Mám 19 a nemám chuť na sex

21. feb 2022

Dobrý večer, mám priatela (sme mladí) len naše túžby rozchadzaju v tom, že by mal rád sex (nenuti ma do toho, len to spomenie). Priateľ ma po sexuálnej aj výzorovej stránke priťahuje, ale ja nejak necítim tu túžbu to mať. Sme spolu 3 mesiace a sex sme ešte nemali. Proste nemám náladu ísť na to skoro. Je to môj prvý vzťah a zatiaľ sa uspokojujeme rukami, chcem sex mať, ale necítim sa na to teraz. Študujem da sa povedat náročnú školu, mám aj svoj život, koníčky. Stretávame sa u mňa aj u neho. Cez týždeň po škole travime spolu čas ak on nie je v praci alebo ja niečo mám. Na začiatkom to bolo tak,že bola som ja aktívna, starám sa o seba, pracujem na svojom sebavedomí. Nemám problém sa pred ním vyzliecť a on sa napr na mňa pozerá a vidí nazvem to rôzne záhuby, čo je normálne. Tu problém nemám, že by som sa hanbil a. Len ako keby pociťujem v sebe niečo pasívne alebo ako to nazvať. Navštevujem terapeutku a premýšľam či by som sa nemala vyšetriť napr. sexuológ alebo hormóny ? Mám teraz náročnejšie obdobie, venujem sa špeciálne jednému koníčku a chcem s ním pracovať v budúcnosti, e ner

autor
21. feb 2022

Len teraz sa mi v koníčku nedarí a práve som chorá, nie je mi fyzicky dobre. Premýšľam čo s tým urobiť. Vela mladych ludi ma mnoho sexu a tak... ale ja to mám inak... Viem,že sex k vzťahu patrí a mala by som to riešiť.

autor
21. feb 2022

Záhyby*. Pardon za chyby

nwnw
21. feb 2022

Nie je to ten pravy. Nevycitaj si to. Keby to bolmuz Tvojho zivota, nerozmyslas nad tym 😉

autor
21. feb 2022

@nwnw na to či je niekto pravy/nepravý na to neverím, skôr človek s ktorým si sadneš. Nemyslím to v zlom k tvojej osobe. Rozísť sa nechcem, cítim sa s ním dobre

sszuzu8
21. feb 2022

Ach sex je komplikovaná téma. Mal by robiť ľuďom radosť no niekedy práve naopak. Ponára hlavu do smútku a človek rozmýšľa čo robí zle a prečo to nejde podľa plánu. Netráp sa tým.. Hlavne to urob až keď budeš pripravená. Ak je k tebe stvorený tak počká.

petulela
21. feb 2022

Máš teraz asi ťažké obdobie, treba len počkať a časom sa to napraví...ja keď som mala zlé obdobie som o sexe nechcela ani počuť.

vikisukik
22. feb 2022

mozno by to chcelo vyskusat aj navodit spravnu atmosferu, ale ak to tak necitis, tak neviem, no bud to on vydrzi ze spolu nespavate alebo pojdete od seba, lebo si myslim ze mlady chalan sex potrebuje.

essenceee
22. feb 2022

ked prijde ten pravy a zafunguje chemia , tak sa sexu nebudeš vediet nabažit

tinqua
23. feb 2022

Ahoj...neberies náhodou antikoncepciu? Lebo na mňa takto fungovala, jednoducho bola na 100...nikto sa ku mne nedostal, po vysadení sa všetko napravilo.

greywolf
23. feb 2022

Ale Ved je pekne ze sa sebe venujete rucne a rozumiete si aj mimo postele. Ber to tak dobra rucna praca je lepsia ako zly sex.

williamska1
23. feb 2022

@greywolf heh pekne napísané

gigie24
23. feb 2022

Ak ste neprežila nejakú traumu (nemusela byť sexuálna) ktorej následok môže byť znížené alebo žiadne libido a hormonálny profil máte v poriadku je to o tom, že tento partner nie je v intímnej oblasti pre vás kompaktibilný.