Dobrý deň prosim vás čo by ste robili keď priateľ ktorý vás priťahuje ma maly penis a chcete snim žiť len ten sex je taký keďže ma maly penis
Maly penis je relativny pojem… poznas take to, ze “ked hodis stanglu salamy do predsiene” ? Takze mozno vobec nie je maly 😂
A to je problem? Ved si pozri navleky na penis od vixen creations, kupite pekne colossus a nemusis trenovat pred porodom s aniballom 😂 Na vsetko sa najde riesenie.
Niekto tu raz povedal, ze "ako mixer v malom vedierku" 😂 Zazila som, a teda velmi rychlo to skoncilo. Ani on spokojny, ani ja.
No rozisli sme sa. Ale problem nebol maly penis ale ze ho pchal kade tade.
@deti95060810 nemerala ale videla som
Ja som sa s takým rozišla
@rebi789 kvôli tomu ?
aj s malým Gašparkom môže byť divadlo
@alickapusinka nie, naozaj nemôže...
@alickapusinka To hovoria len tie,ktore maleho gasparka este nevideli. S mini penisom nemas ake divadlo narobit
@marca12 ma to byť žart samozrejme že su to važne veci.
Bude to zniet skaredo ale nebola by som s nim. Mne maly penis fakt nevyhovuje ale su zeny co ano.
Aj keby som s nim bola v case naj. Zamilovanosti, tak neskor by to aj tak vsetko znicilo
Osobne som sa nestretla ešte s malým penisom, ale sexuálny život je pre mňa vo vzťahu dôležitý, a ak by ten sex bol veľmi zlý, viem si predstaviť rozísť sa kvôli tomu.
Áno, je to povrchne, ale nie som vo vzťahu s niekym len tak, plánujem s nim byt "do konca života" a vadilo by mi to.
maly penis, maly zostane. Pokial si zena ktora uprednostnuje uspokojenie oralne alebo analne, tak tam je ta moznost. Ale pokial preferujes sexualne uspokojenie vaginalne, je cas ist o dvere dalej.
@lucia13022023 ja ano. Po vzhladnuti k nicomu nedošlo. Prisla by som si, ze ho znasilnujem ... uplne vazne. Bol malicky ako malicek. Vypadal ako ten maly viedensky parok ...
@kittykat22 chudák
@lucia13022023 preco? Ma zenu a 2 deti - stastna rodina. To, co nevyhovuje jednej, moze vyhovavat druhej. X ludi, x preferencii ...
@kittykat22 to áno, máš pravdu, len som si to predstavila ako leží na posteli a ty pozeráš na jeho mini penis 🤣
Dôležité je že ty maš pevné 3 ky , pevný zadok a úzučkú onú 😂. To k sebe ladiť nebudete.
No ja som zažila super sex s mužom, čo mal malý penis...ale čo je malý penis? pre mňa cca 10 cm považujem za malý 🤣 vždy sa dá nájsť poloha kedy aj 10 cm cítiš ako 20 😀 len musíte byť dost ohýbni, nebrániť sa experimentovať...
Ale tak každému vyhovuje niečo iné...
Čo je malý penis?2,5,10 CM v stoporenom stave?
@breznica preco trafena hus? Bezne ak je tu diskusia,ze muzovi vadi nieco na zene,tak su tu komenty ci on je dokonaly atd?! Tak teraz tu on dal opacne
@breznica a aj tak rodia ženy s plochým zadkom a jednotkami či nulkami prsiami. Dokonca ani také čo ťahajú prsia po zemi , nie sú posielané do koncentračného tábora.......Ako vravím ak je slečna ideálna , zástup veľkých nástrojov čaká len na jej úzku dieročku.....Iba žeby nie a musí si vystačiť aj s klobáskou hodenou do chodby......
@rebi789 presne tak pri mojich 190 cm výšky je úplne bežné že je to malé , tenké a vydrží to 22 sekúnd. Tak to odjakživa je.
čo si ho merala alebo ako...
dobrý sex môže byť aj s malým penisom..