Je normálne ak mám 22 rokov a mala som 19 sexuálnych partnerov?
Či je to normálne a či nie, to je teraz irelevantné.
Minulosť nezmenis...
Sústred sa na prítomnosť/budúcnosť, aby si sa raz za seba nemusela hanbiť...
anonymna tema a odveci otazka-urcite troll, takze si uzi odpovede
jedneho dna najdes niekoho do koho sa naozaj zamylujes a jemu tvoja velka sexualna aktivit amoze prekazat .. ano 19 je velke cislo ... na to ze si este mlada .. no kazdy mame iny zivot a je na tebe ako sa citis .. no vliezt kazdemu druhemu do postele nieje najmudrejsie riesenie .. snad pouzivas aspon kondom
Nie, na 22 je to dosť málo. Snaž sa vylepšiť skóre, kým máš pevné prsia a vlhkú ružovú sliznicu.
Jasne....Je to úplne normálne 🤦♀️ Čo čakáš, že ti sem napíšeme 👏
ak robis na private, slabota.. takto na nove kabelky nebude 🤷♀️
to sa chváliš , alebo sťažuješ...😉
neverim. vymenuj ich
chvalenkarka 😀
Nie.
A teraz mame padnut na rit?
však daj aj podrobnosti... koľko bolo naraz? kedy prvý? takto nemôžeme dobre zhodnotiť 😉
Pre mňa to nie je normálne a ani nepišem, čo povedal moj muž, keď som mu to prečítala...
Je to normálne ale ty nie si
Len pokracuj :D mozno raz natrafis na pani kvapavku alebo pana syfilisa :D to si este len zacnes uzivat zivota 🤣
Nie, nie je to normálne. Normálne je mať ich v tom veku tak o 17-18 menej.
No to su skoro dve kompletne futbalove jedenastky. 🙂 A kto vlastne vyhral?
@majkeel trener 😂
To fakt ? Je to tvoja vec , nas je poto nič keď sa nato cítiš nech sa páči môžeš kľudne aj päťdesiatich 🙄
Tak toto je silná káva buď sexujes od 13tich, alebo každý mesiac iny chlap, nechutne ale taký privát by ti vyniesol keď už ti to tak ide
Nejak casto si ta chlapci medzi sebou posuvaju. Bude v tebe kdesi kaz, ze si ta ziaden nechce nechat.
(Okrem toho, ze si trol).
Ženy doprajte a bude aj vám dopriate 😉
Zas su prazdniny??
normalne je to, co tebe vyhovuje. Kedze si polozila tuto otazku na verejnom fore, tak bud to podla teba normalne nie je alebo si sa chcela pochvalit (tu mi unika pointa cim, ale ok).
Neni to normalne. Kurvis sa s kym pride.
Keď so začala v 13tich tak áno