Ahojte, trápi ma jedna vec. V mojom vzťahu mám málo sexu. V poslednej dobe iba jeden krát do týždňa a to sme spolu rok a pol. Konfrontovala som priateľa s tým, že by som chcela viac, no on mi vraví, že je unavený z práce. No na začiatku vzťahu tiež pracoval a zvykli sme sa milovať viac krát. Skúšala som ho aj navnadiť pekným spodným prádlom, alebo som skúsila iniciovať sex ako prvá. No on ma po chvíli prestane bozkávať a povie, že sa ide najesť.
Skús horšie variť, to jedlo mu až príliš chutí asi.🤷♂️
to si ešte na tom celkom dobre 1 x v týždni , nedaj mu mesiac - skočí po tebe 😀
Kazdy clovek ma inak nastavene tieto potreby, zapadli ste uz do nejakeho stereotypu a on uz viac proste nepotrebuje. Ak ste mlady par, o to je to smutnejsie. Hold je asi taka doba, ze clovek da radsej prednost inemu relaxu, ako sexu.
To je zufalo malo. Pokial ti to uz teraz nevyhovuje tak by som s nim nezostavala a radsej pozrela po nejakom inom mladencovi.
Opýtaj sa ho že čo si to za chlapa keď nevieš uspokojiť svoju ženskú 😉 Mňa keby aj o pol noci zobudila neváham 😀
Pridi za mnou, ja som nevyuzity. Zena nema zaujem ale ze vobec. Ponuka aj pre zvysok zufalych zien 😀 ja kludne aj kazdy den 2x.
Naozaj nepochopim muzov, ktori odmietaju sex. Musia mat milenky inac neexistuje.
Bud ma inu alebo si ho proste prestala bavit