Tie co mate mensie prsia nemali ste z toho niekedy komplex pred chlapom ? Ja mam 75B a chuducku postavu len mam pocit ze teraz uz ma skoro kazda druha silikony .. ale plastiku nechcem.
@ckocka tak to je pravda …
Hlavne že som zdravá.
Nie. A nie každý chlap má rád veľké prsia. A do budúcna - buď rada, aspoň ti nebude mať čo ovísať 😃
Niektorí chlapi sa zaujímajú aj o to čo máš v hlave. Kozy nie sú všetko.
V puberte som mala komplexy,ale v dospelosti vobec. Ono sa ti aj postava meni a mne osobne vekom aj kilami narastli aj prsia 🤣
Ja mám malé prsia, možno menšie ako ty. Mám už po dvoch deťoch, prvé som kojila 1 rok, druhé 3,5 roka, čo som ani zdaleka neplánovala, proste tak vyšlo.
Pred pár rokmi som raz videla fotku našej známej z pláže, nemala vrchný diel plaviek a celá bola pokrytá mokrým pieskom.
Ako väčšie prsia mala, rovnaký vek a už je viseli po dvoch deťoch dosť dole.
Teraz keď mám 43 rokov oceňujem že mám malé prsia, stále ich mám na svojom mieste a kedže neobľubujem podprsenku, sem tam vybehnem aj bez nej a ani nevidno že mi niečo chýba.
Teraz to pociťuješ možno ako hendikep ale ked budeš staršia oceníš to ako ja.
Nie nikdy...75B mam aj ja..take akurat do ruky🤭🤭🤭
Ja som mala vždy menšie prsia (70B). Nápadníkov som mala vždy už od ZŠ. Nie každý chlap túži po veľkých prsiach, sú aj takí, ktori radšej menšie. Toto není o prsiach, ale o žene, o tom, čo vyžaruje. Mám odkojených takmer 7 rokov a prsia takmer alebo len minimálne zmenené, takže som maximálne spokojná.
Nie, práveže je to super.. ja stále hovorím ze mám MPP.. malé pevné pekné... keď som bola tehotná, pribratá a mala veľké prsia tak mi to vadilo... je to hlavne o tvojom postoji... s chlapmi som nikdy nemala problém. Keď máš sebavedomie, nikto to riešiť nebude..hlavne to nerieš ty. Mne sa veľké prsia nepáčia 🙂
Keď som bola mladšia tak som počula od jednej známej že do huby stačí a do ruky nech si naserie.. Ono ja som nikdy nemala komplexy možno aj tým ze teraz predávajú dobre podprsenky.. Zatial som odkojila len jedno ale prsia mi ostali úplne rovnaké.. A navysse s malými prsiami sa dobre spi na bruchu 🤭
Teraz neviem ci ti vadí tvoja veľkosť, alebo ti ani nevadí ale riešiš že co nato chlap, alebo jednoducho riešiš ze každá druhá ma silikóny (verím ze toto mas napozerane z ig) ja napr mám urobene prsia, no z môjho okolia - ľudí ktorých poznám v reálnom živote nie vďaka koniku, alebo nejakej so.sieti, viem o troch babach.. Ale ked si zoberiem taky instagram tak ano tam mam pocit ze ich ma každá druhá.
Aj ja som take mala. 75B, po tehotenstve mi ostali 75D. 😩😩😩 chcela by som spat svoje malé prsia
Do huby akurát a do ruky nech si nasere.... Tak sa vraví u nás.
Stále si pred zrkadlom poviem ze by sa mi páčili väčšie prsia, jedine v tehotenstve som mala trochu plnšie, chcela by som väčšie.... Ale... Odkojili 2 deti dokopy 4 roky a za implantáty ich teda nevymenim. Takže som zmierenia.
Tieto problemy som mala ked som mala ca 20-25r…. Mam vyse 37 a som uplne spokojna sama so sebou😊
A co ked ma kazda druha silikony,myslis si ze kazdemu chlapovi sa to paci?ver mi ze nie😃
Aj ja som mala 75B a nikdy som nechcela vacsie. Naco? Aby na bolel z nich chrbat a vadili mi, ked si lahnem na brucho? Silikony by som veru nechcela. Chora doba, silikony, kacacie pery a zadnice sluziace ako tacka na sampus. Ako ich maju muzi potom brat ako rovnocenne partnerky a nie sexualny objekt?
75B podla mna nie su prsia na chuduckej postave. Ved to su prsia akurat. Ja mam 70A, to su male prsia a az vekom ich patricne ocenujem. Som teraz stastna, ze mi vacsie nenarastli. Jednak sa po kojeni vobec nezmenili, nic mi nekleslo. Jednak si mozem stale obliect konfekcnu velkost 36/S a nemusim kupovat o cislo vacsie veci kvoli hrudnym objemom.
@0silvia0 no ja mam velkost: ,, XS ,, a mam 75 B …
Tiez som mala take, ziadny problem...tehu,deti a dojcenie to dali na D 🤣
Samozrejme zalezi aky typ podprsenky je .. ked je push up tak 75B a niekedy aj mensie …
Asi mas sirsi chrbat, ja som tenka.
@0silvia0 174 cm a 50 kg
Ale ked nemam push up,,,, tak su male .. ale zase nie ze by som tam nic nemala
no ved v pohode, len spodny obvod je obvod chrbta, takze kazdy ma iny typ postavy, cize mozes mat 75B, si vysoka a stihla. Ja som nizsia ako ty takmer o 10 cm a mam 70A.
Tak čo chceš, si ako modelka 😉👍
@tomika …k postave to ide .. len tazsie sa mi kupuju podprsenky bez push up , aj plavky…
Ten chlap čo si ťa vybral/vyberie ak nie je slepý tak približne vie čo má očakávať. Tak prečo komplexy? Keby chcel velké prsia, nájde si velké prsia.