Ahojte, trápi ma jedna vec. V mojom vzťahu mám málo sexu. V poslednej dobe iba jeden krát do týždňa a to sme spolu rok a pol. Konfrontovala som priateľa s tým, že by som chcela viac, no on mi vraví, že je unavený z práce. No na začiatku vzťahu tiež pracoval a zvykli sme sa milovať viac krát. Skúšala som ho aj navnadiť pekným spodným prádlom, alebo som skúsila iniciovať sex ako prvá. No on ma po chvíli prestane bozkávať a povie, že sa ide najesť.
Skús horšie variť, to jedlo mu až príliš chutí asi.🤷♂️
to si ešte na tom celkom dobre 1 x v týždni , nedaj mu mesiac - skočí po tebe 😀
Kazdy clovek ma inak nastavene tieto potreby, zapadli ste uz do nejakeho stereotypu a on uz viac proste nepotrebuje. Ak ste mlady par, o to je to smutnejsie. Hold je asi taka doba, ze clovek da radsej prednost inemu relaxu, ako sexu.
To je zufalo malo. Pokial ti to uz teraz nevyhovuje tak by som s nim nezostavala a radsej pozrela po nejakom inom mladencovi.
Opýtaj sa ho že čo si to za chlapa keď nevieš uspokojiť svoju ženskú 😉 Mňa keby aj o pol noci zobudila neváham 😀
to sa musiš opytat jeho, my ti neporadime. Ale je velka pravdepodobnost, že má milenku
Pridi za mnou, ja som nevyuzity. Zena nema zaujem ale ze vobec. Ponuka aj pre zvysok zufalych zien 😀 ja kludne aj kazdy den 2x.
Naozaj nepochopim muzov, ktori odmietaju sex. Musia mat milenky inac neexistuje.
Bud ma inu alebo si ho proste prestala bavit