Dopredu napíšem ze na posmešne komentáre nereagujem a ani ma nezaujímajú. 🩷 pekný deň
Ahojte. Mam 25 a som po druhom pôrode. Bohužiaľ od prvého pôrodu (rozdiel 5 rokov) ma trápi nechuť na sex. Ale naozaj nechuť.. jednoducho keby sex nemám ani si to nevšimnem. Vôbec ho nepotrebujem. Avšak môj partner je presný opak.. A presne tam začína moje trápenie. Pocit ze mu nezvládam dat to co on potrebuje. A povedzme si na rovinu. Muž môže milovať ale keď doma nedostava to co potrebuje.. nájde inde. A presne to nechcem. Snažím sa premôcť ale jednoducho keď nemám na sex chuť tak to aj vyzerá. Len rýchlo rýchlo a hotovo..
Najhoršie natom je ze ma to strašne aj bolí. Používame gel takže v suchosti nieje problém.. no aj tak ma to boli. Po chvíli cítim akoby sa mi spravila mala trhlinka a tam to veľa krát skončí..
Prosím existuje reálne nejaká liečba na to ? A nie sviečky, romantika a podobne nepomáhajú.
Som naozaj zúfalá
.
Toto musíš riešiť s odborníkom, na fóre ti nikto neporadí... ženy tu tuším píšu o nedostatku železa, štítnej zľaze, hormonálnej antikoncepcii... ale to sú všetko veci, ktoré musíš riešiť s lekárom
Na to su odbornici sexuolog, gynekolog, psycholog atd
Suhlasim ze zacat liecit s lekarom, najskor asi gynekolog podla toho co opisujes.. a muzi idu inde aj ked doma maju - neupinaj sa na tu myslienku takto. Ved partner musi vidiet ze ta to boli a ak je normalny tak ta podpori.
Treba to začat riešiť čím skôr, pokiaľ už takto dlho nemáš chuť na sex tak niečo není v poriadku treba ísť za gynekológom a potom možno výpise aj na endokrinologiu kôli hormonom
navstiv sexuologa, alebo endokrynologa aj, mozno mas niektory hormon uplne zly.