Po par poharoch vina sme sa s kamaratkou dostali k tejto teme. Obe sme sa zhodli na tom, ze by sme to urobili. Obe mame 27 rokov. Kamaratka, ktora je single, zhodnotila, ze by to urobila, suma zacala na 2000€, podla sarmantnosti muza. Ja som vydata, takze som mala tu sumu vyssiu, cca 8000€. (s tym ze by som manzela informovala). Je to hypoteticka somarina, nikto nam neplati a inak to robime zadarmo. Len teda sme dosli k tejto teme. Mate to takto rovnako alebo sme len my dve prepnute, so sklonom k prostitucii? Ak ano, ake by boli vase sumy? Ak chcete kritizovat temu tak si to mozete odpustit, viem ze je kontroverzna a za triezva by nas nenapadla.
Predpokladam, že budeš len anonymný trol. Ak naaaahodou nie, a manžel by ta “predal” za 8000, tak to ti blahozelam, ako dobre si sa vydala 😂👍
Nie, nemáme to takto rovnako 🤦♀️
Manžel sa na to bude s láskou aj pozerať? Opýtaj sa jeho.
A ináč že veeela peňazí - som čakala inu cifru a ty spomenies 2tis eur… to fajku by kamoska spravila asi aj za gastrac, že? (podľa sarmantnosti muža samozrejme) 😂
za mna 2 alebo 8 tis. € nie je vela penazi alebo inak nie je dost vela penazi pre mna (som inu sumu cakala)
@januska12323 manžel sa teší na 4000€ 😂
(Sorry za kŕmenie trolla)
A manžel ti čo na to povedal? Za koľko by ťa dal?
Radosť ťa má za ženu.
Tiež som čakala vyššiu sumu, ale teda chlap čo dá tisíce za sex podľa mňa musí mať veľmi špeciálne požiadavky, na splnenie ktorých má problém nájsť normálnu/lacnejšiu ženu, takže fakt nie... 😅 ale teda aj mimo toho si to neviem predstaviť, zúfalé ženy robia zúfalé veci, ale aj keď nachvíľu zahodím akúkoľvek morálku a sebaúctu, bála by som sa...
Na to aby som sa nad tym aspon hypoteticky zacala zamyslat by ta suma musela mat aj nejaky realny dopad na moj bezny zivot - znizeny uvazok, obcasna praca a pod.
Za 8tisic mas tak novu kuchynu a tohtorocnu dovolenku, to ako fakt??
To by dal niekto za sex s tebou 8 000 €? Len aby sa taký našiel 😀
Nie... 🤣
Ste prepnuté, keďže vám nikto tie sumy za sex neponúka a ani nikdy nebude.
Fuha to si veríte teda, že niekto by vám dal 8000€ za sex 🤣. Veru, ste prepnute 🤷♀️.
aj mňa zarazili ružové okuliare autorky a jej kamarátky 😀 to by musel prísť nejaký bohatý turecký paša, ktorý by ju doslova kúpil, aby dostala nejaké také prachy. a nie za sex, za jednorazovku 😀 😀
Dievky, na vasom mieste by som sa radsej dal na abstinenciu. Peniaze (akekolvek) vas naozaj stastnejsimi neurobia.
A čo si Shakira že si rubeš takú cenu ? 😅😅 podľa čoho si sa ohodnotila na 8000€? Už len to, že by si sa predala, značí že nemáš doma všetkých pokope. Teda, úcta k sebe samej asi žiadna. Veľmi si vážiš samu seba. Tak v podstate ti nebude robiť problém ísť do bordelu a predávať sa tam. 🙂
No ak uz sa takto predat, tak za ovela hodnejsie veci ako za mizernych 8000€.
🤔 Určite by ta niekto hľadal a platil 8000e za jeden sex, keď toľko žien sa núka aj zadarmo, bez faktúry, bez zdanenia 😉
@zuzi_747 ona si neváži samu seba, ona si verí 🤣
Joj dievcata, chceli by ste dostat zaplatene a este si vyberat “podla sarmantnosti muza” 😂😂😂
1. Najprv musite byt vy dostatocne sarmantne, aby bol niekto ochotny platit za sex s vami
2. Za 2 a viac tisic zabudnite na decentneho misionara s nejakym neznym fesakom ci neskusenym plachym panicom… za 8k by na vas boli trosku ine poziadavky ak uz by si vas niekto vybral 😂
🙂
Rozdiel medzi teoreticky a prakticky
Príde syn za otcom a pýta sa ho:
- Oci? Aký je rozdiel medzi teoreticky a prakticky?
Otec zoberie syna za mamou a pýta sa jej:
- Keby k nám prišiel milionár a ponúkol by ti milión korún za sex šla by si?
- Tak vieš muž môj... My sme už starý, máme to už za sebou, aj peniaze by sa zišli, asi by som šla.
Príde otec so synom za dcérou a pýta sa jej:
- Keby prišiel k nám milionár a ponúkol by ti za sex milión korún šla by si?
- Tak vieš oci... som mladá, aj peniaze by sa zišli. Asi by som šla.
- Vidíš synu, teoreticky sme milionári a prakticky chovám dve šlapky doma.
Tak nech to trochu privediem "do mierky"
Sadzba za "Dubaj porta-potty" je 50k USD
Tie co maju silne zaludky nechsapaci googlit
Ide sa vacsinou na predlzeny weekend non stop
Takze 8000K za jeden hops na tejto planete neexistuje.
@wolf_ ak su ludia postaveny pred situaciu "tu a teraz" ,garanciu ze nikto sa to nema sancu dozvediet , a prachy na stole (ovela menej) tak sa to ego niekam vacsinou schova......
@sissy27 Na také ceny by museli byť aj naozaj dobre vyzerajúce ženy, často pri ceste z BA postáva dosť veľa celkom pekných, ktoré to robia za oveľa nižšie ceny.
Žijeme len raz. Všade samé nevery. Ja by som do toho šla keďže som z chudobnej rodiny a veľa vecí by som si tým vedela splniť.
@liaka tak nejak to zacina. Prvy krat sa musis presviedcat a druhy krat to uz ide samo
Sibnute