Má vzťah perspektívu?

31. mar 2023

Chcem sa s vami poradiť. 🙂

Má podľa vás vzťah perspektívu, ak sme sa za 2 mesiace videli 4x a aj to iba na pár hodín? Sme od seba vzdialení asi pol hodinu. Cez týždeň má ževraj veľa práce.

smoulingirl
31. mar 2023

Tažko povedať, ale zo skúsenosti skôr nie. Veľa práce je výhovorka z kategórie "nie je z teba az tak paf". Chlap, pre ktorého je žena prioritou, si čas nájde aj keby čo bolo.

bajka16
31. mar 2023

Toto nie je vzťah

denkatn
31. mar 2023

este to nie je vztah, ale nevies co to je, ber to s rezervou a ked ti je s nim dobre nemusis to uzatvarat, ale sa na neho neviaz. zatial si ho daj do kategorie "obcasne stretnutia" a aj mu to otvorene deklaruj prilezitostne, ze kym nie ste vo vztahu, mas pravo sa stretavat aj s inymi.

autor
31. mar 2023

Ok, nemyslela som partnerský vzťah, ale všeobecne vzťah medzi dvoma ľuďmi 😃

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denkatn
31. mar 2023

vztah je vtedy dobry, ked obom vyhovuje. ked nie partnersky aj kamaratsky by mal byt taky, ze obom ta frekvencia vyhovuje a ked nie tak sa o tom komunikuje. ale poznam aj kamosky, ktore navrhovali stretavanie castejsie a nebolo im vyhovene, tak sa da len akceptovat. a hladat inde.

macekovam
31. mar 2023

hlavne mu neposielaj ziadne videa..a fotky..

jan510
1. apr 2023

tak ked nie partnersky tak aky? Ja som rada, ze mam svoje zazemie, lebo ked toto clovek cita tak sa straca v tych dnesnych vztahoch. Ja ked som sa niekomu pacila tak sme randili a mali sme partnersky vztah. Teraz ked sa dvaja do seba zapozeraju riesia kadejake ine vztahy len nie partnerske lebo pocit zodpovednosti nedavaju. Hrozna doba na vztahy, ja neviem ci to len tu na koniku ci aj v realnom zivote

marca12
1. apr 2023

Keby mal zaujem,tak urobi aj nemozne,aby ta aspon na par minut videl. Nema zaujem,vyplni si s tebou cas,ked to jemu vyhovuje. Pol hodinova vzdialenost v dnesnej dobe nie je ziadna vzdialenost.

minsi
1. apr 2023

Toto isté som mala ja. Stretli sme sa, keď to jemu vyhovovalo, nie mne. Nemalo to perspektívu.

marcellka32
1. apr 2023

Bývate pol hodinu od seba? To je nič, keby chcel, keby ťa skutočne chcel, tak príde každý deň, pretože polhodina je nič, môj chodil za mnou denne hodinu a pol po práci, celý rok

deti95060810
1. apr 2023

no asi nie... ja už by som v tomto vzťahu nebola..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. apr 2023

.

arianna25
2. apr 2023

Mám to tak nejako aj ja teraz, ale mám svoj kľud, nikto ma nedusí, nekontroluje, mám čas na svoje veci. Najprv som bola z toho nekludna, ale vidím skutky, snahu, časom sa uvidí čo bude. Nedá sa vediet. Vidím a citim, že záujem má, je slušný. Ja mám svojich povinností dosť, a mne by sa tiež nepáčilo keby na mňa niekto tlačil že musím chodiť každý večer na rande, keď mám malé dieťa. Treba sa na vec pozrieť z oboch strán, je dobre vypočuť si aj názor niekoho nestranného, ale riadiť sa srdcom.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz