah mal ale je hanblivý a má strach nadväzovať nové kontakty hlavne zo ženami. Inak je to úžasný chlap, milý, pozorný a romantický. Ma dobre srdce a je vysoký 😅😅
Na instagrame je superpiskot, ak by ta zaujal. ☺️
Co ma prísť príde, láska si ta nájde, aj keď možno neskôr. Dnes je aj po 30ke veľa ľudí single...hlavne to nesilit. Radšej sama ako s debilom, alkoholikom a pod
A preco to neprerastlo nikdy do vztahu?