Má to zmysel?

17. dec 2022

Síce som dosť mladá stretnem ešte veľa mužov ale ak je jeden muž s ktorým sme spolu boli dlho a počas tej doby sme mali veľa toho pekného a neskôr aj škaredého. Čo znamená že raz sme boli hore a raz dole ale napriek tomu sme sa obaja snažili dat všetko do poriadku. Po nejakej dobe sme spravili obaja chyby a cely vztah skroskotal. Je medzi nami zlý vzduch ale Viem že mu to je luto a mne je to tiež luto a tiež viem že keby sa obaja posnažíme ešte by sme mohli byt spolu. Ja sa neviem rozhodnúť či to vzdať aj keď ma to veľmi k nemu ťahá a predsa len nemala som ešte iný vztah. Alebo že či ten pocit že ma to k nemu ťahá je práve preto ze som nemala iný vztah a neviem ako sa správať k iným mužom. Že nemam žiadne skúsenosti.

luccija
17. dec 2022

Nepíš v hadankach🙂
Koľko ste boli spolu, koľko máte rokov a čo sa stalo,?niečo škaredé môže byť, že Ťa podviedol, zbil....možno to je len taká zotrvačnosť veď ho poznám, ľútosť za vzťahom..

sima338
17. dec 2022

napísané v hádankách, presne ako píše kočka vyššie. Pokiaľ ste si ,,len" niečo vykričali, pohádali sa a potom išli od seba, boli na seba nahnevaní a pod., to sa dá prekonať, pokiaľ ide o vážnejšie veci, treba to vidieť kriticky

s_o_n_i_k_e
17. dec 2022

Za mňa základne otázky, je tam dôvera, je tam úcta, si šťastná, ak je aspoň na jednu otázku nie, tak by som ja šla od toho. Chlapi boli aj budú, nik by ma neprinútil byť vo vzťahu bez dôvery, bez úcty a aby som nebola šťastná a prišla o svoju identitu. Žila som tak 11rokov a tiež som roky váhala, lebo presne ako ty bol môj prvý partner. Prídu deti, ešte Vás veľa čaká čím bude treba spolu prejsť a kde bude treba dať hlavy dokopy a držať spolu.