Mám 21 rokov a nepociťujem potrebu mať sex

11. dec 2020

Ahojte, mám 21 rokov a nejako vôbec nepociťujem potrebu mat sex. Začal sa mi doslova hnusiť a nebaví ma. Partnera to samozrejme štve ale neviem čo mám robiť. Mám sa mu stále podvolovat a mat sex aj keď z neho nič nemám a nechcem ho? Alebo ako sa to da riešiť? Aj keď ho mame vôbec nie som vzrušená a skoro nikdy sa neuspokojim. Partner je môj prvý a sme spolu 5 rokov.

sjack
11. dec 2020

A miluješ ešte svojho partnera ? Neber to zle, len či nieje chyba tam... že ťa nepriťahuje

maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taga
11. dec 2020

Hm, nechcem byt zla, ale to znie, ze tam hlbsie bude nieco ine... ze uz vlastne nechces byt s tym partnerom. Asi to nebude ten uplne pravy

simona1998
11. dec 2020

Podľa mna ťa nebaví to iste dookola 🙂 chceš skúsiť niečo nové .

miadi
12. dec 2020

Asi by sa mal viac snazit skusit nieco nove :Viac sa zamerat na teba a tvoje potešenie. Povedz mu ze nemas chut . A ked sa bude hnevat tak mu povedz ze na med prilaka viac much ako na ocot.

hankm
12. dec 2020

@maria037 ona musi v prvom rade zistit, preco sa to deje. A nie bezducho jemu odopierat, ak ten sex nechce musi vediet preco. Ked ho “nelubi” ma ho nechat ist. Ked ona z toho nic nema lebo sa on nestara dostatocne, nevie to, bud spolu najdu sposob alebo idu od seba. Ale bezducho odmietat nevediet preco, lebo sak co on, nech drzi hubu a krok, super riesenie. Nezastavam sa ho. Ale tieto neracionalne riesenia, achhhh. Samozrejme, ze in ju nema nutit, ale on musi vediet PRECO!!!

h2
12. dec 2020

@taskataska Ale, to si trošku prehnala, nie? Určite by som to neporovnávala so znásilnením. Veď určite má s priateľom sex dobrovoľne. Aj keď z toho nič nemá. Nikde v príspevku nevidím, že by jej to robil nasilu.

comika
12. dec 2020

To chce asi zmenu vo vztahu. Alebo zmenu partnera

jana005
12. dec 2020

Ahoj, a nezačala si brať teraz niekedy antikoncepciu?
Niekomu sa totiž stáva, že nemá žiadnu chuť na sex

pininka1
12. dec 2020

Bud su problem hormony, alebo ze z toho nic nemas kvoli partnerovi, kazdopadne do buducna by som to riesila aj s gunekokogom, neviem si predstavit v tvojom veku cely cas nemat chut na sex

leskovael
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adrestia
12. dec 2020

Poviem to na rovinu. Začala si so sexom vo veku, keď si dospievala a tvoja osobnosť ešte nebola vyzretá. Ani vlastnosti svojho partnera si nedokázala dobre odhadnúť. Určite sa ti zdal skvelý, ale časom vyšli najavo jeho nedostatky. Ty s ním už nechceš viac byť a preto sa ti sex s ním podvedome hnusí.

autorkaanonymu
12. dec 2020

Ahojte, ja som autorka. Ale pisem z iného uctu. Partnera lubim aj ma milovanie s ním bavilo, donedávna sme mali sex aj 3x za deň a to skoro každý deň v týždni ale teraz už nemám chuť. Je možne že som sa ho “objedla”? :D alebo neviem v poslednej dobe mi ako keby nestaci keďže sa neuspokojim a preto ho nechcem. Aj mu vždy poviem že mi to nebolo dosť a on to nerieši len sa zasmeje že čo viac chcem

autorkaanonymu
12. dec 2020

@jana005 antiku beriem ale už dva roky

simona1998
12. dec 2020

@autorkaanonymu neviem si predstaviť fungovať vo vzťahu kde ma chlap neuspokojí 🙂, mala som taký a tiež ma tam sex nebavil no teraz mám úplne niečo iné a chudak ledva sa vyzuje z prace a už sme jednou nohou v posteli 🤣👆

autorkaanonymu
12. dec 2020

Ale zas nechcem ukončiť vzťah iba kvôli tomu že to neklape v posteli. Navyše mame už Babatko a partner je inak fajn

h2
12. dec 2020

@autorkaanonymu Keď mu povieš, že Ťa neuspokojil, zasmeje sa a povie, čo viac chceš? Tak to je divný prístup milujúceho partnera.

simona1998
12. dec 2020

@autorkaanonymu podľa mna je sex veľmi dôležitý vo vzťahu 🙂 čiže toto si mala riešiť asi skôr nie až keď máte dieťa

zoodiac
28. dec 2020

a bavil ta niekedy pred tym?ak ano, co sa zmenilo?

matt911
25. júl 2021

Treba zmenit partnera.

matt911
25. júl 2021

@autorkaanonymu iba kvoli tomu? Sex je dost dolezity, ucite to nie je nejaky marginalny problem.

danulicek
25. júl 2021

Píšeš, že máte bábätko. Aj to môže byť “dôvod”. Po pôrode niektoré ženy proste nemajú chuť na sex, niektoré aj dlhodobo. Nemôže byť problém v tom?